Sök världens blötaste sommarjobb!

Är du och ditt barn sugna på att sommarjobba ihop nästa år? Och gillar jobb där det går rakt utför hela tiden och slutar med att man blir plaskblöt?
Då kan ni anmäla er till ett uppdrag som testpiloter av vattenrutchkanor! Det är en av de stora resebyråerna som söker en förälder+ett barn som ska pröva nya hotell runt Medelhavet med vattenland i augusti 2010.
Sista ansökningsdagen är på onsdag i nästa vecka 8/7 och mer information HITTAR DU HÄR.

Annons

Mina sommarjobb var inte riktigt lika lyxiga. När jag inte var ledig tillbringade jag högstadieloven så här:

PLOCKADE JORDGUBBAR
Fördelar: Gott. Solbränd rygg.
Nackdelar
: Hatade jordgubbar i flera år efteråt. Stapplade i säng som en ledbruten hundrafemtioårig tonåring.
STOD I GLASSKIOSK
Fördelar: Gott. Kul att leka affär på riktigt.
Nackdelar: Jag åt upp halva lönen i Igloo. Jag borde lyssnat mer på mattelektionerna så jag inte gav tio kronor tillbaka i växel på en femma.
PASSADE BARN
Fördelar:
Gulligt. Kul att få leka med dockor på riktigt.
Nackdelar: Barnen var gulliga änglar max tio minuter åt gången. Resten av tiden for de runt som Onda Dockan, spottade ut maten jag lagat, vägrade leka tyst medan jag läste Veckorevyn och skrek att jag var världens värsta barnvakt (vilket säkert inte var helt osant…)

Vilken sorts sommarjobb brukade du ha?

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
  • wow.. som klippt och skuret för mig och bus… måste genast söka!

  • Britt

    Jag var ”brickflicka” på Margaretapaviljongens självservering. Jag var där ca 4 år i sträck och det innefattade allt från att hämta in disk, diska, bevaka åtgång för att hinna tina upp tårtor, grädda våfflor och fixa smörgåsar/landgångar till att sitta i kassan och ta betalt. Svettigt värre och eftersom jag var jätteduktig på att plocka in disk, lastade snyggt o effektivt, så föll det oftast på min lott. Den enda bricka jag någonsin tappade var det endast en glasläskflaska + ett glas på, de lättaste brickorna var de svåraste. Utan flipflopsen hade jag klarat det, de fick mig att snubbla. Måste ha varit en syn, det var kortkort som gällde då och då menar jag verkligt kortkort, då kallat musikanten. Det mest positiva med sommarjobbet var nog att jag var otroligt vältränad, snygga muskler i såväl armar som ben, suck, numera ett härligt minne blott.

  • haha, söker nog som rosplockare i någon trädgård..