Sökes: Doktor Love

För ett tag sen hittade jag några konstiga kontaktannonser författade av män som sökte kärleken. I jämlikhetens namn har jag nu hittat ett par mystiska annonser skrivna av kvinnor:

 

Det som förbryllar mig är hur de kan vara så tvärsäkra på vilket yrke de vill att mannen ska ha.

Annons

Hur kom de fram till att det är just en lastbilschaufför eller läkare som det kan säga klick med? Gjorde de en lista och gick igenom: ”Trädgårdsmästare… nä, dom drar in för mycket jord… statsminister… tänder jag inte alls på.”
Nu har jag kanske fått förklaringen till läkarvalet åtminstone. I en intervju med Ann Söderlund, som hade premiär på sitt nya program EKG igår, säger hon följande:
”En läkare kan liksom vara en tiondel så snygg som en vanlig man, ändå blir han sexig för att han räddar liv.”
Är det verkligen så? Men om han bara skriver ut penicillin och tittar folk i öronen hela dagarna och inte räddar så många liv – är han ändå läckrare än en ”vanlig man”? 
Jag känner faktiskt inte igen mig i denna doktordyrkan. Kanske det beror på att jag inte tål se blod och har missat alla läckra tv-läkare som Doctor McDreamy. 

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
  • Det var ju kul att kvinnan i den nedre annonsen hade IQ 🙂 Håller med dig om läkare. Tänk vad en helt vanlig läkare får göra dag ut och dag in – kolla prostatan på gamla gubbar! Sexigt…

  • maja

    Jag kan faktiskt förstå varför läkare är attraktiva även om jag inte skulle säga det högt.