Spaspionen med rätt att hasa

Jag var ju på spa i helgen och det var väldigt mysigt. Och spännande.
Förutom alla sköna behandlingar kommer jag att minnas min tid som undercover spaspion… under 48 timmar gick jag under hemligt namn och antog en falsk identitet.

Annons

Min väninna och medspaare Ingela hade bokat allt och varje gång jag blev kallad till en behandling var det därför hennes namn de hojtade.
Jag orkade inte förklara utan tog i hand och presenterade mig som Ingela. Första gången gick det lite trögt, men redan nästa gång log jag självsäkert och var i karaktär direkt.
När fotterapeuten frågade: ”Bor du här i närheten Ingela?” var jag på väg att dra lögnen ännu längre och säga att jag oftast bodde på min vingård i Frankrike, när jag inte var hemma i Sverige och spaade eller hade konstutställning… Men glamourljuget fastnade i halsen, jag får ta det nästa gång.

Annars saknar jag mest att hasa runt i tofflor och vit badrock hela dagarna. Mycket bekväm och trevlig klädsel, borde införas som arbetsuniform. Mjukt, sitter inte åt, gott om plats för både fika och rejäl lunch under bältet.
Rocken fick jag lämna kvar men tofflorna tog jag med mig hem:

Ska nog hasa runt i dem här i korriderna på Allas. Då och då kan jag gå ut på personaltoaletten, skvätta lite vatten i ansiktet och massera med tvål och pappershandduk. Ansiktsbehandling à la vardag.

Men utomhus vill jag att sommaren sätter fart så jag kan visa upp mina nypedikyrerade fötter i sandaler! Jag försöker locka fram det fina vädret med Sommarhiten 2010, som röstats fram på Ubetoo, årets blivande sommarplåga blev ”Sommar i Sverige” med TWICE:

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Njaa, jag tror mer på ”Stereo love – Edward maya ft Vika Jugulina” 😛

 • ida

  tror att det skulle kunna bli en ssommarplåga faktiskt …
  men Edward maya – Stereo love är sjuuukt mycket bättre!

 • Tror med att den kommer att bli en hitts i sommar’

  tack för tippset om en bra spaa helg alltid kul
  kram må gott

 • Michael

  Nja, tror Edward Maya tar det med sina 2 stora hits detta året, ”Stereo Love” och ”This Is My Life”