Spooky – jag ska gå på seans!

Jag vet faktiskt inte om jag tror på spöken. Ändå börjar jag redan få lite kalla kårar inför fredag (den 13:e!). Då ska jag och två tjejkompisar på en privat seans.
En timme ska det ta och alla tre ska få meddelanden från andra sidan.
Trots att det mest är en ”kul grej” känns det ändå lite pirrigt. Och tänk om jag skulle få ett meddelande med något slags bevis på att det bara kan komma från en väldigt speciell person på andra sidan! Det hade varit… wow, jag vet inte ens hur det hade känts.
Jag berättar på måndag hur det gick.

Annons

Min erfarenhet av spöken är hittills rätt begränsad.
För många år sen var jag på en storseans med över hundra människor. Jag pluggade psykologi och skulle skriva en uppsats om tron på det övernaturliga. Men då var det ingen från andra sidan som hade någon hälsning till mig.
Jag har också lekt anden i glaset när jag var tonåring och blivit spådd av två stycken tanter som än så länge inte prickat in en enda rätt spådom på över tio år. Nej, jag har inte bytt karriär och blivit akvarellmålare och nej, jag har inte gift mig med en lång och blond bonde.

Undrar hur jag hade reagerat om jag hade träffat ett spöke? Är det bara ett lagom stort spöke i sina bästa år skulle det kanske gå an. Men det värsta vore att möta ett litet spökbarn – och det allra, allra värsta vore att se en liten spökflicka. Små spökflickor är det läskigaste som finns. Kolla själv hur otäcka dom kan vara i de här två spökflicksfilmerna:

Är det någon som varit på seans och fått en hälsning från andra sidan – eller sett ett spöke?

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Fråga när Kimmi hittar drömprinsen!

 • spännande! Du får berätta om det sen.

 • Cia

  ja min kisse ville inte lämna mig på under ett år efter att han fått somna in.

  Han dök upp då och då i lägenheten, men nu var det länge sedan jag såg honom.

 • Susanne

  Jag har inte varit på någon seans,..men skulle såååå väldigt gärna vara det. Skulle vilja få en riktig hälsning från min mormor! Jag ser verkligen framemot, när du kommer att berätta om det på måndag!! Spännande!!!

 • omg! fy sjukt läskigt och jag är jätte lättskrämd och tror helt klart på övernaturliga krafter… eftersom jag känner en tjej som såg sin farfar i deras stall, (hans gamla gård) han stod lutad mot dörren sen försvann han… läskigt.. plus att jag ganslka säker jag sett en vit skepnad på mitt rum men hoppas verkligen jag inbillade mig. :S min gamla kompis kan dock känna av andar, satckars henne säger jag…

 • jag tror på tomtar, änglar, troll, spöken…

 • Här händer det att det trillar ner saker i från hyllor som egentligen inte ska kunna trilla ner… Lite läskigt när det som trillar inte står ytterst på hyllan.
  Jag är övertygad om att det finns en annan värld som vi inte ser.

 • Å så spännande, väntar med spänning på att höra hur det gått, klart man tror på sånt!

 • Linda

  Spännande! Ser fram emot att läsa hur det gick på seansen. =)

 • Spännande! Väntar ivrigt på att få läsa om hur det blev… Jag tror absolut på att de döda kan kommunicera med oss, på något sätt. Fast jag har aldrig varit med om det själv.

 • Huuu så läskigt!Har tack och lov inte blivit skrämd av något spöke,men skulle gärna vilja få kontakt med mina nära kära,som lämnat oss,på ett fint sätt.Var på storseans med Terry Evans,men kammade noll.Han menade på att jag inte var redo ännu,men att jag skulle själv kunna bli ett lika bra medium som han,om jag utvecklar min förmåga som redan finns.Ja,hmmm,så sa han:But remember,I´m still the boss!Oj,ska bil hur spännande som helst att få veta hur det gick för dig!

 • På lördag ska jag hålla seans för fyra tjejer. Är ju medium och ja, jag har sett ”spöken”, förstås. Hoppas ni får kloka budskap!

 • Jag väntar med spänning på hur det gick?! Hemma hos oss är det bara dottern som sett spöken, men de är inte kvar säger hon….

 • Kerstin

  Jag har ALDRIG varit på någon seans, men jag skulle gärna vilja gå eftersom JAG HOPPAS få en del svar på mina frågor som jag har om: ”när man kommer över till andra sidan”!…

  BERÄTTA JÄTTEGÄRNA OM HUR DET GICK OCH HUR DET VAR, CHARLOTTE!

  Väntar med spänning om att få höra!