Stopp – jag är inte din vän!


Härmed meddelar jag – vi är inte vänner, vi har aldrig varit vänner och vi kommer aldrig att bli vänner! Fatta det.
Kanske jag är lite kinkig efter att tillbringat en svettig söndag med att rensa ur två källarförråd och stuva in femtiotolvtusen pryttlar i ett tredje.

Annons

Men ändå – jag blir så störd av såna här brev:

”Grannen” är en shoppinggalleria som inte ens ligger särskilt nära där vi bor. Fast mest irriterande är det ansträngda personliga tilltalet: ”Allt bra med dig?”, ”Sen vi hördes sist har det hänt en hel del saker”, ”Vi hörs snart igen!”, ”Hälsningar! Vännerna på XX”.
Det där är ungefär lika behagligt som att bli påhoppad av någon galning på stan som vill bli ens nya BFF, Best Friend Forever.
Så tack men nej tack, jag gör slut med min låtsaskompis här och nu. Skriv inte fler brev till mig, skicka inte fler rabattkuponger med kaffe till extrapris eller 25% avdrag på alla byxor, det är över nu.

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter