Tack för alla fröslag!

Nu hände det igen – det förbaskade fröet smög sig in. Fingrarna raskar över tangenterna och än slinker de ner i fel knappdike

Annons

. Så då ser det ut ungefär så här:

En stor och rolig del av mitt jobb är att ta emot artikelidéer från olika håll och ta ställning till om de kan passa som Allas-reportage.
Men åtta av tio gånger som jag ska svara på idéer via mail avslöjas min tvåa i maskinskrivning och jag skriver ”Tack för bra fröslag!”, ”Det fröslaget tackar jag gärna ja till!” ”Jag har tittat på alla dina fröslag”. Och så vidare…
Jag tror att jag nästan alltid hinner rätta till det innan jag trycker på Skicka. Men om någon fått ett fröslags-mail så måste jag meddela att jag inte kan jag ett skvatt om fröer och har ingen möjlighet att ta emot några fröleveranser. Men fröslag (grrr…igen! ) FÖRSLAG tar jag gärna emot. 🙂

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter