Tävling: Må bättre på 30 minuter!

Bra vill man må – och fort ska det gå!
Även om tiden är tajt kanske man i alla fall har en halvtimme här och där för att Vamma (Vård Av Mig) lite.

Och det är precis vad den här tävlingen handlar om. Välj mellan dessa böcker – som förhoppningsvis kan inspirera dig till att fylla 30 minuter egentid med skönt och sunt innehåll:

Annons

1. ”30-MINUTERS SPA – självkänsla, välmående och vardagslyx”. Hitta harmonin hemma i badrummet. Läs mer om boken HÄR.

2. ”30-MINUTERS PILATES, hitta din kraft och inre styrka.” Ett halvtimmesprogram som passar alla. Läs mer om boken HÄR.

3. ”30-MINUTERS YOGA – för bättre balans och styrka i livet”. Yoga hemma på enkelt sätt. Läs mer om boken HÄR.

4. ”30-MINUTERS GRAVIDYOGA – för ditt välbefinnande när magen växer.” Gravidyoga hemma på enkelt sätt. Läs mer om boken HÄR.

Gör så här för att vara med och tävla:
* Skriv en kommentar där du berättar vilken av böckerna du helst vill vinna + svarar på frågan ”Vad brukar du hitta på om du har en halvtimme över att göra vad du vill?”

Jag vill ha ditt svar senast på onsdag den 11/3 klockan 24.00. Lycka till!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Jag brukar passa på att ta mig en varm härlig dusch när jag har en liten stund för mig själv. Tyvärr brukar jag också sätta mig vid datorn …

  Skulle hemskt gärna vilja vinna den där fina Spa-boken så att jag kunde få lite andra tips om hur man på bästa sätt tar hand om sig själv :O)

  Ha det gott!

 • Eva-Lena

  Om jag får 30 min över försöker jag sätta mig ner och bara filosofera eller inte tänka något alls. Därför skulle jag vilja vinna Yogaboken för att lära sig koppla av.

 • Veronica Carlsson

  Får jag 30 minuter över, så lägger jag mig på soffan och bara slappar av. det är helt underbart! Vinner jag så skulle jag bli jätteglad om jag vann SPA boken det vore underbart!

 • Gia

  Inte bara de 30 minuterna utan varje liten extraminut går till att läsa! Jag älskar att läsa och är boken tillräckligt bra varken hör eller ser jag något av omvärlden – vilket är skönt ibland!
  Om jag vinner skulle jag väldigt gärna vilja ha boken om pilates.

 • Lilian Svorén

  Skulle vilja ha yoga boken då jag har svårt att koppla av.
  Lilian.

 • Vad jsg brukar hitta på när jag har en halvtimme över att göra vad jag vill?

  Någon form av yoga.

  Det är därför jag vill vinna boken Yoga. Den träningen finns i så många former. Svettig som en yoga som jag var på för ett antal år sedan, där vi efter all ansträngning skulle meditera och blev bryskt uppväckta med ett överljudsljud. Min väninna var arg hela vägen hem, men jag älskade det där ljudet och funderar att köpa instrumentet som gör ljudet. Jag har blivit erbjuden att gå medicinsk yoga, men det var ofantligt dyrt. (Säkert tänkt för terapeuter.)Och kundalini yoga writing. Jag hoppas att jag vinner boken om yoga. yogan är så spännande och användbar. Har provat mot högt blodtryck, ryggvärk, avslappning och allt möjligt!

 • Yoga boken vill jag mer än vinna så kanske jag kan lära mig att koppla av. Får jag 30 min över så sätter jag mig gärna framför datorn o letar fram massa nya recept/bloggar….=)

  Kramar!

 • hej! 🙂
  hmm, brukar antingen gå ut lite till hästarna en kort stund elle försöka koppla av framför tv… bruka inte hjälpa, de va mkt bättre när jag gick på yoga, tyvärr kan jag inte göra de nu för de krockar med barngympan… (vilken skillnad på två aktiviteter haha)

  därför vill jag vinna Yogaboken 🙂 jag kan göra egen yoga hemma isf gå kurs. Göra lite yoga och Verkligen koppla av än att slänga sig framför tv:n och äta gass typ.. eller kanske spa boken? skulle jag också verkligen behöva efetr smutsat ner sig hos hästarna och nästan adrig tid ta hand om min hud och mitt hår som jag skulle vilja,
  kram 🙂