Tävling: Skönt för både knopp och kropp!

Dagens grönsak: I dag firar alla hugade Halloween med pumpa och ståt. Visste ni att pumpan är en gurkväxt? Det är tydligen ingen naturlag att gurkor ska vara avlånga och böjda…
Dagens lammkött: Inbilla er ingenting nu! Det handlar om särbon som har avslöjat att han tänker bjuda hela familjen på sin lammlägg special med rotfruktsmos och andra härligheter i helgen. Mums!

Annons

På Charlotte.nu hyllar vi Halloweenhelgen med tävling. Två paket väntar på sina lyckliga vinnare:

1. Limited edition Care Golden Delicious Body Lotion – det borde väl även den mest rödfnasigt lättirriterade hud gilla! Den här crémen säljs bara under en begränsad tid och ska enligt uppgift göra huden behagligt mjuk. Efter hudvårdsbehandlingen kan du koppla av med boken Busters öron, en sällsamt suggestiv och lite otäck roman av Maria Ernestam, där en medelålders kvinna visar sig ha ett märkligt och hemskt förflutet…

2. Dove Hair silk för torrt och skadat hår lär vara rena hälsokuren för stråna om man får tro tillverkaren. Hittade ingen bild på just denna variant men formen är rätt, enda skillnaden är att burken är vit i stället för blå. Innehållet är säkert lika välgörande i båda! Till detta serverar vi boken Ligg hos mig av Joanna Briscoe, även den med rysarfaktor. Richard och Leila är så lyckliga. Tills Sylvie kommer in i deras liv…

Hur vinna? Det räcker om du skickar en kommentar där du svarar på frågan Firar du Halloween? Glöm inte berätta vilket vinstpaket du vill ha.

Jag vill ha ditt svar senast måndag den 3 november klockan 12.00.

Ha nu en härlig Halloween allihopa! Själv firar jag med särbons lammlägg, barn, bonusbarn, deras respektive och förstås bonusbarnbarnet Klara. Som förresten lärde sig krypa förra veckan!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Jag brukade fira halloween när jag var mindre, då brukade jag klä ut mig med mina kompisar och tigga godis 🙂
  Jag väljer paket nr 2 🙂 mitt hår är så slitet :S
  ha en trevlig kväll 🙂

 • Hej!

  Jag firar inte Halloween. Tycker att det hör till USA. 🙂

  Båda paketen var toppenbra, men 1:an var strået vassare!

  Trevlig helg!

 • Firar hallowen tillsammans med mina syskon barn,
  dom klär ut sig och jag kör runt dom hela dagen,
  Sedan ligger vi i soffan, kollar någon bra film och äter upp allt som in skaffats under dagen 🙂
  Vinner jag så vill jag vinna vinspaket nr1
  Håller tummarna!
  Kram

 • Cornelia

  Ja, det klart att man firar Halloween!! Jag vill ha vinst 1… om jag vinner 😉

 • Hej! I år blev det inte så mycket firande, har spenderat helgen med min karl efter att vi varit på olika håll hela veckan. Annars burkar vi nog klä ut oss och festa lite men i år har vi så mycket annat att tänka på.

  Oj vad svårt att välja! Jag skulle vilja ha hudkrämen men den andra boken *fniss* Nä men måste jag välja så säger jag nummer 1=)

 • Halloween firar jag inte på något speciellt sätt hemma utan min halloweenhelg ser ut såhär:

  Jag skrämmer barn som går i mellanstadiet när dom går en liten spökrunda. Så där sitter jag och några vänner i min gamla skolas källare och skrattar för oss själva när banren skriker 😛

  Och på själva allahelgonaafton åker jag till min pappas grav där vi tänder massa ljus och låter det brinna. Kommer upp lite mobilbilder i bloggen om du är intresserad att se 😛 Men en otroligt mysig helg på halloween brukar det iallafall vara.

  Jag är sugen på att vinna paket nummer 2.
  Kram // Saga

 • Jag vill jättegärna vinna paket nr 1 : ) Älskar ACO’s produkter då jag har rätt känslig och torr hy.

  Och nix, jag firar inte Halloween något speciellt. Eller okej, det är lite olika från år till år. Ibland är det fest med maskerad och allt är planerat in i minsta detalj – men denna Halloween har varit lugn, ett antal skräckfilmer och godis bara : )

 • Ia Norring-Nyström

  Hej!
  Jag firade Halloween med fem väninnor, vi var inte utklädda men vi åt en god middag och sedan kokade vi hudkrämer åt oss. Det var jättekul.
  Om jag vinner skulle hårpaketet vara min favorit.

 • Vi firar halloween genom att bjuda hem några vänner och äta gott och bara ha trevligt tillsamans! Min bror går även ”bus eller godis”. Det gjorde även jag när jag var lite, vilket var såå kul! Speciellt när de tog bus då jag och min kompis sprutade grädde på deras bilar!

  Om jag blir den lyckliga vinnaren vill jag ha paket 1! 😀

 • Brattalied

  Hej!
  Jag tycker man ska värna om sin egen kulturs traditioner.Helgen ska gå i eftertankens och lugnets tecken. Inte i något jippo utan förankring i något annat en mammon.Vän av ordning tänker säkert ”ja men barnen tycker det är så roligt” till dig vill jag säga att barnen bör få lära sig att livet inte alltid är roligt.Motarbetar den allt vad jag orkar. Vi har ett ytligt samhälle som det är. Inte att undra på när vi så lättvindigt accepterar utifrån kommande frierier.
  Fundera på varför vissa kulturer och religioner överlever i århundrande, de är stolta över sitt ursprung och arv och vårdar det.(Jag är ingen surtant man ska ha roligt ibland det finns en tid för allt)

 • Annika

  Vi brukar träffas hela släkten på halloween utklädda de som vill ,åldern är mellan 1 -68 år.
  Vi leker roliga lekar tillsammans.
  lukta och känna: lägg saker i kartonger gör hål så man precis får in handen. Lägg saker inuti som man ska komma på vad det är (kall gröt, ett knäckt ägg, gröna grodor (godis) osv).
  I några kartonger gör jag hål så man inte kan se in och lägger saker som luktar: kanel, en banan osv…
  Mörkerbana är rolig då vi är ute – då kan ovanstående vara stopp på banan.Jag brukar även tända ljus och sitta i ett mörkt rum och läsa spöksagor för barnen.Jag brukar vara utklädd till spindelmor med en solkläning jag har sytt fast spindlar och nät och en gammal svart hatt med spindlar

  Sen äter vi bandmask tagliatelle med blodsås lång kokt tomat sås och sen kattlåda med cheesecake frusen i en kattlåda(kattlådan är förstås nyinköpt) och med digestivesmulet ovanpå).Förra året servera vi chockladpudding i hundbajs påse !
  Dricka båda dagarna blir diskvatten en stor plastbalja fylld med (rent) porslin och krusbärsläsk eller -saft för den där YES-gröna nyansen. Serveras med soppsleven som ligger i disken.

  Det är jätte viktigt för mig och mina barn att tända ljus och prata om vår döda som inte längre
  finns bland oss.

  vinst paket 1

 • Hej! Igår var det Halloweenfest på Stallarna (en studentpub i Växjö) och jag var där och firade. Jag hade klätt ut mig till Pocahontas. Jag gjorde om en khaki-färgad långkjol till en tubklänning och så hade jag peruk med flätor och fjädrar. Det var så roligt! Min sambo hade klätt ut sig till Heath Ledgers version av Jokern och han vann faktiskt pris för bästa kostym! Det är så kul att få klä ut sig och få vara någon annan för en stund – maskerader är underskattade!

  Om jag vinner vill jag ha paket nr 2. Mitt hår är slitet och svagt så jag skulle verkligen behöva en hårkur!

 • Nina

  Jag skulle bli så glad över vinstpaket nr 2. Hallowen är för mig en ”tradition” som jag aldrig anammat. Förresten är min lille son så liten så vi vill inte visa andra spöken än spöket Laban!

 • Denna halloween har jag inte firat med maskeraddräkter, det har tyvärr inte blivit något halloweenparty. Jag har mest varit hemma under helgen och myst med lite skräckfilmer och halloweengodis, men det funkar ju det med!

  Om jag vann skulle jag välja paket 1. 🙂

 • Normalt brukar det bli spelkonvent och brädspelande under helgen fast iår var det teater och god mat som gällde, inte särkilt läskigt kanske men ack så trevligt

  Jag önskar mig den första vinsten med bok och hudlotion 🙂

 • Oj. Skrev fel i min tidigare kommentar. tips till dig! *EN RIKTIG DRÖMVINST! Bestäm själv vad du vill vinna i din goodiebag, till ett värde av 1200 kronor.* Tävla hos Nitania: http://nitania.blogg.se/2008/november/vinn-hos-mig-en-dromgoodiebag-packa-i-vad-d.html

 • Inget firande i år i alla fall. För mig är den här helgen dessutom främst allhelgonahelg och inte halloween.
  Mitt hår längtar efter paket nr 2.

 • Åsa

  Sonen på 3 år ska fira med maskerad, har en liten på 6 månader och amning annars hade jag gärna dragit ut på bus gillar fester och att få spöka ut sig är bara kul förut firade jag ofta halloween i England och där var det mera…..fest och riktig utklädning….

  tror att paket ett passar bäst svårt att välja:)

 • Klart jag firar halloween, men prydnader och godis!

 • Juste, glömde att säga om jag vinner vill jag ha vinstpaket nr.1

 • Jag firar egentligen inte, men blev bjuden på maskerad i år och det tackar man väl inte nej till! =) vill vinna paket 1!

 • Amelia

  Dottern kom på att man kunde karva ut de allra små sötaste Halloweenfigurer ur trädgårdens härliga äpplen och dem ställde vi på trappan. Det är så långt som vi sträcker oss i halloweenfirande i år. Barnen som är i rätt ålder har inte frågat efter mer.

  Tycker dock att det är jättejobbigt med alla utklädda barn som har sprungit runt i området och kastat ägg på husen. Tyvärr en avigsida på den nya traditionen

 • Amelia

  Oj. glömde skriva att jag gärna skulle vilja ha paket 1 vid ev vinst!

 • Jag har inte firat alls i år, har jobbat hela helgen.
  Vill vinna paket nr.2

 • Jag ”firar” inte halloween, jag hedrar min syster med att tända ljus på hennes grav samtidigt lägga en födelsedagsblomma där.
  Jag hoppas vinna paket 1.

 • ÅÅÅ skulle bli så glad om jag hade turen med mig. Skulle jätte gärna vlija vinna paket nr, 2. Japp vi firar halloween, kanske inte så mycket. men lite blir det alltid. Lite pumpor kanske, godis, myspys. ja, du fattar. Nu hoppas jag verkligen på tur, skulle bli så glad om jag vann.
  Kram på dig!!

 • Inga

  Jag firar inte halloween på det sätt många gör idag utan för mig är det att ägna tankarna åt nära och kära som gått bort.
  Jag skulle vilja ha paket nummer 1 om jag vinner. Hoppas på turen denna gång.

 • Ja jag vill tävla:)
  Vi firade halloween på dagist (mitt jobb) i veckan men jag har inte firat något i helgen.
  Om jag vinner vill jag ha paket 1:)

 • emma

  jag vill gärna vinna paket 1.

  Svar: nej, jag firar inte halloween. Inte alls faktiskt. Är som en vanlig dag tycker jag..

 • Helen

  Firar inte halloween.( Det är nog mest affärer som försöker att få oss kunder att börja med nya traditioner och att vi ska köpa mer)

  Paket nr två skulle vara bra.

 • Astrid

  Brukar inte fira halloween.Den här helgen har vi haft grannar och släkt på kaffe mm. Och tänkt på anhörig och vän som gått bort.Pratat gemensamma minnen.

  jag skulle bli glad om jag vann paket nr 1.

 • Jag brukade fira halloween , men i år har det ställts in allting , tråkigt nog men skrämmas har man iaf lyckas göra haha =)

  nr 2 skulle jag villa vinna:P

 • Paket nummer två vill jag vinna

  Ja, vi firar Halloween – med bus eller godis och pumpalykta.

  Vi firar även All Helgona med att tända ljus på gravar och hedra minnet av våra nära som inte finns med oss längre. Det ena utesluter inte det andra och är faktiskt två skilda saker.

 • Vi brukar göra en pumpalykta och sen åka och tända ljus på gravarna för att sen avsluta med en middag.
  Jag skulle vilja vinna paket 2.

 • Hej,.. Tyvärr här firas det ingen halloween sorry,.. Är helt enkelt för lättskrämd för sånt!
  Men jag skulle inte ha något emot att vinna paket nr 1.

 • malin

  Vi har varit i stugan o myst hela veckan inget speciellt firande men härligt ändå… jag önskar vinna paket nummer 2.
  ha det bäst alla

 • Jimmy

  Nej jag firar inte Halloween. Men paket två skulle ändå sitta fint:-)

 • Hej!

  Jag skúlle vilja ha vinstpaket 1. Jag brukar inte fira Halloween. Men nästa i helgen ska jag på skräckkväll, det är det enda halloween-aktiga som jag kommer göra.

 • Maria

  Brukar fira halloween genom
  att festa till det lite x-tra
  med god mat o mys med familj.

  Om det blir vinst så gärna en
  bodylotion eller till håret

 • Nej vi firar egentligen inte hallowen alls. När barnen var mindre hade vi nån pumpa och dom klädde ut sig nån gång och så men inte nu längre. Vill gärna vinna paket nr 1.

 • Jimmy