Tävling: Vinn dansband, alkoholglasögon eller nattro!

Solen skiner så varför inte fira med tävling redan idag!

Välj och vraka mellan följande finemangens priser:


 

 1. Banden i Dansbandskampen på tv ser inte ut som de gjorde förr. Boken ”Svenska Dansband” är nostalgisk hyllning till guldåldern då Vikingarna, Flamingokvintetten och andra svängiga band tyckte det var helt naturligt att spela i matchande kostymer – som verkar ha designats av en färgblind elev som hatar syslöjd. Förutom boken får du ett paket ”Lätta dinkelkex” att knapra på.

Annons

 

 

 

 

2. När skådespelaren Benny Haag slutade supa och tog på sig ”alkoholglasögon” såg han världen helt annorlunda. Om detta berättar han i sin bok ”Makt, mod och motstånd”. Jag har läst den och tycker den är väldigt intressant, invanda tankar började slå en och annan kullerbytta. Medan du läser kan du mumsa på en påse ”Fina rågkex”.

 

3. Det här är jag frestad att att behålla själv – eller rätta sagt ge till sambon som kan dra sina timmerstockar. Men jag låter istället en av er få chansen att uppleva frid i sovrummet. Den nya snarkdämpande sprayen Silence är receptfri och uppges vara den första med långtidsverkande effekt. Utöver sprayen får du även ett örngott att sussa extra sött på.

Gör så här för att vara med och tävla:
*
Skriv en kommentar där du berättar vilken vinst  du helst skulle vilja ha + svarar på frågan ”Vilket är ditt bästa knep för att sova gott!”

Jag vill ha ditt svar senast på måndag den 27/10 klockan 12.00. Lycka till!

Stor varm helgkram på er! Vi ses på måndag – för sista gången på ett tag. Mer om det efter helgen. 

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • malin

  Jag kan alltid sova INGA problem, sambon har det värre därför önskar jag vinna snarksprayen så även han kan få sova lika gott som mig… ha en trevlig helg…

 • Jag väljer boken i så fall och om jag ska sova riktigt gott är ett knep att faktiskt läsa mig trött, då sover jag gott 🙂

 • Tove

  Helst skulle jag vilja vinna Makt, mod och motstånd, har läst recensioner om den och verkar vara läsvärd. Jag sover som bäst i ett väl genomvädrat rum, har fönstret öppet i ca en kvart innan jag lägger mig.

 • Nattro hoppas jag på, angående frågan som man ska svara på så har jag inget svar att ge eftersom jag aldrig sover gott och alltid vaknar trött och är det hela dagen för att få samma resultat natt efter natt 🙁 Lite beror det på tandgnissel lite beror det på för mycket tankar och lite ja.. sambons snarkande hehe. 🙂

 • Godmorgon i stugan säger jag denna lördag! Mitt bästa knep är att sätta mig i soffan framför TV:n för då somnar jag, obönhörligen! Har funderat på om det är något fel på den där soffan!? Boken ”Makt, mod och motstånd” verkar vara väldigt intressant!
  Är du flygrädd, precis som jag, då ska du absolut kolla in vilket flygbolag du inte ska åka med!
  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.5243551
  Kramiz från Fenixmona!

 • Hej!

  Tack för dina kommentarer inne hos mig 🙂

  Du får gärna länka min sida inne hos dig. (Eller nämna om Mosters inredningsbod i tidningen)

  Har ingen snarkare som stör mig så jag hoppar över tävlingen denna gång : )

 • Fia

  Jag sover egentligen ganska gott om natten, men min man snarkar något så fruktansvärt, så jag vaknar flera gånger per natt och klappar lite på honom, så att han ska vända sig på sidan.Jag skulle därför vilja ha pris nummer 3, så kanske både maken och jag skulle få sova gott.

 • Det bästa sättet för mig att sova gott är att vara trött 🙂

 • karin

  Hej
  Jag vill gärna vinna dansbandspaketet. Bästa tippset för en god natt sömn är att ligga sked med gubben.

 • Eva Ahlberg

  Jag önskar mej paket nr:1.

  Mitt bästa tips för god nattsömn är,säga godnatt till familjen å veta att de mår bra,lägga sig hos min snarkande make,krypa ihopa och Sova så skönt.

 • Linda

  Vill helst vinna Svenska dansbands boken.
  Jag får bäst sömn om jag sätter på radion (sakta) då tar det inte länge tills jag somnar och sover gott hela natten

 • ”chilitjejen”

  Sova gott önskar jag att alla kunde.
  Själv brukar jag vara uppe ända tills jag blir riktigt trött.Ligga och vrida sig sömnlös i sängen är ingen höjdare. Annars fungerar det med en väldigt tråkig bok eller tidning.Det ska vara riktigt supertråkigt, för då stänger hjärnan av och allt går på sparlåga.Själv har jag mest problem med att hålla mig vaken – jobbar natt och ska vara alert både hemma och på jobbet dygnets alla tider. Så när jag har tillgång till min egen säng så slocknar jag direkt.God natt

  Vinner jag passar vinst nr 2.
  Benny Haags bok verkar spännande och förhoppningsvis nåt som fängslar och håller mig vaken.

 • Jag måste ju bara vinna nattron, skulle ge den till min pappa, han snarkar något helt otroligt högt, mamma den stackaren lider rätt mycket av det hela. Hon skulle bli jätteglad om pappa testade en sån.

  För att sova gott så brukar jag vara ute i friska luften och pyssla i trädgården, då blir man trött och somnar fort på kvällen.

 • Jag skulle gärna vilja vinna snarksprayen…eller jag menar mina barn vill nog att jag gärna vinner den 🙂

  Så här gör jag för att sova riktigt gott: Jag öppnar min vädringslucka helt och hållet, den är ca 40 cm bred och har inget galler eller så ivägen. Elementet är så klart avstängt. Då får jag mycket friskluft och det blir kallt och skönt. Om jag skulle frysa så tar jag på mig en extra filt eller ett extra täcke. Med frisk kall luft så sover man som en liten gris 🙂

 • Astrid

  Bästa sättet att sova gott är att lägga sig ungefär samma tid. Och ha det varmt och skönt i sovrummet.Och mörkt. Då sover jag som en stock.

  Hoppas på boken 0m svenska dansband.
  ( sov så gott )

 • Helen

  Att få lägga ner huvudet på en skön kudde.Sedan blunda och känna hur John blund kommer och strör ut sitt sömn pulver.Bra om det är mörkt i sovrummet.

  Skulle vilja vinna boken makt mod och motstånd.

 • Sabina

  Jag skulle vilja vinna den snark dämpande sprayen, den skulle jag verkligen behöva för min pojkvän snakar så högt, ibland så högt att jag går och lägger mig på soffan, och jag är inte den som lägger sig om sover i soffan frivilligt direkt….

  Mitt tips är att sätta klockan på ungefär 7, då ska man gå upp och ta ett glas vatten och gå på toa och sen gå och lägga sig och somna om igen, man sover jätte länge och skönt då! Ibland är det svårt att somna om, men det är verkligen värt att vänta på 🙂

 • Ååå, jag skulle gärna vilja vinna dansbandsboken! Mitt bästa tips för att sova gott är att vara ute under dagen och ta en sköön promenad.sedan varva ner i sakta mak under kvällen.. dessa dagar sker inte ofta för mig..men idag var en sådan dag och nu är det inte länge innan jag ska bädda ner mig med en god bok och sedan sussa sött.

 • Jag sover alltid gott, utan att ha något knep! Är lyckligt lottad, har jag förstått. Kan dricka kaffe hur sent som helst, somnar som en liten stock ändå.

  En enda gång har jag upplevt sömnlöshet, när jag för 7-8 år sen inte var ärlig mot mig själv. Involverade mig i en relation med en svärmorsdröm, han var snygg, snäll, trevlig, fin utbildning & bra jobb, ville gifta sig och ha barn, gentleman, gav mig allt och lite till – men han fick inte mitt hjärta att sjunga. Jag försökte intala mig att det var bra, men jag sov inte på nätterna. Var helt slut, gråtfärdig och fungerade knappt pga sömnbrist. Han sa att jag krossade hans hjärta när jag gjorde slut. Men från och med den natten sov jag gott igen. Medan han sa att han låg sömnlös, och sovit bättre än han nånsin gjort, när vi var ihop.

  Så, mitt knep skulle väl i så fall vara, var ärliga mot er själva! Lev inte livet som du tror du måste, utan efter ditt eget hjärta 🙂

 • Hm, undrar just om snarksprayen funkar på en mastiff…. Om jag vinner vill jag ju självklart ha Benny Haags bok!
  Mitt sovrum är bara till för sömn; där finns inga prydnader eller annat. Enkelt, men ombonat med favoritfärger. Sängen vackert bäddad, den ska vara inbjudande. Så ett harmoniskt sovrum är mitt bästa råd!

 • Här är en kvinna som snarkar! Vi brukar ju inte erkänna sådant förstås, men ibland vaknar jag själv av oljudet. Så snarkdämparen vore en vinst som hamnade helt rätt om den hamnar hos mig!
  Kram

 • Jag önskar att jag vinner Benny Haags bok. Mitt bästa tips för att somna och sova got är en riktigt lugn och skön kväll där jag vartfer släcker lampa efter lampa och låter kroppen förbereda sig på att det är dags att gå i ”ide” Kramar…

 • Hej!

  Den här vill jag ha : “Makt, mod och motstånd“.

  Mitt bästa knep är att läsa nån bok innan man ska sova för då blir man oftast jättetrött.

 • Ida

  Mitt bästa knep för att somna är att ta en skön promenad i den friska höstluften och sedan ta en lång varm dusch. Krypa ihop i soffan med en kopp te för att sedan krypa ner i en nybäddad säng. Kan man somna bättre då?!!

  Jag skulle gärna vilja vinna snarksprejen!!! Haha.. min sambo snarkar så att han får sova på soffan var och varannan natt. Han har lovat att gå och kolla upp hans snarkproblem, men har fortfarande inte fått arslet ur 😉 Kanske denna spray kan hjälpa lite iallafall så vi kan få sova tillsammans 🙂 Kram

 • Det bästa som finns är att somna i soffan framför tv:n. Man somnar så otroligt gott! 😉

  Skulle jag vinna så var det ju svårt att välja, men boken tror jag skulle passa bra. =)

  Ha en riktigt bra dag och vi hoppas väl på vackert väder till helgen! 😀

 • Lena

  Svenska dansband är nostalgiskt och kul för oss lite äldre, så det skulle jag bli glad för.
  När alla småsysslor gjorts och rensats ut från minnet är det lätt att somna.
  Om jag ignorerar FÖRSTA gången John Blund kastar sand i ögonen på mig så är det svårare att somna.
  Jag borstar tänderna minst en halvtimme innan jag lägger mig för jag har en tendens att bli piggt vaken av tandborstning, hur trött jag än var minuten innan.
  Det blev faktiskt T R E tips, kunde inte välja, haha.

 • Cia

  Låt någon annan vinna… Men mitt bästa tipps är att öppna så att det kommer in sval luft i rummet… Inget annat funkar lika bra.

 • Monica Ericsson

  Låt fönstret stå öppet en bra stund före sänggåendet, så sover du mycket bättre. Det är skönt att krypa ner mellan lakanen och ligga och läsa en stund i Allas eller någon annan tidning. Man känner värmen i kroppen och frisk luft till knoppen!

  Jag vill vinna Dansbandspaketet, tack!

 • Jag bryr mig inte om tävlingen, men jag rekomenderar att ”ANDAS I KVADRAT”. Jag kan förklara närmare, för dem som vill. Skicka en fråga till min mailadress: [email protected] Välkomna!

 • Martina

  Jag vill vinna paket nr 3.
  Mitt sovtips är att varva ner innan man kryper i säng.

 • Efter att ha läst Allas somnar jag gott och sover som en stock. Om jag vinner skulle nog boken var bra.(nr2)

 • Annika

  Mitt bästa tips jag vaknade ofta vid tre,fyra på morgonen och hade svårt att somna om.Jag började skriva ner allt som fanns i mitt huvud .Dessutom började jag med yoga och meditation och halvtimmes prommenad varje kväll.
  Jag försöker tömma huvudet på tankar efter kvällsmaten.

  Jag undviker kaffe och alkohol.Jag ser till det är mörkt,svalt och tyst i sovrummet.

  Sen kommer john blund och strör sömn i mina ögon
  Jag önskar som gåva “Makt, mod och motstånd

 • absolut bästa sömnen får man efter ett yoga-pass! det lugnar ner både kropp och själ och man känner total avslappning. sovrummet ska vara svalt och rikt på frisk luft typ. sängkläderna är skönast om de är nytvättade, fluffiga och av 100% bomull. personligen tycker jag bäst om vita påslakan… 😉
  att sedan ha en skiva med avslappningsmusik på är jätteviktigt!
  och ett extremt stort plus är att ha en katt under täcket också! bättre än så kan det inte bli!

  kramkram//smula

 • just det… om jag vinner så vill jag gärna ha vinst nr 2!

 • Jag har inga direkta knep, men en kvällspromenad ger frisk luft och tar bort eventuell stress. En renbäddad säng får mig också att sova extra gott. Och om jag vinner så vill jag gärna ha Benny Haags bok.

 • malin

  Mitt bästa knep för att somna gott är renbäddade lakan, ett svalt rum med ett fönster på glänt, vovvan snarkandes nere på golvet och älsklingen liggandes brevid. Det funkar iaf för mig 🙂

  Om jag vinner vill definitivt ha den urhärliga dansbandsboken med de shyssta outfitterna. som jag dyrt och heligt LOVAR att inte kolla i vid läggdags då jag tror att det är en bok som håller en uppe hela natten 🙂

 • Catrin

  Mitt bästa tips är undvik alkohol och kaffe innan läggdags hur tråkigt det än låter det är mitt bästa tips som verkligen fungerar. Dessutom ett mörkt och tyst rum är a och o. Jag stoppar därför i öronproppar för min kära make snarkar loss rätt bra. På sista tiden har han lyckats väcka mig ändå så om jag vinner vill jag så gärna ha sova gott vinsten med snarksprayen!