Tävling: Vinn din vårform!

Visst är det härligt att våren är på gång. Tänk så skönt det ska bli att sitta på uteserveringar, äta glass, ligga och sola, klä av sig… 
Det där kläavandet är nog det jag ser minst fram emot – när vintervalkarna ska släppas ut i full frihet.
Men än finnas det tid att fila på formen för de som vill. Den här veckan har jag rotat fram pryttlar som förhoppningsvis kan hjälpa till för att få en sundare och slankare sommarkropp. Det här är vad ni kan tävla om (även om jag egentligen skulle behöva behålla allt själv…):

Annons

1. Boken ”Tankedieten” av Ben Fletcher, Karen Pine och Danny Penman. 

2. Datorprogrammet ”Hälsovakten”  för kostrådgivning och viktkontroll.

3. Boken ”100 dagar till en ny kropp” av Camilla Porsman.

4. Boken ”Smala människors sju hemligheter” av Vikki Hansen och Shawn Goodman.

5. Boken ”Inga nya kilon efter 40” av Debra Waterhouse.

6. Litet träningskit med schampo och balsam från Barnängen + energibar och återhämtningsdryck från Gainomax .

Gör så här:
* Välj vilken vinst du helst vill ha.
* Skriv en kommentar och berätta varför du vill vinna just det.

Jag vill ha ditt svar senast på måndag, 7/4,  klockan 12.00.

Ha nu en riktigt härlig helg och må gott!!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Jag vill vinna boken “Smala människors sju hemligheter” därför att jag vet att det mesta sitter i skallen. Det är tankesätten som är olika och någon gång kommer jag också att hitta nyckeln. Kanske det står något viktigt i den här boken? Vem vet 🙂

 • Ida

  Boken tankediet. Jag vet teoretiskt hur man ska göra men att få in det i huvudet och verkligen få det att fungera är svårare.

 • Jag vill vinna paker nummer 6..det kanske kan få mig motiverad till att börja träna mer..

 • Heléne Persson

  Hej ! Jag skulle vilja vinna nr:6
  Perfekt att ha efter träningen!
  Jag har ju faktiskt kommit igång med träningen!!!!!!

  Ha en bra helg!
  Heléne
  p.s kul att hitta din bloggd.s

 • Nummer 1, absolut. Jag tror övervikt sitter mellan ”öronen”. Jag pendlar upp och ned, mest upp. Diagnos, utslitna knän. Har varit riktigt sportig och gillat ”uteliv”. Nu har jag svårt att njuta av att gå i naturen och saknar det oerhört.

 • Hej jag vill vinna träningskit det är min hit
  duscha tvätta håret allt ska bli rent t.om
  låret.Vintern skall duschas bort när våren
  är alltför kort.

 • jeanette

  Schampo och balsam, så att håret får fin lyster i vårsolen!

 • Fia

  Jag skulle vilja vinna dataprogrammet så att man kan skifta mellan bloggande och hälsoprofilering, för då kan man med gott samvete säga att man jobbar på sin nya drömfigur när man sitter där och surfar.

 • Jag skulle vilja vinna Datorprogrammet Hälsovakten.Har lätt för att gå upp i vikt och svårt för att gå ner.Måste hålla vikten pga min artros som nu spridit sig.

 • Jag skulle vilja vinna nr3 Boken “100 dagar till en ny kropp” av Camilla Porsman.
  Jag är 22år och väldigt överviktig, har övserstigt 100gränsen för länge sen och behöver en pusch för att bli av med ca 30-40kgs övervikt.
  Just nu är jag så depp av att se mina glada smala vänner i snygga vårkläder och jag själv går i ”tant” kläder. 🙁

 • Nummer 6. Jag kom hem från sjukhsuet för ett litet tag sen efter en 4 veckors behandling av anorexia. Jag ska snart få börja träna om jag går upp ca 1,5 kg till (jag är fortfarande lite underviktig då..) och inte går ner när jag börjar träna! Det skulle vara en liten ”morot” att vinna det där kitet och få en lite kick-start på mitt nya liv som hälsosamt tränande människa (som inte går ner i vikt!!)

 • Ann-Katrin Duräng Carlsson

  Nr:3

  För att jag behöver gå ned i vikt.

 • Irene Hednäs

  Nr 5: ”Inga nya kilon efter 40” önskar jag få, eftersom det är just sådana kilon jag har fått, trots att jag inte vill ha dem!

 • ”UFo” (Ulla)

  Nr 6 :träningskit med schampo, balsam, energibar + återhämtningsdryck. Jag behöver återhämta mig efter påskens frosserier.

 • Elisabeth

  Ha ha – fy vad jag skrattade åt bilden, ända tills jag insåg att det är alldeles för likt sanningen för att vara riktigt roligt 😉

  Jag skulle vilja vinna bok nr 1. Tankedieten. Jag gillar att läsa och fundera ett tag på grejer innan jag sätter fart, det brukar funka bäst för mig. Jag vill hemskt gärna ha hjälp med att bryta mina dåliga matvanor!

 • Får killar vara med i tävlingen? Jag är kille.

 • Jag vill gärna vinna bok nummer 5 inga nya kilo efter 40. Tycker det skulle vara toppen att inte få fler överflödiga kilo.

 • Susanne

  Nr 5. Boken ”Inga nya kilon efter 40”.
  Av den enkla anledningen, att har hon svaret på varför vi kvinnor behöver choklad,…då kan hon förhoppningsvis också få mej att hitta motivationen till att tappa dessa extra kilon som kryper på sakta men säkert!

 • Boken “100 dagar till en ny kropp” av Camilla Porsman.

  DET vore nå’t för mig det 🙂
  Efter ett gäng ungar skulle jag behöva en ny kropp 😉

 • datorprogrammet ”hälsovakten” skulel jag vilja vinna och köra med hela familjen, det vore skitkul !

 • Jag skulle gärna vinna boken “Smala människors sju hemligheter”. Den verkar innehålla mer tankeförändring än bantningstips och jag är ung och behöver verkligen inte banta, men däremot behöver jag byta tankesätt kring mat.

 • Ana

  Det sista paketet med lite balsam och annat skulle passa mig.Håller på att kämpa mig ur en utmattningsdepression och under dessa år som sjuk med olika mediciner har kilona smygit sig på mig.Behöver förändring.Ana

 • Linda

  Nummer 3, eftersom jag har bal i skolan om ca 3 månader, och sen kommer ju sommaren. Behöver något som går ganska fort så man hinner se skillnad, vill vara självsäker och känna mig fin på balen, och i sommar så klart 🙂

 • Jag skulle vilja ha “Smala människors sju hemligheter” – jag är egentligen inte tjock har bara lite misplaced fett på några ställen. Skulle verkligen vilja ha hemligheten till att få den kropp jag vill ha 🙂

 • Träningskitet är precis vad jag behöver.
  Har börjat ändra kosten och träningen. Går nu varje dag, och OrbiTrekar minst tre gånger i veckan. Efteråt är det skönt med uppfräschning, det är där kitet kommer in…

  Lotta

 • Ia

  Nr 5 Inga nya kilon efter 40.
  Jag har passertat 40-strecket och skulle jättemycket behöva tips för hur jag kan hålla kvar vikten jag hade under 40. Min make som lider av sömnapne skulle behöva gå ner i vikt för att få bukt med sjukdomen så vi skulle båda ha nytta av boken.
  Kram
  Ia

 • ”Inga nya kilon efter 40” skulle passa perfekt för mig. Det är några år sen jag passerade 40. Har lyckats hålla vikten rätt bra så här långt. Men nu är jag LITE orolig för framtiden. Slutade röka för en månad sen. Har gått upp ett kilo. HJÄLP!!!

 • Hej! Tack för tipset 🙂
  Jag skulle vilja vinna nummer 4: Boken ”Smala människors sju hemligheter”.
  Varför? Jo, för att jag tror jag behöver bli lite mer hälsosam och få en hälsosam vikt för mig. Det gör jag faktiskt inte nu. Men bara för det vill jag inte sluta äta och dra ned på vissa saker jag tycker är gott. Dessutom är jag kräsen av mig så det funkar väl ändå inte.
  Det intressantaste med den boken är att man tar upp orsaker till varför man äter mycket. Det tror jag kan vara något för mig att läsa.
  Har länge velat ta tag i det här, men det blir aldrig av. Kanske dags nu ifall det inte bara är matintaget man borde ändra på?

  Ja. Hoppas jag vinner den nu ^^
  [email protected] är min mail.

 • Kicki

  WOW – vilken hit,
  med ett träningskit.
  Att bli svettig av träning är liksom poängen,
  så till duschen används prylarna från Barnängen.
  Och när jag knappt några krafter har kvar,
  kommer de åter med mumsig energibar.
  Sist men inte minst njuter jag återhämtningsdryck,
  sen ”back in buisness” – etthundra knyck!

 • Skulle vilja vinna träningskitet.

  Har risigt hår och långt .. shampoo gör ju alltid susen. Desutom har jag två små flickor som Barnängen är perfekt för.

  http://tavlingsdax.blogg.se/1207548431_tvling_hos_charlotte.html

 • Åh fy!
  Jag ljög!!
  Fyller 38 i år kom jag på…
  Men det räknas väl som nära 40 ändå?
  ;o)

 • Datorprogrammet hade suttit fint. Jag har en sex månadersson och gick inte upp ett kilo under graviditeten; däremot under mammaledigheten och dessa skulle jag vilja bli av med innan jag börjar jobba igen.

 • Hejsan!
  Har själv precis börjat träna på Friskis & Svettis och känner mig väldigt duktig. För att hålla motivationen uppe (och få en liten ”belöning” för mitt goda arbete) skulle jag hemskt gärna vilja ha kit nummer 6!
  Kram Coco.