Tävling: Vinn en biokväll för 2!

Jag läste en intressant rubrik någonstans: ”Om ditt liv var en film – skulle du vilja se den?”
Inte helt lätt att svara på. Vissa dagar känns livet som en seg kalkon som ingen skulle orka se ens om de fick betalt för det. Andra dagar känns livet som en riktig blockbuster som har chans att vinna en Oscar.

Annons

Och nu är det äntligen dags för tävling igen – med filmtema!
Du har chans att vinna en gratis biokväll för två!

Jag har 5 vinster att dela ut med 2 biobiljetter som gäller på SF:s biografer i hela landet! Biljetterna gäller till och med den 28/11 2008.
Två av vinnarna får dessutom snacks att ta med sig:

En påse chips från OLW, nyheten Hand Cooked Style av ekologiskt odlad potatis. (Jag har ju skrivit om att man vill förbjuda popcorn på biografer, så ni prasslar och knaprar på egen risk…)

Gör så här för att vara med och tävla:
* Skriv en kommentar där du svarar på: Vem skulle du vilja spelade huvudrollen i filmen om dig?
* Senast på måndag, den 1/9, klockan 12.00, vill jag ha ditt svar.

Lycka till och ha en härlig helg! Och blir den inte så härlig så tänk på mig som ska städa och röja i källarförrådet på lördag, roligare än så har ni i alla fall förhoppningsvis…

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Isabella

  Den som skulle spela mig är nog Anne Hathaway (jag älskar henne), eller kanske Mandy Moore. Dem båda skulle bäst spegla mig som människa. Båda är riktigt naturliga skådespelerskor som har den karriären dem har för att dom älskar skådespeleri. Jag beundrar dem. Båda kvinnorna har tidigare gjort sådana roller som skulle ge mig rättvisa men också ge mig en ‘liten’ försköning (måste jag erkänna).

 • Tuva Novotny. Hon är en kanonbra skådis även om hon är miljoner gånger snyggare än vad jag är ;-)så är det nog den enda skådisen jag kan känna mig själv i..

 • Sandra Bullock har jag vissa gemensamma drag med utseendemässigt och hon skulle nog kunna gestalta min flummiga/konstiga sida. Men annars skulle jag nog vilja säga den lilla sjöjungfrun Ariel, för att det skulle kunna ge mig en del av de saker jag tycker verkar så härliga med undervattenslivet, och håret ser ju helt fantastiskt ut.

 • Inte en helt lätt fråga. Hmm. Jennifer Aniston eller Charlize Theron får jag nog säga. Gillar båda väldigt mycket som skådisar och så verkar dom båda väldigt mänskliga!

 • ”suss”

  Enkelt svar och utan tvekan : Maria lundqvist.
  Varför då: Vi är lika långa,hon har sidor där hon kan leva ut sina känslor i både glädje och sorg. Det gör att man lätt kommer in i handlingen om vad mitt liv handlar om.Vi får heller inte glömma att hon även har en stor portion humor….

 • Ingrid

  Oj, vad svårt! Helt plötsligt dög ingen skådespelerska. Meryl Streep får det bli, även om jag är lång och mörk så tror jag hon kan gestalta en virrig ensamstående fyrabarnsmor bäst, av de aktriser jag kan komma på.

 • Åh vad roligt. Jessica Alba skulle få spela i min film. Inte för att vi är lika eller så, men hon är så grymt snyyygg att man inte kan sluta kolla på henne! 😉

 • Johnnelie

  Amanda Ooms, är en perfekt skådespelerska, och den ende som skulle kunna spela mig.
  Tjingeling….

 • Huvudrollen i filmen om mitt liv skulle spelas av Reese Witherspoon. Utseendemässigt med det blonda håret, tjejigt rosa och lagom ”flickigtjej”=) Gillar hennes mångsidighet i sina roller och jag tror hon skulle göra rollen som mig riktigt bra om jag fick drömma. Får väll bli Legally Blonde 3 eller nåt sånt;)

 • Oj .. Hanna Alström skulle nog passa. Rätt ålder. Hoppas hon skulla klara min bonna småländska. Få ge henne en kurs i så fall.

 • Susanne

  Meryl Streep,….helt klart! För då blir biosalongerna fulla!! Hon kan ju få vilket manus som helst, och gör det till en tittarsuccee,..därav mitt val! En liten yngre roll skulle hon förstås få spela, men det är ju inga problem för henne!!!

 • Eftersom jag inte gillar någon svensk skådespelare får det bli en amerikan, och då är det Scarlett Johansson. 😀

 • Lena

  Katherine Hepburn såklart! Rödhårig, självständig, gick sin egen väg- och vågade vara sig själv i både yrkesval och kärlek. Skulle kunna ge rollen mer än verkligheten…

 • BTW..du hade nog roligare ändå.Har plågats av mitt onda knä 🙁 Väntat på tfn,läkaren skulle ringa mellan 8-9 idag.Nähäpp,det gjorde han not.Allt går som på räls va.Var tvungen plinga vårdcentralen igen för att påpeka detta.De ringer upp ca 9.50,hoppas jag…?

 • Christine Svensson

  Meryl Streep,vill jag ska spela huvudrollen om mig.Såg henne i Mama Mia,hon var `såå bra`Det skulle bli en kanonkul film,från mörka småland.

 • Ida

  Vem skulle du vilja spelade huvudrollen i filmen om dig?

  Kul fråga. Antingen Drew Barrymore eller Reese Witherspoon. två av världens vackraste tjejer och bästa skådisar. Dock vem av dom får dom komma överrens om själva 😉

  Hoppas jag vinner. Vill på bio *ihihih

 • Mica

  Charlize Theron. Hon är vacker och intelligent, precis som jag… :-o)

 • Jag vill ju vinna

  va med i min tävling
  Jag har startat en tävling i min blogg i sammarbete med puss.se där du kan vinna ett par valfria örhängen va med och tävla du med.
  http://jessicafs.blogg.se/2008/september/tavling.html#comment

 • Rose-Marie

  Jag skulle vilja att ”Melanie Gordon” (Love Hewitt någonting) eller Anne Hathaway spelar mig. Audrey Hepburn hade varit optimalt, men det går ju inte.
  När skall den spelas in?

 • Britt

  Det måste få bli Bette Midler, en helt underbar artist alla kategorier. Hon kommer att vara jag, på det sätt jag önskar att jag ses i andras ögon, med självdistans och en stoor glimt i ögat.

 • magnus

  Utan tvekan,
  Sean Connery!

 • Hillary Swank är talangen fallen från ovan och självklart vore det väl fint om filmen om en själv skulle bli en bestseller. Ge och ta här i livet, då har jag råd att bjuda igen. Så du har film och snacks att vänta när filmen om mig går upp på en biograf nära dig! 😀

 • maud eskilson

  Goldie Hawn skulle funka kanon, glad o sprallig, lite tokig och impulsiv- pigga ögon o jättecharmig hon skulle vara perfekt som mig i en härlig romantisk komedi med galna förvecklingar.

 • lena nilsson

  Jag skulle gärna vilja se Hellen Mirren som Lena NIlsson.Hon är fantastisk och dessutom vacker.Ni vet väl hur det är när det regnar på prästen så stänker det på klockaren.Så någon kanske tycker att även jag har nått.