Tävling: Vinn hjärtan!

Då var det helg igen och den är lika hjärtligt välkommen som alltid.
Veckans tävling går också i hjärtats tecken!

Välj mellan följande hjärtliga priser:

1. Supersnyggt halsband med ett hjärtformat hänge. Jag har 2 halsband att dela ut.

Annons


2. Dvd-box med 3:e säsongen av succéserien Svenska Hjärtan. Jag har 5 boxar att dela. ut.

Gör så här för att vara med och tävla:
* Välj vilken vinst du skulle vilja vinna.
* Skriv en kommentar och berätta vilken vinst du vill ha + svara på frågan ”Vem/vad får ditt hjärta att bulta lite extra av lycka?”

Jag vill ha din kommentar senast på måndag, den 8/9, klockan 12.00. Lycka till!

Jag önskar alla som är trötta och behöver vila en stor dos helgfrid. Och alla som planerar att få mycket gjort en stor dos helgenergi. Vi ses på måndag!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Emma

  Mitt hjärta slår många extra slag för min prins. Han bor en bit ifrån så jag väntar otåligt på att få träffa honom igen. Han gör allting så mycket lättare för mig och hjälper alltid till

  Jag skulle vilja vinn DVD:n Svenska Hjärtan.

 • Airi

  Mitt hjärta bultar lite X-tra när båda barnen ligger i sina sängar för att sova när dom är på besök hos mig, detta låter extremt fånigt jag vet! Dom är nämligen 18 och 22! Men för mig som mamma spelar det ingen roll om dom är 3 och 5 eller 18 och 22! Visst är det konstigt? Eller som det ska??? Man önskar sina barn det bästa helt enkelt!

  Halsbandet skulle smycka mig!

 • Juha

  Varje gång jag ser min allra första flickvän slår mitt hjärta några extraslag. Det är inte det att jag skulle sakna henne utan mer att man kommer ihåg den där pirrande känslan när man var ung och galet kär. Idag är jag lyckligt gift med världens härligaste kvinna och skulle aldrig byta ut henne mot nån annan och tillsammans har vi tre härliga barn.
  Om jag vinner vill jag gärna ha DVD:n.

 • Mariana

  När man får ett leende av okända människor på stan,det värmer och man känner att man lever.Ett litet leende eller att någon håller upp dörren och att någon säger tack.Man blir så glad av dessa små saker.Det värmer i mitt hjärta.Mariana (om jag vinner vill jag se på DVD)

 • Petra

  Mitt hjärta bultar extra av lycka över min 8-åriga kusin Emma. Hon kom till världen med stor dramatik som påverkade hela vår släkt. Min mosters moderkaka lossnade när hon var på sjunde månaden och det blev akut kejsarsnitt och lilla Emma föddes väldigt liten. Hon fick vara första tiden i kuvös och klarade sig bra. Värre var det för min moster, för när hennes moderkaka lossnade så fick hon fostervattnet i sitt blodomlopp så hela hennes kropp inflammerades och hennes lungor slutade fungera. Hon fick ligga en månad nersövd i respirator innan hon sakta blev bättre. Dessa två fick tillbringa två månader på sjukhuset innan de fick komma hem till familjens pappa och storasyster som då var 7 år, och vi grät av lycka för att allt fick sluta lyckligt.
  Vinner jag vill jag ha en dvd.

 • Inga-lill Larsson

  När mina barnbarn lägger sina knubbiga goa armar runt min hals och säger mormor du är bäst i hela världen

 • Jimmy

  Det är inte så många killar på denna sajt.
  Därför tar jag nu mot damerna upp en fajt.
  Om att vinna detta hängsmycke.
  Som är vackert även i mitt tycke.
  Och till min fru vill jag det ge bort.
  För jag älskar henne i vått och tort.

 • LISA HANSEN

  HEJSAN ! MITT HJÄRTA BULTAR LITE EXTRA FÖR DE 2 SMÅ JACK RUSSELS HUNDAR SOM JAG HAR ÖVERTAGIT.
  DE VAR BÅDA MISSHANDLADE,RÄDDA,”TRASIGA I SJÄLEN”,OCH SMÅ DARRANDE HUNDVRAK !!
  NU, EFTER NÅGRA ÅR, ÄR DE LUGNA,HARMONISKA OCH HÄRLIGA SMÅ SJÄLVSTÄNDIGA KRABATER !!
  DE HADE ETT SÅÅÅ DÅLIGT UTGÅNGSLÄGE, MEN NU SER JAG VAD EN FAST HAND OCH MASSOR MED KÄRLEK KAN GÖRA !! = UNDERVERK !! ÄR SÅ LYCKLIG FÖR DERAS SKULL !! ATT JAG SEDAN ÄLSKAR SMYCKEN MED HJÄRTAN PÅ, ÄR EN HELT ANNAN FEMMA..HEHE…
  KRAM TILL ER ALLA !!/ LISA

 • Gunilla Axenklev

  Hej!

  Mitt hjärta bultar mer än lite extra när jag träffar mitt barnbarn, speciellt när jag hämtar honom på dagis. Då kommer han springande med armarna utsträckta och skiner som en sol och ropar FARMOR. Det finns inget som slår det!!
  Om jag vinner vill jag helst ha Svenska hjärtan

 • Min man får mitt hjärta att bulta lite extra, varje gång som jag ser honom! Gud, jag känner min som en tonåring när jag ser honom! Och vi har varit ett par i 22 år, det är underbart!Vinner jag vill jag gärna vinna Svenska hjärtan, det är en film som mitt hjärta bultar lite extra för också!

 • Carina Lundberg

  Mitt hjärta bultar extra fort o hårt när ja får en lugn stund för mig själv då ja kan få göra något kreativt med hantverk,klädsömnad.Jag är ensamstående med 2 barn o pappan bor i Norge så de är inte så ofta de blir en stund i ensamhet.Mitt hjärta bultade också hårt(fast av en annan anledning) av sorg då ja såg på TV igår filmen ”Lilja4ever”.En otroligt jobbig film men man ska ha en tanke på att de är faktiskt många som lever så i verkligheten…borde bekämpas.

 • Carina Lundberg

  Glömde i all hast att skriva ja vill vinna paket 1.