Tävling: Vinn läckra klor & läslust!

Första bloggfredagen för i år! Även om man knappt hunnit fatta att man börjat jobba igen känns det alltid skönt med lite fredagsfeeling. Fast denna helgen blir det helg minus helgmys i form av taco, chips och vin i soffan. Istället ska jag mysa till det med att mumsa sallad och inviga mitt gymkort. Jättenya Livet 2009 är en rejäl utmaning… lycka till alla andra där ute som också kämpar på för att bli lite sundare!

Annons

Men lite kul måste man också ha! Det är dags för årets första Äntligen Fredag-tävling – välj mellan de här fina priserna:

1. Ett tjusigt nagelkit med närande nagelcreme från Mavala, ett nagellack från Deborah och ett nagellack från OPI.

2. En bra rolig bok: ”Mitt nya jag” av Sohpie Kinsella från Damm Förlag.

3. En bra sorglig bok: ”En sorts kärlek” av Ray Kluun från Wahlström&Widstrand.

Gör så här för att vara med och tävla:
* Skriv en kommentar och berätta vilken av vinsterna du vill vinna + svara på frågan ”Vad ser du mest fram emot under 2009?”

Senast på måndag den 12/1 klockan 12.00 vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Ha en jättehärlig januarihelg – vare sig du också försöker börja ett nytt liv eller är nöjd med ditt gamla och kör vidare på det.
Vi ses efter helgen. Om jag klarar att ta mig upp ur sängen med grav träningsvärk. Det var ett tag sen jag gav mig in gymdjungeln. Och det kan ha sina risker. En väninna trillade av sin spinningcykel. Fötterna satt fast vid pedalerna så hon fick hela cykeln över sig med ett brak. Som tur var skadades bara hennes stolthet… Jag rapporterar på måndag om jag lyckades trassla in mig i någon styrketräningsapparat.

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Hej Charlotte, och god fortsättning! Jag skulle väldig gärna vinna mitt nya jag av S. Kinsella, då jag känner att 2009 verkligen är ett år då jag skall förverkliga mitt nya jag – jag har skickat in en ansökan till mitt drömjobb och varit på två intervjuer och hoppas jag skall få det, men har hört skvallervägen att den andra kandidaten fick det, men trots det hoppas jag att detta skall vara MITT år för i år är det år då jag är prio 1. Är jag lycklig, blir min familj lycklig, en enkel ekvation 🙂

  Trevlig helg!

 • Hej! Om jag fick välja ett av de där priserna så skulle jag ta nr 1. Jag behöver absolut fixa naglarna nu för de har blivit så slitna efter all julstädning och så vidare.

  Under 2009 ser jag mest av allt fram emot sommaren. Fast egentligen ser jag fram emot allt. Ingenting kan bli värre än 2008 så jag kommer inte bli besviken 🙂

 • Hejsan!
  Jag vill vinna paket nr 1 med nagellacket!
  Jag ser mest fram emot… sommaren! Jag ska förhoppningsvis få behålla mitt gamla sommarjobb + söka ett nytt för att samla ihop pengar till en resa till Thailand om 2 år 🙂

  kramar!

 • Malin EA

  Jag vill helst vinna ”mitt nya jag” av Sophie Kinsella, då jag läste ut ”Karriär och köksvägar” av henne imorse.
  I år ser jag mest fram emot att se min nu 2 månaders son utvecklas och växa. Förhoppningsvis tar han sina första steg innan året är slut 🙂
  /Malin

 • Annika

  Jag vill njuta av naturen,möjliggöra spännande möten,att bara finnas -här och idag.jag vill öppna nya vägar för nya kunskaper och nya erfarheter.

  Jag ska prioritera människor framför heminredning.
  jag ska fortsätta att tro på människors välvilja när jag knäppt av teven.

  Skulle vara roligt att läsa ”mitt nya jag” eller en sorts kärlek

 • Siv

  Hej Charlotte!!
  Jag vill gärna vinna nagelkitet så att jag kan pyssla om mina naglar.
  Jag ser fram emot 2009 och hoppas att det blir en skön och härlig sommar. Jag hoppas att jag skall gå ner lite i vikt. Jag skall också inte äta godis. Jag hoppas också att mina nära och kära skall få vara friska. Det är det viktigaste av allt.

  Hälsningar Siv och God fortsättning på 2009

 • Jag satsar på vinsten i mitten: ”2. En bra rolig bok: “Mitt nya jag” av Sohpie Kinsella från Damm Förlag”.

  Vad ser jag mest fram emot under 2009? Hmm… Komma i ordning i min nya bostad, spendera mer tid med min familj, bli frisk och förhoppningsvis även vinna denna boken ;P

  Ha det fint!
  Kram Nicole

 • Ia Norring

  Hejsan Charlotte!
  Jag ser just nu fram emot den 2 veckors resa jag skall göra med min familj till Malaga i medlet av mars. Därför skulle det vara jättekul att vinna nagelkitet för jag hoppas att vädret då redan är ganska varmt där så att man kan använda öppna sommarskor.
  Hälningar
  Ia

 • Hr inget speciellt att se fram empt under året utan hoppas mest på att det ska bli ett ”bra” år för oss alla i familjen. Skulle vilja vinna nån av böckerna, spelar ingen roll vilken utan dom verkar bra bägge två. Hoppas du får en bra helg!

 • År 2009 har jag gjort till mitt år och det kommer att levas i Australien, på andra sidan jorden.. Årets slagord lyder; Be all that you can be. Make a difference. Live your dreams!

  Mitt 2009 ska fyllas av surfing, dykning i Barriär-revet, nya spännande möten, musikproduktion, simning, skrivande & förhoppningsvis mycket skratt.

  För att jag är ung och levande och för att det tagit mig alldeles för lång tid att inse att Jag är den viktigaste personen i Mitt liv! Våga följa drömmen eller skita i det? Jag har redan hoppat!

  Ps. Jag skulle vilja vinna nagelkitet!

 • Det var länge sedan jag var här. Men det är inte fel att vara med och tävla.

  Det jag ser fram emot under 2009 är att få ett riktigt sommarlov. Efter att ha pluggat i flera år och knappt varit ledig på sommaren är jag nu klar och har snart jobbat mitt 1 år som lärare. I juni får jag 7 veckors ledighet och det är verkligen något som mina barn förtjänar – sommarlov!

  Om jag skulle ha chansen att vinna, väljer jag nagelkitet.

  Ha det gott!
  Lekne Linda

 • Jag hoppas vi kommer ur lågkonjukturen detta året också vill jag hitta ett roligt och omväxlande jobb.Jag skulle vilja vinna boken En sorts kärlek av Ray Kluun.

 • nagelkit vill jag vinna.

  jag ser frammemot att det börjar luta not förlovning i år.

 • Åh, vad fina vinster!

  Jag läser alldeles för sällan även fast jag tycker det är riktigt roligt. Det beror mest på att jag inte har någon bra bok att läsa just nu, så jag skulle bli så glad om jag vann nr 2. ”Mitt nya jag” av Sophie Kinsella. Jag vet att jag gillar hennes andra böcker, t.ex ”En shopaholic i New york” var riktigt rolig.

  Så jag ser fram emot lite ny och rolig läsning år 2009! 🙂 Och även att jag hoppas på att det kommer bli ett bra och lyckat år.

  *Håller tummarna!*

 • Gia

  Allra helst vill jag nog vinna ”En sorts kärlek”
  – fast jag blir ju glad om jag vinner överhuvud-
  taget!
  Av 2009 väntar jag mig att det äntligen,äntligen
  ska lyckas för mig att bli av med de eländiga
  cigaretterna – bli rökfri alltså. Jag bara MÅSTE
  klara av det!

 • Om jag skulle ha den enorma lyckan att vinna skulle jag helst av allt vilja ha nagelkitet. Det jag ser fram emot mest 2009 är att min nyköpta butik som jag ska premiäröppna till veckan kommer att gå fantastiskt bra, och snygga naglar kan jag behöva nu när jag skall träffa kunde dagligen. Just nu ”pryder” ett par nedbitna naglar och torra nagelband mina inte så roliga fingrar, så jag skulle verkligen behöva fräscha upp dom inför butiksöppningen =) Kram från Maria

 • Maud Lindgren

  Jag vill gärna vinna ett nagelkit från Mavala. Jag ser fram emot sommar, värme och att gå ner 5 kilo till semestern.

 • Ja,den boken Mitt nya jag skulle jag gärna vilja läsa,Är trött på mitt gamla jag och ser framemot en ny frisk Bitte 2009!

 • Hej

  Jag skulle gärna vilja vinna boken ”Mitt Nya Jag”

  Det jag ser mest fram emot under 2009 är att få uppleva ännu ett år, med nya o välbekanta smaker, lukter, utsikter, känslor osv.. Att få leva o må bra helt enkelt 🙂

 • Jag ser fram mot att min katt äntligen ska bo hos mig igen, efter några år hos min pappa (pga dumma regler har det varit svårt att flytta över honom till London, där jag bor) och att springa mitt första maratonlopp!
  Nagelkitet tycker jag ser härligt ut.

 • Hej 🙂

  Jag skulle helst vilja vinna det tjusigt nagelkittet eftersom mina naglar verkligen behöver en makeover! haha. Dom är alltid så tråkiga och fula på vintern, hur kan det komma sig kan man undra! 🙂

  Det jag mest ser fram emot 2009 är studenten! Som jag längtar nu och i skolan har vi börjat med nedräkning och alla taggar så mycket! Ska bli riktigt kul att gå ut och börja jobba.

  Ha det så bra, och rolig tävling 🙂 Kram!

 • Carina

  Jag skulle vilja vinna boken ” en sorts kärlek”. Under 2009 hoppas jag att jag ska kunna prioritera mig själv lite mera än ifjol. Kunna ta en ledig stund och krypa ner i en skön fåtölj, lyssna på soft musik och plöja igenom nån bra bok.Sen få mera tid med familjen vore också toppen

 • Cecilia

  Jag vill vinna boken av Sophie Kilsella eftersom att jag läst alla andra av hennes böcker och det är alltid uppmuntrande att läsa och skratta åt allt i hennes böcker.
  Under 2009 ser jag fram emot att bli mer spontan, som är mitt och mina vänners nyårslöfte. Det känns nämligen som om mitt liv blivit alldeles för planerat hela tiden och därför kom vi på att detta året ska vi göra saker som vi aldrig annars skulle kunna göra!

 • Jag vill vinna det första paketet, och om mitt horoskop stämmer kommer det bli en vår som sprudlar av kärlek. DET ser jag fram emot 🙂

 • I år 2009 ser jag mest upp till min avslutning i skolan, har snart gått 2 år på Social pedagogiskt behandlingsarbete. Jag vill ju såklart ha ett jobb, gärna inom kyrkans värld.
  Mina barns födelsedagar…får en: 4 åring, 7 åring och en 10 åring.
  Min blivande tio-åring ska börja på mellanstadiet och blivande 7 åringen ska börja klass 1.
  Sen hoppas jag att vi får alla vara friska och krya.

  Jo nu höll jag på att glömma mitt vinst val om jag nu skulle vinna: Bok nr;3 ”En sorts kärlek”.

  Kram Nettan i Hälsingland.

 • karin

  Om jag vinner skulle jag vilja ha boken Mitt nya jag. Jag ser fram emot ännu ett år av ett härligt familjeliv.Umgås med mina barn och min man,hoppas på ett år lika bra som 2008.

 • Om jag vinner vill jag gärna ha ”Mitt nya jag” av Sophie Kinsella.

  2009 hoppas jag ska vara full med glada dagar! Har en son som kommer att fira sin första födelsedag i juli, han kommer lära sig krypa, gå, springa, förhoppningsvis hittar vi vårat drömhus under 2009!!

 • jag är jätte gärna med och tävlar. Skulle bli jätte glad om jag hade turen att vinna 1. Nagel setet.

  Vad jag ser fram emot under 2009:
  Jag firar min Sweet Sixten.
  Jag börjar äntligen gymnasium.
  Jag kan njuta av 2009 som jag aldrig gjort förut.
  jag kan äntligen satsa på det jag verkligen brinner för + jag kanske får en pojkvän oxå.

  Det var det jag kon på iaf. Hoppas på tur nu. Kramar

 • Heeej 🙂

  Jag skulle vilja vinna nagelkitet.

  Och jag ser mest fram emot 2009 att skaffa körkort den dagen jag fyller 18 år – alltså i sommar.

 • Kinsella-boken skulle jag vilja vinna! Hon skriver roligt.

  Hmmm, vad ser jag fram emot under 2009? Jag har inget särskilt inplanerat, men just nu ser jag verkligen fram emot mars månad, när solen börjar värma, när man kan ta långpromenader med hundarna på isen, när det börjar droppa från taken. Åhhh, det är så härligt!

 • Ann

  Hej,
  1, Om jag vinner önskar jag mig nagellacket.
  2, Jag ser fram emot att börja jobba efter flera års studier, så jag slipper leva fattigt på csn!

  Ha en trevlig söndag,
  Kram Ann

 • Hej!
  Jag skulle vilja vinna nagelkitet:)

  Det jag mest längtar efter detta år just nu är våran rea till Paris:)

  Kram

 • 2009 hoppas jag att det går bra för min dotter som väntar tvillingar.

 • JAg vill vinna nr: 1

  Jag ser nog mest fram imot att vara med alla väner

 • Agda

  Min önskan är att livet skall gå sin gilla gång utan mankemang. Att min muskelsjukdom inte kommer tillbaka, att jag kan gå på bio, teater och konserter så att själen mår bra. Att min ”livlina”, min gamla härliga bil inte går sönder. Och självklart att min gamla mamma ”hänger med”.
  Gladboken ”Mitt nya jag” skulle jag vilja läsa.

 • År 2009 ser jag framemot, när mitt barnbarn lär sej säga mormor… Kanske nagelkit skulle vara roligt så här i januari, vi trädgårdsmänniskor hinner inte med manikyr på sommaren. Ha en bra måndag.

 • Om jag vinner vill jag gärna vinna nagel-kitet!
  Det jag ser i fram emot 2009 det är att få se mitt underbara barnabarn att ta sina första steg, och att han säger MORMOR!!!!!!!!!

 • Jag ser fram emot ett bröllöp som vi ska på i sommar.

  Mitt nya jag skulle jag vilja vinna!

 • Hej!

  Jag vill ha paket nummer två.
  Det jag ser mest fram emot måste nog vara resan till dominikanska republiken som jag ska åka på om bara några veckor.

  //Lovisa

 • Ann-Britt Blomkvist

  Hej!

  Jag skulle vilja ha ”En sorts kärlek”.Jag hoppas på stor vinstpå lotto under 2009,så att jag kunde renovera hela köket och badrummet.

  Ann-Britt

 • Heidi

  Om detta nagelkit blir mitt
  skulle jag känna mig riktigt fit.
  Har många färger men inte rött
  som skulle blir riktigt sött
  till min nya röda top.
  Kan jag till Allas sätta mitt hopp?