Tävling: vinn läsgodis och luktegott!

Utanför mitt fönster är det regn&åska – en sån dag när man gärna vill krypa upp i soffhörnet med en bra bok. Eller pigga upp humöret med lite flärdfull lyx.
Och tänk vilken slump – det är precis de mysiga sakerna ni har chans att vinna den gär gången!

Annons

Välj mellan de här vinsterna:

1. Katerina Janouch bok ”Sommarbarn” om hur en liten flickas liv förändras dramatiskt. Jag har 5 ex att dela ut.
(Katerina är även intervjuad i Allas nr 27 och ger sina bästa tips för en lustfylld sommar – och i nr 28 har hon skrivit en långnovell för Allas: ”Lavendel och kyssar” )

2. Black XS – eau de toilette 30 ml från Paco Rabanne som doftar vanilj, rosor, tranbär m.m och sägs passa ”rebelliska prinsessor”. Jag har 1 flaska att dela ut. 

Gör så här för att vara med och tävla:
Skriv en kommentar och berätta vilken av vinsterna du skulle vilja vinna + vilket ditt bästa tips är för att göra en regnig sommardag roligare.

Senast på måndag, den 30 juni, klockan 12.00 vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Ha nu en toppentrevlig helg så ses vi på måndag!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Jag vill vinna parfymen, rebelliska prinsessor lät intressant! 🙂
  Mitt tips är: sätt på bra musik, höj volymen och DANSA runt i lägenheten/villan! Eller ta fram dansmattan och bränn lite kalorier samtidigt 😉
  Finns inget som boostar humöret som bra musik!

 • En doft,älskar dofter :)Bråttom bråttom igen,hinner itne känna efter hur jag mår ens!Ha det bäst,kram Bitte

 • Halloj! Jag har aldrig tid över för en bok så parfymen skulle sitta bra i sådana fall. MITT TIPS ÄR ATT MAN KAN ENGAGERA SIG ÅT SINA DJUR, MÅNGA HAR MARSVIN, KANINER MM, STÄDA DERAS BURAR OCH MÖBLERA OM HOS DEM. HAR MAN HUND ELLER KATT SKA MAN ENGAGERA SITT SINNE FÖR DEM, DETTA GÄLLER ÄVEN FÖR FÅGLAR OCH FISKAR OCH ALLA ANDRA DJUR MAN HAR. Det var en väldigt trevlig tävling du har. Välkommen in på min blogg! // Mvh Mickan

 • Jag vill ha boken.

  Man fixar sig en bra spellista musik, sätter på datorn och bloggar sönder.
  Eller så drar man till ikea, det funkar också.
  Vingåker är också helt okej.
  Eller varför inte lägga sig och läsa, eller slå på en bra film?

 • Skulle bli superglad om jag vann parfymen, jar har faktiskt ingen alls just nu! Det jag gör helst av allt en regnig dag är att sitta framför datorn och spela taipei eller blogga, läsa eller bara ha det skönt. då njuter jag! Kanske inte det roligaste tipset men sån är jag!

 • En regning dag blir toppennär man fixar en mysdag med pojkvännen, t.ex. bad, massage, film och bara mys =)Eller sätta sig i soffan/sängen med en filt och massa kuddar och dricka något varmt och läsa en bok. Och eftersom det är just regninga dagar nu, så skulle jag vinna boken 🙂

 • jag skulle välja boken ”sommarbarn”.
  För vad kan vara bättre en regnig sommar än att mysa ner sig med en varm kopp te och läsa en bra bok?
  Har man ingen bok så kan man alltid ta fram ett roligt spel.

 • Parfymen låter spännande så den väljer jag om jag skulle vinna..

  Mitt tips för en regnig sommardag är att passa på att älska med sin partner, inte ha sex utan älska. Passa på att verkligen njuta av varandras kroppar. Stanna kvar i sängen hela dagen och ligga och prata med varann om allt möjligt, lyssna på regnet utanför…

  Men… det här är ju min fantasi om en regnig sommardag, kanske mest för att jag inte har en partner att älska med.. Så som singel får tipset bli att ta hand om sig själv.. 😉

 • Jag skulle vilja vinna boken ”Sommarbarn”, har länge funderat på att köpa den men det har inte blivit av.. Vet också att jag är en bokmal under semestertider, så den behövs..! =)
  En regnig sommardag samlar jag familjen, oftast mina syskon och respektive och tar fram en massa spel. Inget går upp emot att spela en massa spel och bara umgås. Det roliga är också, att man vet aldrig vad som kan hända..! Det skrattas ocj skojjas och kivas..! Underbart!

 • Jag skulle vilja vinna boken då jag läst om författaren som även haft en intervju i tidningen ”Amelia” (tror jag iaf det var? Kan hända det var ”Hennes” annars).

  En regnig sommardag bakar jag gärna ngt gott för att sedan gosa ner mig i soffan med täcken, kuddar, en bra film/bok/tidning (det spelar ingen roll, alla alternativen är mysiga så välj efter humör) och smakar på mitt goda bakverk (som brukar bli någon kladdkaka, muffins eller bullar). Visst låter det riktigt mysigt och gott? Det kan jag iaf lova att det är.

  Nu är det bara att hålla tummarna så hårt jag kan för vinst.
  Kram Nicole

 • Siv

  Jag vill gärna vinna parfymen. Jag älskar parfym.

  En regnig sommardag är det skönt att ligga i soffhörnet och läsa tidningar eller en bok.
  Jag brukar också kolla vad det finns för nytt på datorn och jag gillar skarpt att spela gratisspel på datorn. Jag tycker mycket om sticka olika saker så det kan jag också göra en regnig dag.

 • man kan baka! sen behöver man ju inte följa nåt recept utan göra efter eget tycke.. sen om det blir bra eller inte, det märks! 🙂
  det spelar ingen roll vilket pris jag får om jag vinner, parfymen vill jag gärna ha själv men boken skulle jag ge till min mamma 🙂

 • jag vill hemskt gärna vinna perfymen!
  en regnig sommar dag tycker jag att man ska sammla ihop alla sina vänner och sitta och mysa och kanske glo på en bra film! 🙂

 • Jag är sugen på parfymen som vinst 🙂

  Har man någon krona över kan man alltid gå till en bowlingbana, biosalong, laserdoome eller så kan man åka till Södertälje (om man inte bor för långt ifrån) och gå på Tom Tits det är en upplevelse för både stora och små, massa expriment och man lär sig 100 gånger mer än vad man gör i skolan på en månad 🙂

  Vill man inte lägga ut några pengar kan man ju alltid se på en mysig film tillsammans med någon hemma i soffan/sängen. Ta ett varmt skumbad lägg ut ljus och radion på t.ex lugna favoriter och unna dig själv lite grann.

  Är man ute på landet hindrar inte lite regn från att vara ute. 😀

  Det var mina tips 🙂

 • Om det regnar ute så tycker jag att man ska baka. Det är så himla mysigt, speciellt om man gör det med någon man gillar =D
  Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha parfymen

 • isabella.lindell

  här har du mig en rebellisk prinsessa,vill jag tro i alla fall.motevering,en påse chips,läsk och några bra filmer,nyttigt för både kropp och själ,nä men i bland måste man också bara få vara som när du var tonåring,vi kan alla leka att vi är tonåringar så skrämmer vi väl livet ur våra ev respektive ialla fall.men lova att bli ditt vanliga jag sen när solen kommer fram..ha det så bra.. vill ha,parfymen,höll på att glömma..

 • Fia

  Jag är i vanliga fall ganska präktig så jag skulle gärna vilja lukta rebellisk prinsessa.
  På en regnig dag kan man:
  1. Plocka fram lösa foton och sätta in dem i album
  2. Baka kanelbullar
  3. Spela spel, tex TP eller sänka skepp
  4. Leta upp gamla plattor och lyssna på musik och bli nostalgisk
  5. Göra om helt och hållet i ett rum, med nya gardiner och kuddar mm.
  6. Skriva julkort i god tid 🙂
  7.Gå på museum
  8.Gör i ordning en cd med låtar till en musiktävling någon gång
  9. Bygg ett korthus!
  10. Sätt ihop en receptbok med dina favoritrecept.
  osv…jag har massor av tips!

 • Jag skulle vilja vinna parfymen 🙂 En regnig dag.. SPA & MYS-kväll! Absolut. Bad, film, godis.. 🙂 Men det bästa som finns när det regnar är att sova i husvagn och höra hur det smattrar på taket. Eller köra bil.. 🙂

 • Hej…tassade in i din blogg och gillade det jag läste…kommer tillbaka om du vill? kramiz

 • Boken önskar jag mig om jag vinner, boktok som jag är..
  Regniga sommardagar… Man ska börja med att tänka: Vad bra att det regnar så att allt som växer och gror får dricka lite. Sen kan man kura inne och läsa en god bok eller som vi gjorde när vi hade långvarigt regn, vi dukande upp picnic på vardagsrumsgolvet och hade det riktigt trevligt. Bygga kojor av filtar och läsa sagor därinne var också en favorit.
  Om man inte har barn så kan man titta på en bra film eller passa på att städa ur den där garderoben som man aldrig gör men tänker på ständigt… Eller varför inte krypa ner med sin älskade och prata om vad det var man föll för hos varandra.
  Kärlek så här i sommartider…
  kram Ingela

 • med lite parfym bakom örat en regnig sommardag kan man njuta av att få mysa med sin man hela dagen utan att ha dåligt samvete för att man inte är ute i det fina vädret 😉

 • Ewa

  1.Parfym! DEN ÄR JU ROSA! Och prinsessig! ( med tanke på mitt inlägg om detta att känna sig som 4 igen…)
  2. Vi brukar åka på loppisturné, besöka alla små och stora loppisar. Köp böcker, saker, filmer, kläder, ja allt för en minimal summa. Dessutom är det miljövänligt och bra. Annars kan man besöka allt som man annars inte besöker i hemstaden. Museum, små butiker i utkanten av stan, stanna på bibblan en hel dag och sedan låna hem det man inte hinner läsa eller lyssna på eller se, fiska iklädd ett regnställ.

 • jag vill hellst vinna boken.

  En regnig dag stoppa mig inte att göra roliga saker utomhus. Det är kul att springa i regnet och bli dyblöt och varar på sommarstugan och simma när det regnar. Och massa annat…
  Men de som inte vågar sig utanför dörren en regnig dag kan ju spela spel pyssla .. 🙂

 • en bok tackar jag naturligtvis inte nej till…

  genom att prova igenom kläderna i sin garderob kan man få lite glada skratt över vad man en gång i tiden egentligen gått klädd i, samtidigt som man kan passa på att rensa…

 • Hej
  Om jag vinner vill jag gärna vinna parfymen,lite lyx i vardagen gör livet roligare. Mitt bästa tipps en regning sommardag är att ta med mormor och morfar och fika eller gå på museum med dom. Dom blir överlycklig av att få umgås med sitt barnbarn samtidigt som jag lindrar mitt dåliga samvete av att jag inte har den tiden som jag skulle vilja ha för dom.Önskar faktiskt en och annan regning dag i sommar

 • Läser mycket på sommarn och vill därför förstås vinna…. BOKEN! Den har jag ännu inte hunnit läsa.

  Jag gillar en regnig sommardag emellanåt, för då behöver man inte ha dåligt samvete när man myser inomhus!
  Så det är mitt tips, att äta och dricka något gott, läsa en bok, pyssla och mysa hemma, och ladda upp inför nästa härliga soldag, som säkert kommer snart!!!

 • En regning sommardag så slappar man bara helt enkelt, med en bra bok eller korsord från Allas såklart;)
  Har man lust så kan man köra igång ett storbak med bröd o bullar,man umgs o spelar spel o tar ett glas vitt;)
  Skulle väldigt gärna vilja vinna parfymen;)

 • En regnig sommardag väljer placera mig i soffan med min man och titta på en bra film medan regnet smattrar mot rutorna.
  Jag väljer boken Sommarbarn .
  / Malin

 • Ja det är ju att krypa upp i soffan med en bra bok och sedan laga ngt gott till middagen.
  Skulle givetvis välja en bok.
  Ha det gott

 • Majo

  Hyr några filmer, barnen får välja någon som dom vill se å dom vuxna en som dom kan se efter ungarna somnat..Koka varm choklad sätt er i soffan med film, filt å koppen å bara mys allihopa!
  Att ta ett varmt bad med skumm å ligga å lyssna på regnet är också mysigt.. Vill gärna ha parfymen 🙂

 • Fred

  Bjud hem ett gäng härliga vänner å hyr massa filmer, gärna triologier… å kolla på alla delar efter varandra, laga gärna mat tillsammans å drick något gott vin till!
  parfymen! 😀

 • LillaBoo

  En bra bok i soffan när det regnar ute är aldrig fel! Så jag vill ha boken 😉

 • Åsa

  Skulle vilja vinna boken och en regnig dag sitta framför brasan med en kopp te och en ny bok att läsa kan det bli bättre…

 • Parfymen vore trevlig att vinna. En regnig dag gör sig bäst om det åskar också. Då sitter jag med fönstret på glänt, stearinljus, doft av nybakta kanelbullar, en kopp te och en bra bok. Det kan inte bli bättre. Det är trevligt att sy också.

 • Jo, vet ni vad jag kan hitta på en regnig dag? Jag bakar något underbart gott, gömmer det jag har bakat gör en skattkarta bjuder in några vänner på en liten skattjakt! Underbart roligt! Därför kan jag tänka mig att vinna en bok, så när jag har roat mina vänner och familj, så kan jag lägga mig i soffan och läsa!

 • Jennie

  Jag vill få parfymen hem som en härlig present.

  En regning dag tycker jag man ska göra ett hemmaspa till sig själv. Har man badkar är det ett plus, annars kan man ligga på soffan och ha en handduk under.. Doftljus, ansiktsmask/fotmask/hårmask allt på en gång, lugn musik på stereon, duscha med rogivande duschcreme, peeling, smörja in sig med en favoritbodylotion. Sen är man en helt ny människa! Som har massa härlig energi trots att det regnar..