Tävling: Vinn ljudböcker och biobiljetter!

Snart en vecka flugit har sin kos – men helgen är kvar som grädde på ditt mos…
Och som en extra gräddklick bjuder jag på en extra fin Äntligen fredag-tävling!

Den här gången kan du välja mellan de här pangpriserna:

Annons

1. Alldeles nysläppta ljudboken ”I skuggan av värmen” av Lotta Thell från Storyside. Läs mer om boken och lyssna på ett ljudprov genom att KLICKA HÄR! Lotta Thells självbiografiska succéroman handlar om hennes liv som heroinist och kampen att komma ur beroendet. Jag har fem exemplar att tävla om.

2. 20 mars har filmatiseringen av samma bok, ”I skuggan av värmen”, biopremiär. Eva och Erik möts och drabbas av den stora kärleken. Eva försöker först stå emot – hon har en hemlighet för stor för att kunna tillåta en relation med en annan människa. Läs mer om filmen genom att KLICKA HÄR. Jag har fem biopaket med två biobiljetter i varje att tävla om.

Här kan du även se trailern för filmen:

Gör så här för att vara med och tävla:
*
Skriv en kommentar där du berättar vilken av vinsterna du helst vill vinna – ljudbok eller biobiljetter – plus svarar på frågan ”Vilken romanfigur eller filmkaraktär skulle du helst vilja äta middag med – och vad skulle ni prata om?”

Senast på onsdag den 4/3 klockan 12.00 vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Ha en megamysig helg! Ikväll är jag gräsänka och då ska jag hyra en rolig film (någon som har ett bra tips?) och sjunka djupt ner i soffan med en räksallad, ett glas (t)rött och en påse salt&peppar-cashewnötter. Och imorgon blir det nog bland annat en sväng på bokrean.
Vi ses på måndag!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Athina

  Heej!
  Jag skulle nog välja Jennifer Aniston eftersom jag tycker att hon är en jätte bra skådespelerska och dessutom så ser hon ut som en cool kvinna att prata med om allt möjligt. Få tips om olika saker eftersom hon har ju själv upplevt så mycket.

  Ifall jag vinner så önskar jag mig biobiljetter.
  Ha en underbar helg ! 😀

 • Irene

  Gunvald Larsson vi skulle prata allt och komma på massor av lösningar på alla världsproblem. Vi skulle sitta på ett Café i Paris och hjuta av vår solen.Jag vinner gärna en ljudbok.

 • Hej! Fick jag välja att bli inspirerad till stordåd skulle jag vilja ha ett samtal med Guido i filmen ”livet är underbart” för att smittas av hans positivism i svåra situationer.
  Jag skulle tycka att det var skönt med biobiljetter, så man kan få lite egentid!

  Ha en finfin vecka!

 • Karin

  Jag drömmer om en middag på tu man hand med Rhett Butler. I över tjugo år har jag undrat varför han lämnade Scarlett och om han innerst inne fortfarande älskar henne.

  Utöver detta samtal riskerar jag nog att drunkna i hans mörka ögon.

  Om jag har tur skulle jag gärna vilja vinna en ljudbok.

 • Ingela Sjögren

  Skulle vilja äta middag med Mads Mikelsen, han spelar bra i mordkommitionen och även i Bond. Har bägge fötterna på jorden är med ihjäporganisationer. Vinner gärna ljudbok.

 • Micke

  Jag vill Träffa Madonna. Hon har förändrat sig själv så många gånger under sin karriär. Och hon är ju en Mega stjärna. Ändå har hon perspektiv på sitt liv. Tack Madonna !!!

  Om jag har turen att vinna vill jag gärna ha en ljudbok. Tack !!!

 • Mariana

  Hej ! Jag har följt Lottas liv genom hennes böcker så en bok skulle sitta fint att få läsa.Ska börja arbetsträna imorgon är jätte nervös så det vore kul att få pigga upp sig med en bok.Mariana

 • Jag skulle gärna sitta ner med Mikael Persbrandt för att kunna bilda mig en egen uppfattning om denna charmfulla och mystiska karl.

  Priset åh vad svårt, tycker att det var så fina priser båda två så att det är svårt att välja, men med tanke på att gubben och jag jobbar om varandra så vore nog bion ett bra alternativ då vi måste se den samtidigt och på så sätt få lite värdefull tid 🙂

  önskar dig en trevlig söndag och jag hållar tummarna!!

 • ps kan dun inte ha Stieg Larsson film som pris dvs bio paket..skulle vara trevligt :-))

 • Önskat vinna biobiljetter. För min del är det Sharon Tate jag önskar dinera med och prata om livet och kärleken med.

 • Eva

  Skulle vilja träffa Mikael Nykvist.
  En fantastisk skådespelare.
  Blev helt förälskad i honom i Filmen ”Såsom i hemmelen”
  Jag sjunger i kör och vill fråga om han har några ”tips”.
  Vinner jag vill jag be att få Ljudbok.
  Ska börja lyssna när jag går till jobbet.
  Trevlig helg
  Eva

 • Anja

  Jag skulle vilja äta middag med Pippi Långstrump. Det skulle bli en intressant middag, där vad som helst skulle kunna hända- Tänk att sitta och äta med Pippi, herr Nilsson och lilla Gubben. Vi skulle prata resor och om alla hennes spännande namn m.m. När vi blir törstiga tar vi bara en sockerdricka från sockerdricksträdet.

  Vinsten spelar ingen roll. -Det är bra med en bra ljudbok, då jag har egentid och tar långpromenad. – Det skulle vara mysigt att bjuda med en vän på bio i väntan på vårvärmen.
  Alltid lika roligt med en överraskning på posten.

 • Nadja

  Jag vill äta middag med Bamse, vi skulle prata om vad man ska göra för att alla skulle vara sams och bra kompisar.

  Jag vill helst vinna ljudboken

 • Ljung

  Jag vill vinna ljudbok. Mysigt att sitta hemma och lyssna.
  Jag skulle vilja äta middag med finansminister Anders Borg.
  Vi skulle prata ekonomi.

 • Gudrun Löfgren

  Hej!
  Jag skulle helst vilja vinna biobiljetterna för jag är ett äkta film-monster. Att få äta middag med Forrest Gump skulle bli en oförglömlig upplevelse. Vi är ungefär lika gamla och har upplevt samma världshändelser, även om jag aldrig stod i händelserna centrum som Forrest gjorde. Om du ser detta Forrest, hör av dig1 Jag bjuder!!

 • Inger Larsson

  Har precis läst ut boken och tyckte den var gripande,så biobiljetter vore trevligt och kunna
  jämföra vilken som är bäst.
  Jag skulle vilja äta middag med Paul Edgecomb.Tom
  Hanks rollfigur i The green mile.Vi skulle prata
  om fången John Coffey.När jag sett den första
  gången var jag inte människa på flera dagar,den
  grep mig så mycket.

 • Ida

  Chipsen kom fram hela 🙂 Och dom var såå goda! Verkligen att rekomendera.

  //Ida

 • suss

  Önskar ljudboken.

  Jag skulle vilja äta middag, en lång sådan, med Tom Hanks. Oj va vi skulle prata om alla hans underbara filmer som han gjort. Allt detta över ett glas rött, eller två………..

 • Moon

  Jag skulle vilja vinna ett paket med biobiljetter.

  Den filmkaraktär jag skulle vilja äta middag med är Robert Gustafsson och vi skulle diskutera över hans olika roller han gestaltat. Skulle även vilja veta hur han är som privata Robert.

  Tack på förhand vid vinst!

 • Ann

  Jag skulle vilja fråga Emil i Lönneberga om han fortfarande som vuxen är lika påhittig som tidigare.
  Om vinner vill ha biobiljetter

 • Sara Lundkvist

  Jag skulle vinna biobiljetterna!

  På middag skulle jag vilja gå med Quinton Tarantino och det spelar verkligen ingen roll vad vi pratar om, bara det är på grov texasdialekt och riktigt coola lines! 😀

 • Fia

  Vill vinna biobiljetterna. Jag skulle vilja äta middag med Angelina Jolie. En vacker spännande kvinna. Prata om allt spännande hon gjort och om barnuppfostran.

 • vilken nice tävling 😀 vet inte riktigt om jag ska vara med ännu..

 • kajsa

  hej,
  om jag fick träffa en filmkaraktär skulle definitivt vilja träffa Amelie i Le Fabuleux destin d’Amélie Poulain. hon verkar vara en otroligt häftig person, om än blyg, och att få ta del av hennes fantasirika tankesätt tror jag skulle sätta lite färg på tillvaron.
  om jag vinner vill jag ha ljudboken. =)

 • A-K

  ÅÅh, jag skulle så gärna vilja träffa min stora idol Julia Roberts över en middag! Vi skulle prata om alla hennes filmer och hennes liv. Är övertygad om att det skulle bli ett trevligt samtal med många skratt!
  Alla vinster skulle glädja mig lika mycket, så överraska mig gärna!

 • fialisa

  Biobiljetter så man kan fly vardagen, möta människor med psykisk ohälsa på film, återvända hem, tacksam och glad, kunna fånga dagen och leva ett liv i harmoni

 • Jag skulle gärna prata med Emil i Emil i Lönneberga för det är något som verkligen roade mig.Det var ju ett tag sedan man var på bio…………

 • Tusen tack rara du!
  Hoppas din helg var bra!
  Kram

 • HANNAH

  JAG SKULLE GÄRNA SÄTTA MIG NER OCH ÄTA MIDDAG MED DOPPLER UR ERLAND LOES BOK MED SAMMA NAMN. DOPPLER LÄMNAR EFTER SIN FARS DÖD SITT JOBB OCH SIN FAMILJ OCH SÖKER EN NY TILLVARO I SKOGEN.
  I SKOGEN SÖKER HAN TILLSAMMANS MED DEN TAMA ÄLGKALVEN BONGO NY MENING I LIVET.
  HAN SER DET KONKRETA OCH ENKLA SYSSLORNA MER VÄRDEFULLT ÄN ATT UPPFYLLA OMVÄRLDENS STÄNDIGA KRAV OM ATT VARA DUKTIG.
  JAG KÄNNER ATT JAG HAR MYCKET ATT LÄRA AV HONOM – ATT VÅGA SLÄPPA TAGET OM DET MAN HAR FÖR ATT KUNNA FINNA NÅGOT ANNAT SOM KANSKE PASSAR EN BÄTTRE. OCH DUKTIGHETSKRAVEN ÄR DET SOM PRESTERANDE HÖGSKOLESTUDENT VERKLIGEN INTE LÄTT ATT SLÄPPA – SÅ JAG SKULLE GÄRNA TALA MED HONOM OM HUR HAN VÅGADE OCH VARFÖR ALLT BLEV SOM DET BLEV…

  JAG ÖNSKAR FŠVINNA ETT BIOPAKET.
  HA EN UNDERBAR MARSDAG NU! MÅNGA KRAMAR

 • Britt

  Sedan jag såg Doubt, en härlig film, har jag grunnat på om anklagelsen mot fader Brendan Flynn var berättigad eller ej. Tvivlar Meryl Streep så tvivlar jag… Så jag vill konfrontera honom och ha fram sanningen.
  Givetvis önskar jag att ett par biobiljetter blir mina.

 • Jag skulle vilja ha ljudboken:-)
  Lisbeth Salander skulle jag vilja äta middag ihop med, det skulle nog bli mkt prat teknik å datorer.. hon skulle få lära mig en massa nytt!

 • Jag skulle vilja träffa filosofen i Sofies värld (av Jostein Gaarder)och prata filosofi under en jääääääääääättelång middag. Jag hoppas att han också ordnar en filosofisk resa åt mig som han gjorde åt Sofie i boken.

  Jag har svårt att sitta och titta på film, men böcker det är grejer det och ljudböcker är ett skönt sätt att ta till sig böcker också, så ljudbok är mitt val.

 • Annelie

  Min middagsdate går till Katten Gustaf, tror vi tar lasagne faktiskt.

  Jag vill gärna vinna biopaketet.

 • Therese

  Jag skulle vilja vinna ljudboken.
  Den jag skulle vilja träffa är Meryl Streep, otroligt duktig skådespelerska. Prat om vardagen skulle vara intressant.

 • Biljetter skulle vara kul att vinna.
  Harry Potter skulle jag gärna äta middag med på Hogwarths och deras härliga matsal.Samtalen skulle handla om mystik och trolleri.Något som vore kul att lära sig.

 • molly

  jag skulle vilja vinna biobiljetter för det är så länge sedan man var på bio och sen skulle jag vilja äta middag med patrik swayze och vi skulle prata om dirty dancing och om han kunde lära mig dansa kanske och sen skulle vi prata om att jag aldrig blir less att se denna film vet ej hur många gånger jag sett den det vore roligt få träffa han

 • Gia

  Jag skulle vilja äta middag med Marilla från ”Anne på Grönkulla” och tala om hennes yrhätta till fosterdotter.
  Och jag skulle hemskt gärna vilja vinna biobiljettter!

 • Helen

  Jag skulle vilja äta middag med Kalle Anka.Vi skulle prata om livet i Ankeborg.Kvack ! Kvack !

  En ljudbok vare trevligt !

 • Astrid

  En middag med Pippi Långstrump skulle vara en intressant upplevelse .Kanske jag skulle få tips hur man blir lika stark som henne. Vi skulle nog tala om mycket.

  Ljudbok låter bra.

 • Agda

  Jag vill äta middag med Joakim Nätterqvist (Arn Magnusson). Jag skulle vilja prata om filmerna, hur man förbereder sig för en så stor roll. Känner man sig som Arn? Prata om det västgötska landskapet där filmerna utspelar sig i. Bor själv i Arn-landskapet, närmare bestämt i Forsvik där Arn och Cecilia bosätter sig. Vore kul att jämföra dåtid med nutid.
  Ljudboken ”I skuggan av värmen” av Lotta Thell skulle jag gärna vilja vinna.

 • maria s

  Jag skulle vilja ta en fika med pippi långstrump och höra hennes sida av att växa upp utan föräldrar. Jag håller tummarna att jag får mysa med min älskling i bio mörkret dvs biobiljetterna…

 • Jenny

  Två biobiljetter hade varit kul att vinna.
  Jag skulle vilja träffa Jodie Foster på tu man hand och vi skulle prata om allt.Vi skulle varit hemma hos mig och jag skulle fixat till det så det blev riktigt mysigt. Hon verkar lite mystisk och skygg, håller sig undan pressen ganska bra man vet inte så mycket om henne, jag gillar henne.
  Hon är en skicklig skådespelare.

 • Jessica

  Jag skulle vija äta middag med Astrid Lindgren, jag har som många andra vuxit upp med hennes böcker och filmer.Jag vill fråga henne varifrån hon hämtar sin inspiration ifrån, hur karaktärerna i hennes böcker kom till. Jag tror vi får en givande stund tillsammans. Jag skulle jättegärna vilja gå på bio och få koppla av en liten stund från vardagens måsten.

 • Johan

  En ljudbok vore inte fel:-)

  Jag skulle vilja träffa Ivanhoe och försöka övertyga honom om att Rebecca är tusen gånger mer spännande än Lady Rowena.

 • MariaA

  Hej! Vinner helst biobiljetter. Skulle vilja träffa någon från en annan tid och värld. Väljer Bastian, Den oändliga historien, för att få ta del av en fantasivärld.

 • matsn

  vill äta lite salt-efter-behag abborre med farbror Melker på saltkråkan. Sommmar, barndom och melker som får mig att känna mig händig.
  ljudbok helst

 • Oj, jag vet inte om tävligen är i gång fortfarande men det var en väldigt spännande fråga!! Finns så många coola romanfigurer man skulle vilja ta sig ett snack med 😉 Just nu står väl Odd Thomas (från Dean Koontz böcker) högt på listan. Han har en sån skön och avslappnad inställning till livet, skulle vilja lära mig lite av han. Och få äta hans berömda hamburgare eller nåt ^^ Jag är en sucker för böcker 😉

 • Veronica Carlsson

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna ljudboken, då skulle jag bli jätteglad!
  Jag skulle hemskt gärna vilja träffa Mikael Persbrandt, och med honom skulle jag vilja prata om humor och bara prata allmänt!det tror jag att han hade uppskattat och jag skulle vilja berätta för honom vilken underbar skådespelare han är!

 • Jimmy Bekkevold

  Sherlock Holmes vore toppen att äta med. Då kunde man lära sig ett och annat om detektivarbeten. Och det vore inte så dumt när man skall gå polis högskolan.

  Vill gärna vinna Bio biljetterna så att jag kan bjuda tjejen på en riktigt bra film!