Tävling: Vinn nervdallrande deckare!

Även om jag guppar omkring på havet just nu glömmer jag inte veckans tävling såklart! Och vad passar då bättre än att tävla om deckare i skärgårdsmiljö som gör läsarna sjöblöta av spänning!

Vinn ”Fyrmästarens dotter” av Ann Rosman – en ruggig historia om en man som murats in bakom en vägg, och kriminalpolisen Karin Adler som försöker lösa fallet. Jag har tio böcker att tävla om. Och vill du veta mer om deckarförfattaren Ann Rosman finns det en intervju med henne i Allas nummer 20 som är ute nu!

Annons

Gör så här för att vara med och tävla:
*
Skriv en kommentar där du svarar på frågan ”Vem är din favoritpolis som löser brott i tv, filmer eller böcker?”

Senast på onsdag den 13/5 klockan 24.00 vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Ni som undrar vem som vunnit resväskorna får reda på det imorgon!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Anna phil

 • Jessica

  Kommissarie Clouseau helt klart! Helt otroligt rolig och samtidigt spännande att man aldrig kan räkna ut vem den skyldige är. Helt fantastisk! Action och komedi i ett, mycket bättre kan det ju inte bli.

  /Jessica

 • Astrid

  Gunvald Larsson är min favorit,en riktig buffel men har visat att han har många goda sidor också

 • Jag älskar brittiska deckare och min favorit är Tom Barnaby i Morden i Midsomer.
  En tradition att se serien varje sommar, och så typiskt lantligt, brittiskt som det kan bli! 😀

 • Columbo! 70-talsdeckaren med skrynklig överrock och cigarr i ena handen.

 • Ingrid Bergman

  Jag gillar Beck allra bäst, lite lagom av det mesta.

 • det är lika mellan gunvald larsson (så sexig, snygg, manlig)
  och sen har vi mord och inga visor Jessica Fletcher som är så härligt amerikansk… korrekt! *ler*
  fast hon är ingen polis förstås…

 • Malin L

  Hej
  Min favorit är Mma Ramotswe i Damernas detektivbyrå som löser fall på sitt eget sätt.
  MVH
  Malin
  malinlofving(at)gmail.com

 • kristina

  jag ar totalt nyforalskad i komissarie Kurt Wallander !!Pa mindre an en manad ha jag varit med och nystat upp en hel harva med litet lagom mysiga mord.Det vore forfarligt synd om inte Henning Mankell lyckas overtyga sin Kurt att fortsatta losa mord gator . Kurts dotter Linda ar inte alls lika fangslande. Jag skulle vilja kunna fa fortsatta att soff-rugga med denna valross liknande och temperamentfulla polis-pappa i all evighet .Modig, stark , smart , eldig och ibland anda sa socker sot! Jag far val borja om fran borjan med serien…………

 • Ann-Britt Blomkvist

  Hej!
  Mikael Persbrant så klart.
  Hoppas på en bok.

 • jag älskade när Anna Pihl serien gick på tv 😀 så himla bra!
  Och nu vill jag vinna :D:D
  kram på dig!

 • Gunvald Larsson – cool och råsnygg !

 • Anna Backlund

  Mrs Marple såklart! Vass och finurlig på samma gång. Annars gillar jag också sedan barnsben Roger Moore och Tony Curtis i Snobbar som jobbar.

 • Gunvald Larsson är helt klart min favorit också.

 • johanna

  Min favorit är Gundvald Larsson! Han är grymmast av dem alla 😀

  mvh Johanna
  [email protected]

 • Hejhej.

  Jag absolut älskar deckare och brott filmer osv. Mina favoriter är Gunvald Larsson, beck filmen, wallander. Och alla dom där Stieg larsson böckerna – Mikael persbrandt är ochså en favorit..

  Skulle iallafall vara kul att vinna, för älskar att läsa och har ingen bok just nu..

  Mail: [email protected]

  Ha de bra / Catta

 • Ann-Kristine Nideborn

  Rebus är min absoluta favorit –
  en skotsk kommissarie som inte tar nån’ skit.

  Sprit och ensamheten är hans last
  att lösa gåtor gör han ofta krasst.

  Han hamnar allt som oftast i trubbel
  och ägnar sig allt som oftast åt allsköns grubbel.

  Busets fiende och lagens speciella vän
  Leve Rebus, riktigt länge än…

 • Mari Järelöv

  Hej!

  Jag gillar Mari Ljungstedts deckare. Anders Knutas är min favorit.

  Mari

 • sandra

  Min favoritpolis är Wallander, helst att titta på filmerna.

 • Susanne

  Efter att nyligen ha sett en del Wallanderfilmer,…så är givetvis Beckfilm, så

 • Susanne

  Efter att helt nyligen ha sett en del Wallanderfilmer,…så är givetvis Kurt min nuvarande favorit! Hoppas på jättetur!

 • MariaA

  Knutas är den förste som kommer upp då jag tänker efter – så det får bli han. Han är så charmig…

 • Viola Hjelt

  Gunvald Larsson är självklart en av favoriterna!!

 • Agda

  Efter att ha läst Viveca Stens två kriminalromaner från Sandhamn och Stockholms skärgård, så är kriminalinspektör Thomas Andreasson från Nackapolisen min absoluta favorit. Han är klurig och kan se brotten ur många olika vinklar. Men han är även en ”vanlig” människa. Han har nyligen genomgått en skilsmässa och förlorat sitt barn. Han försöker samtidigt som han löser brott att hitta sig själv.

 • Helt klart är det Gunvald Larsson (Mikael Persbrandt), han är helt grym! Han är verkligen underhållning på högsta nivå, vill han ha hjälp att lösa ett brott så kan han kontakta mig, jag hjälper han gärna, hihi!

 • Inga-Lisa

  Både häftig och smart
  Malin, polis i Mons Kallentofts böcker så klart!

 • Annika

  Kurt Wallander är min favorit polis, för han är en vanlig människa med vanliga problem men ändå en superskärpt polis.

 • Lisbeth

  Jag gillar att läsa Camilla Läckbergs böcker. Att de utspelar sig på västkusten och att man känner igen alla platser är inte helt fel. Har inte läst någon bok av Ann Rosman, så det vore kul att få läsa den.

 • Per

  Nesser Barbarotti är en klart favorit!
  Klurig, smart och cool – kan det bli bättre?

 • Ahh Charlotte,en nervpirrande deckare är ett måste nu!!
  Favvopolisen är Wallander!!!

 • Leif GW Persson förstås, han är dessutom rolig. Speciellt när det hänt i verkligheten. Älskar när han i fredrik och Felix program sånar om maffian och berättar när han träffat en maffiaboss i verkligheten på en restaurang i Bronx. Han berättar att där kan man dessutom få sig ett mord serverat till Dessert. Maffioserna garvar sig fördärvade när de får veta att GW är cop från Sverige. för dem så är det en polis som slår sig själv medvetslös med batongen. På samma sätt som polisen i england.

 • Jag vill vara med 😛

  Gunvald äger ju X’D

 • min favorit är Anders Knutas ur boken ”Den du inte ser”

 • Gia

  Lord Peter Wimsey i Dorothy Sayers böcker, numera är det väl inte så många som känner till honom tyvärr.

 • nj

  Anders Knutas.Det är för att Mari Ljungstedt skriver så fruktansvärt bra,man kan helt inte lägga ifrån sig boken…..