Tävling: Vinn ny väska till vårtrippen!

Även om det blir glest mellan brasorna ikväll känns det som om solen och det fina vädret gör att vi kan hälsa våren varmt välkommen ändå.
Valborgsvädret kan ju annars vara lite sisådär. Jag minns till exempel en valborgsmässoafton när jag var tonåring. Det snöade och snålblåste iskalla vindar. Men jag hade köpt en ny klänning och grät mig till att få ha den på mig på utediskot. Jag såg ut som en blåfrusen smurf i prickig klänning och låg däckad i förkylning efteråt. Men det var det värt. På den tiden.

Annons

Ett annat vårtecken är att drömma om och planera resor. Ännu roligare blir det att packa sig iväg om man har en ny resväska!

Nu har du chansen att vinna en praktisk EPIC powerTrip-väska som passar perfekt både för jobbresan och helgtrippen. Kabinväskan har flera fiffiga fack och funktioner, bland annat ett speciellt datorfack. Och materialet är extra tåligt för att passa olika miljöer och temperaturer, ryggen är dessutom gjort av ett gummimaterial som lätt kan torkas av.
Väskan har tre års garanti och är värd cirka 999:- styck. Jag har två väskor att tävla om.

Gör så här för att vara med och tävla:
*
Skriv en kommentar du svarar på frågan: ”Vilket är ditt bästa tips för att packa en resväska?

Senast på onsdag den 6/5 vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Nu håller jag tummarna svettiga för att alla ska få en vrålbra valborg! Själv är jag rejält vårtrött och tänkte först svimma på soffan och fira dvalborg. Men nu blir det nog lite trevligheter på stan med sambon istället. Solskenet utanför fönstret gör det lättare att samla ihop sina sista kärringkrafter och orka ha kul.
Ha en strålande helg! Vi ses på måndag.

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Katrin

  Packa nåt varmt och gärna någon sidentopp så är man garderad för de flesta situationer, självklart rullar man plaggen.
  Jag skall äntligen åka till Rom den 25 maj ett par dagar, så det skulle vara bra med en sådan smidig väska då – alla vägar bär till Rom.

 • karin

  Packa bara kläder som passar ihop. Inte för många par skor. Använd vacuumpåsar. Tro inte att du kommer att använda sånt som du inte använder hemma. Ta med ”slattar” av shampo, duschkräm och sånt. Då behöver du inte släpa hem nåt.

 • Hej Det vore bra trevligt med en ny väska när man snart ska till Gotland!!!!!!! Eftersom fötter är mitt stora problem så blir det flera par skor med som packas längst ner, då rullar väskan bättre. Sen rullar jag det mesta av kläderna. Linnebyxorna viker jag och lägger en ihoprullad T-shirt i vikningen. Sen gäller att ha kläder av bra kvalite, de skrynklar sig mindre. Sen finns ju resestrykjärnet som får plats i mina gympadojer.

 • Britt-Marie Andersson

  Mitt bästa packtips: Häng fram alla kläder du vill ha med på resan. Ta sedan med hälften det brukar räcka. Allt i passande färger tillsammans.

 • Elisabeth

  Oj, så många bra resetips för att packa väskan!

  Mitt bästa tips som alltid håller är att (försöka) tänka igenom vad som egentligen är nödvändigt och rationalisera!

  Kanske går det lika bra med en klassisk kjol, istället för tre stycken? osv.

  Det bästa är att:
  (1) du får en lättare resväska

  (2) du får större anledning att shoppa på resan (”oj, jag har ju bara EN kjol med mig!”)

  (3) du får plats med allt som du shoppat i väskan hem…. om inte får du en anledning till att shoppa – en väska!

  Ha det bra, önskar alla lycka till i tävlingen!

 • Malin

  Mitt bästa tips är att skriva ner allt man ska ha med sig på en lapp och prica av när man lägger ner det i väskan. Då glömmer man oftast inget 🙂

 • Eva

  Mitt bästa tips är att packa mindre saker i små fodral/necessärer samt att utnyttja de skrymslen och vrån som finns i väskan. Det kan ju också vara bra att packa i påsar ifall något går sönder…Man blir förvånad över hur mycket man kan få med…

 • Lena Glimvik

  Mitt bästa packningstips är att tänka igenom ordentligt vad du verkligen behöver och sedan försöka matcha toppar/tröjor till ett par byxor eller kjol. När jag åker till Spanien på sommaren kollar jag bilder från tidigare tillfällen för att minnas vad man hade för kläder då och kommer underfund men att man inte behöver ha t.ex.någon tjocktröja till de varma kvällarna. Jag har mina barn i Riga och Paris och reser mycket och skulle verkligen behöva en ny väska.

 • Vilken fantastiskt tävling! En ny resväska skulle passa perfekt.

  Mitt tips för packningen är att inte ta med sig för mycket. Tänk igenom vad du verkligen vill ha med och ta fram allt innan du packar så att du får en överblick. Att rulla kläder spar plats i väskan!

 • Elin

  Mitt tips är att köpa bra reseförpackningar för hygienartiklar. Små tandkrämstuber, ihopfällbara tandborstar och hårborstar, små förpackningar schampo, duschcreme, hårspray osv. Ja, det mesta finns att få i miniformat. Då finns det förhoppningsvis kvar plats för shoppingfynden när man ska hem. När det gäller att välja kläder gäller det att tänka till. Jag försöker välja kläder där det går kombinera så många olika varianter som möjligt på så få plagg som möjligt. Lager på lager är också bra om man är osäker på temperaturen dit man ska.

 • Pia

  Packa bara det nödvändigaste dit du ska, ska du på solsemester så räcker det ju mé en tandborste,baddräkt och en klänning och sandaler,sen kan man ju köpa nåt billigt där man är kanske och då har man plats att fylla på den fina resväskan 🙂