Tävling – vinn över 100 000 läsare!

 

Kom på en kul sak! Här på bloggen skriver jag ju bland annat om vad jag skrivit om på pappers-Charlotte.nu i Allas. Det hade varit skoj att vända på steken och göra tvärtom också – att skriva i tidningen om vad vi hittar på här på bloggen! Jag tänker något i stil med en ”Bästa bloggbidraget”-ruta på mitt uppslag.

Annons

Skriv hit och bidra med något roligt/tänkvärt/tjuvlyssnat/trendspanat – eller något helt annat på max 500 tecken – så kanske ditt bloggbidrag hamnar i tidningen.

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • anna

  kolla runt på http://www.missmum.blogg.se, hennes blogg är superbra och stark!

 • admin

  Tack för tipset Anna – ska spana in den! Charlotte

 • hhhmm ska spana…

 • Hej!
  Säkert för kort tid för pressläggning, men jag ville i alla fall tipsa dig personligen. Vi är några stycken som gått samman för att göra världen bättre, genom att se de positiva sidorna av allt vi möter under tio dagar och se vilka möjligheter det kommer att leda till.

  Mina vänner skickar ut ett nyhetsbrev om stärkande tänkande och vi är några som kommer att blogga om hur det går – alla är välkomna.

  Läs mer på http://www.tiodagar.se.
  Det betyder garanterat mycket om du vill vara med!
  Kram
  /Linda

 • admin

  Linda: Jag har läst om den där tiodagarsgrejen innan – det är som sagt för sent att få med det i tidningen, men jag tar gärna upp det i bloggen när det börjar närma sig för det verkar vara en bra grej!

 • Ja, tänk om man kunde komma på något bra *skrattar* Det är torka just nu 🙂