Tävling: Vinn roliga felsjungningar!

Jag har tipsat om den väldigt underhållande sajten Saltmannen, med felhörda låttexter, innan. Och nu finns Saltmannen även som bok:

I boken ”Är det saltmannen? Svenska folkets felhörda låtar” har Joakim Arhammar samlat de allra roligaste felhörningarna. Här kan du hitta folk som sjungit om hur Carola fångas i korvskinn, E-Types flygande bävrar, reklamjingeln ”Grilla din groda!” och mycket mer att skratta gott åt.
Jag har tio ex av boken att tävla om.
(Titeln Saltmannen kommer förresten från hur Joakim Arhammar hörde fel på Petters låtrad ”Är det sant, mannen?” och sjöng ”Är det saltmannen?”)

Annons

Gör så här för att vara med och tävla:
*
Skriv en kommentar där du svarar på frågan ”Var brukar du sjunga – i duschen, i bilen eller någon helt annanstans?”

Senast på måndag den 16/3 klockan 12.00 vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Imorgon fredag ska jag ha semester så vi ses igen på måndag. Då jag både utser vinnarna och berättar vad som hände på seansen som jag ska på i helgen.
Ha det jättebra och mys så mycket ni förmår! Mys är det bästa sättet att ta sig igenom vintern med värmen i behåll.

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Ann-Britt Blomkvist

  Hej det händer att sjunger iköket när jag är själv.

 • Ann

  Jag sjunger aldrig

 • CeciliaB

  På kören… fast jag sjunger också gärna Bob Dylans ”The ants are my friends” i duschen 🙂

 • Jenny

  Jag sjunger ofta allra helst för min 5 månaders son. Annars är bilen helt klart bäst, man kan ta i så högt man vill utan att andra hör (om man är själv i bilen förstårs).

 • Jag brukar alltid sjunga! Varje dag 🙂 Sjunger bland annat på min blogg 🙂

 • hej charlotte! jag sjunger gärna när jag är ute i skogen och rider på hästen. det blir en hel del kärleksballader kan jag meddela, westlife är populärt, lätt att hålla tonen till om man inte är född med sångröst 😉

 • Jag sjunger lite varstans, jag sjunger väldigt ofta med mina barn. Går på kyrkis med minstingen, där sjungs det oxå.
  Allt från Ove Thörnkvist till ABBA.
  Hoppas på lite tur nu…

  Kram Nettan i Hälsingland.

 • Jag sjunger överallt hemma, när jag är stressad eller glad eller allt möjligt.
  Kramar

 • Jag sjunger alltid i bilen och gärna när jag städar, då går det undan! Jag sjunger gärna schlager och lite gamla låter som tex sånt är livet! Hoppas det gick bra med seansen, skulle gärna vilja pröva själv!

 • Gia

  Helst borde jag inte sjunga alls – det kan knappast finnas någon som sjunger så falskt som jag. Jag är inte tondöv men kan inte få fram rätt toner ur min egen mun…..
  Men det är klart att jag sjunger ändå, om jag är alldeles ensam och det råkar komma en gammal Elvis-låt (eller annan rock) på radion, då skrålar jag med för allt vad jag är värd – med ett öga mot dörren så ingen ska höra välljudet….

 • Svenne

  Jag brukar sjunga med mina barn. Det blir mest barnsånger i olika varianter…som de ska låta, med improviserade texter, med hårdrockstempo osv. Det blir ju så tjatigt annars om man ska köra Lilla Snigel precis likadant jämt. Har ni provat köra Lilla Snigel med Rammstein-röst?

 • Mica

  Jag sjunger helst i bilen. För många år sedan jobbade jag extra som kassörska på en stormarknad. Kunderna tog ofta ut sin irritation över felaktig prismärkning och annat på oss kassörskor. Bita ifrån var inte att tänka på. Kunden har ju alltid rätt. Istället skrålade jag för full hals i bilen hem. ”Baby you can drive my car” blev det oftast. Jag hade inte ens någon bilstereo i bilen.

 • anita

  Jag sjunger helst överallt! Jag sjunger så ofta och gärna (men inte speciellt bra) att jag när jag var yngre kallades för P3………..

 • Lena

  Jag sjunger överallt men helst i mataffären så min man får skämmas lite.

 • Eva

  Jag sjunger med så fort jag hör en bra låt, hemma, på jobbet, på gatan, i affären, på dansen, på festen, i bilen, i hissen ja det spelar nog ingen roll var jag är, när jag hör en bra låt så måste jag bara sjunga med.