Tävling: Vinn snygga&smärtfria tatueringar!

I nya Allas nummer 47 finns ett stort reportage med rubriken ”Tänk om man skulle skaffa sig en tatuering!” Fyra kvinnor mellan 30 och 47 år berättar om, och visar upp sina tatueringar. Allt från en lejonunge på axeln till ett konstverk som täcker 70 % av kroppen.

Annons

Jag är inte tatuerad.
Dels är jag alldeles för velig och kan inte bestämma mig för vilket motiv jag skulle vilja ha.
Och dels tror jag att jag drabbades ett avskräckande tatueringstrauma i övre tonåren.
Nykär åkte jag över till Köpenhamn med en kille jag varit ihop med i några veckor. Vi hamnade i Nyhavn och pojkvännen bestämde sig impulsivt: ”Nu jäklar ska det bli tatuering av!”
Nere i en källarlokal slet han av sig skjortan och pekade på sitt bröst. Där, på huden ovanför sitt bultande hjärta, ville han föreviga det han älskade allra mest. Sig själv.
Han tatuerade in sitt eget namn. Under jämmer, gråt och tandagnisslan. Och namnet var inte ens särskilt långt.
När vi åkte hem hade han fått ett minne för livet, och en flickvän mindre. Jag blev akut okär på kuppen.

För alla andra som är nyfikna på tatueringar, men inte riktigt redo att ta steget på allvar, finns nu chansen att vinna en ask läckra fusktatueringar!

En cool julklapp till dig själv eller någon annan! ”Painless Tattoo Parlour” innehåller 20 stycken vattenlösliga och garanterat smärtfria tatueringar att pryda armar, axlar, ryggar och andra kroppsdelar med. Motiven är klassiker som ankare, fjärilar, rosor, delfiner, fåglar, hjärtan med ”Mum” och så vidare.

Jag har 23 stycken förpackningar att tävla om.

Gör så här för att vara med och tävla:
Skriv en kommentar och svara på frågan ”Skulle du vilja tatuera dig och vilket motiv skulle du i så fall välja? Eller om du redan skaffat en tatuering – vad föreställer den?”

Senast på onsdag den 19/11 klockan 12.00 vill jag ha ditt svar! Lycka till.

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Jag har 2 st tatueringar i dagsläget.
  Den första (införskaffades när jag fyllde 20år) föreställer mitt stjärntecken.
  Den andra (införskaffades detta år, jag är alltså 23 år) och den föreställer en ängel som håller i en ros, den gjorde jag till min syster som brutalt togs bort från detta jordeliv månaden innan.. (Rosen i Ängelns namn står för en del av min lillasysters namn)

  Jag har alltid haft den inställningen till tatueringar att jag måste kunna relatera till dom, för folk kommer alltid att fråga varför man skaffa just den.. och att ha tex.. en tribal på axeln kan vara lite svårt att förklara..”öh, för att den är snygg?”..

 • Anonym

  Mor min vill tatuera en myra på foten.