Testa ditt gamla år och nya löften!

Då är det nyår som är nästa helg att ta sikte mot. Men innan dess kan det vara bra att ta en kik i backspegeln och tänka efter hur detta året varit. Och som alltid finns det någon som knåpat ihop ett test för att räkna ut svaret åt dig: Hur har ditt år varit?
Mitt resultat blev lite halvljummet: ”Du har haft ett medelår! Du har haft några bakslag, men det har också hänt några bra saker under året. Totalt sett har det mesta jämnat ut sig. Som livet brukar fungera. Fokusera på det som gått bra för dig – och det du kan förbättra. Ett nytt år är en perfekt anledning att ge dig själv en fräsch start!”

Annons

Sen ska man ju komma på ett nyårslöfte också – som du också kan testa: Vad borde ditt nytt nyårslöfte vara? 
Jag hade tänkt att lova det gamla vanliga – äta mindre och motionera mer – men fick några käcka alternativ:
* Skaffa en bläckfisk som husdjur.
* Äta mer chokladsås.
* Resa till Indien.
* Studera ovanliga insekter.
* Komma i form med magdans.

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Mitt nyårslöfte får nog bli att vara en skötsam flicka så att jag kan få en ny njure 2008.
  Så det betyder att viktminskning måste stå som nummer ett av nyårslöften. Jag har nog redan ett ok BMI men ner lite till måste jag nog för säkerhets skull, vill ju inte att transplantations läkarna försenar en operation på grund av min vikt.
  Kram och Gott Nytt År önskar jag dig!

 • Haha det där testet ansåg att mitt år bara kunde beskrivas som katastrofalt. Det positiva med det hela var att 2008 förmodligen bara kunde bli bättre 😉

 • Mitt gamla år var helt super… haha.

  Mina nyårslöften vet jag inte om jag ska ha. Jag har lovat mig själv att vara snäll mot mig själv redan förra nyåret och det gäller nog fortfarande.

 • Oh, bläckfisk som husdjur. Du får bjuda den på chokladsås också! Kanske chokladdoppade insekter? Magdans vore kul, men isf i hemmets avskildhet, inte tillfreds med att visa magen alltför offentligt. Då tillkommer problemet med motivation om man ska göra det själv. Nu är jag tillbaka i Göteborg igen. Och du har också några dagar jobb förstår jag. Hoppas julen varit god och nyåret inte blir alltför jobbigt. God fortsättning! 🙂

 • Charlotte

  Maggan: Stork kram och stort lycka till med nästa år, önskar jag dig!
  Therese: Always look at the bright side och nyår.
  Nina: Vilket supebra löfte, det kan ju innebära allt från att man får äta två semlor på raken när man är riktigt sugen till att lära sig säga nej när livet blir för stressigt.
  Annchen: Jag tror inte jag satsar på en karriär som offentlig magdansös heller, det finns helt enkelt inte tillräckligt stort puklikunderlag. Men allt som går att doppa i choklad är jag för. Tack julen har varit god, hoppas din varit likaså!

 • Medelår för mig med…