Testa en ny sommarlook!

Uj vad varmt det är. Obs, jag klagar inte. Bara konstaterar.
Såna här dagar ska man inte anstränga sig för mycket. Kanske vifta lite på tårna. Eller trycka lite på tangentknapparna – till exempel på sajten Getmakeovers . Där kan man testa nya frisyrer, sminkningar, solglasögon och hattar.

Annons

Jag laddade upp en bild på mig själv och prövade en ny sommarstil. Det blev en helt ny look som jag kallar Strandsessa 2008. Typ rufsig surfare möter glittrig discodiva. Inte så snyggt… men annorlunda. Om du vill se min nya sommarstil kan du logga in på Getmakeovers under My Looks med mailadress charlotte.silfverberg@allas.aller.se och lösenordet sommarlook. Vad tycks? Ska jag komma tillbaka efter semestern som en blonderad pudel?

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Mäh, så fint! Särskilt håret som är så böljande vackert! ;o)

  PS. Den där städboken jag skrev om inspirerar verkligen! :o) DS

 • Cia

  Fantastiskt! Du har aldrig funderat på att bli blond? Och tiaran borde du ha till jobbet.

 • hihi, ska testa 🙂