Tips: 3 coola klappar för under hundringen!

Har du inte hittat klappar till alla nära och kära än?
Då har jag 3 busbra geborttips – och som grädde på laxen eller vad det nu heter – är de inte bara bra utan billiga också! Ingen gräver djupare hål i plånboken än 50-100 spänn.

Annons

Tips 1 – till den pyssliga och miljömedvetna designälskaren:

Decor Icons: Skålar i återvinningsbar plast som man viker ihop själv, från prisbelönta Basander Lundin Design. Söta skålar att fylla med gott, säljs bland annat på Designtorget för cirka 49:-.

Tips 2 – till alla kvinnor från tonårsdottern till farmor:

BAGinBRA – en bh-ficka för säkerhets skull. Unga tjejer i Trelleborg har uppfunnit en fiffig pryl för alla kvinnor som vill ha sina värdesaker i tryggt förvar. Kostar runt femtiolappen och kan köpas genom att maila till: baginbra@hotmail.com.

Tips 3 – till barnen och glömska/karaktärslösa vuxna:

Echobot – inget hem är komplett utan en cyklop som du kan spela in meddelanden på. När någon sedan kommer i närheten av Echo-boten spelas meddelandet upp. Till exempel kan man fästa den på kylskåpet och spela in: ”Var inte du här för 5 minuter sen?” eller på motionscykeln: ”Ska vi ta en tur?” Kostar cirka 80-90 kronor.
Här kan du se en film hur man kan använda den trebente ekofiguren:

Vill man komma undan riktigt billigt kan man ge bort ett gott skratt.
Jag gillar att samla på udda notiser och nyheter som kan locka fram ett fniss eller två. Någon gång ska jag klistra in dem i en snygg presentpärm, som en humörhöjare att sitta och bläddra i.
Kanske de här historierna ur verkligheten, från dataräddningsföretaget Ibas, skulle platsa i den pärmen:
* Babytänder
Ibas fick ett minneskort från en kamera fullt med bitmärken. Kunden påstod att ett ”galet djur” hade tuggat på det. Det visade sig att det vilda djuret han syftade på var hans tvåårige son.
* Ugnsbakad laptop
En man lade sin laptop i ugnen för att gömma undan den för eventuella tjuvar då han och hans fru skulle resa bort. Hans fru var dock först att komma hem från resan och satte på ugnen för att tillaga ugnsbakad kyckling. Det var inte bara kycklingen som blev ugnsbakad utan hårddisken också.

Har du något bra och billigt klapptips att dela med dig av?

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Bra tips.

 • Men wow,den där skulle man ha,även till mamsen!Minnet är inte så bra längre *L* Fina tips här,tackar!Haha,de där historierna var rätt roliga 🙂 🙂 Så det kan bli!Ha en underbar helg nu,själv ska jag snart iväg på kulkul 🙂 Kram

 • Kerstin

  Bag in bra, en så vill jag ha. Ha ha det blev visst ett julrim på köpet.
  Billiga klappar.
  En god marmelad, sätt ett fint band runtom.
  Ge bort en get till fattiga i Afrika 200:- http://www.julklapparmotfattigdom.se/
  Koka egen kola och ge bort

 • BAGinBRA

  Heej, jag heter Sara och kommer från BAGinBRA, kul att du uppmärksammat vår produkt! Vi tackar för uppmärksamheten och önskar en God jul!