Trött på att klippa band…

Åh, vad jag hatar dem! De där små slinkiga irriterande banden som sitter fast vid varje ärm i nya tröjor man köper. Antingen gluttar de fram i tid och otid, ligger och skvaver mot huden eller så måste man komma ihåg att klippa av dem.
Här är helgens skörd av mitt extraknäck som bandklippare (slå en pling kungen om du behöver en sommarvikarie):

Annons

Ja, jag vet att det är en bagatell egentligen – men är det verkligen helt omöjligt för butikerna att komma på en bättre lösning så att kunden slipper bli kinkig på sitt nya plagg innan man ens hunnit använda det?
Och vad heter förresten de små hala rackarna…? Galgsnören? Hållauppe-snoddar?

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
  • Jag blir glad för dem 🙂 för jag gör egna grattiskort och scrapbooking,och då får jag mig snygga gratis band att använda 🙂 man kan scrappa med det mesta, budgetpyssel, på krustadförpackningar finns en fin vågig kant som jag använder osv osv, återvinning är smart och kul.

  • Charlotte

    Samara: Så härligt att höra att det finns människor som är så kreativa och miljömedvetna – stor applåd till dig! Säg till om du behöver fler band… 🙂