Två vinnare & välkommen tillbaka Charlotte!

Dagens glädjespridare: Solen, som lyst från en klarblå skånehimmel hela dagen.
Dagens hjärtekrossare: Som vanligt vill jag inte sluta blogga…

Tack alla ni som svarade på min Halloween-fråga! Meningarna är delade om huruvida denna helg är värd att fira eller ej. Somliga älskar att spöka ut sig medan andra nöjer sig med en påse rysligt gott soffgodis.

Annons

De glada vinnarna är

Lizelott

Linda

Grattis! Maila er adress till mig på [email protected] så skickar jag vinsten med posten!

Jag och övriga familjen njöt vederbörligen av särbons lammlägg. En suberb anrättning, särskilt rotfruktspurén var otroligt lyckad. Tyvärr gjorde jag misstaget att kasta mig över maten utan ha förevigat den för er. När jag kom på att jag skulle fotografera var det bara avgnagda ben och såsrester kvar…

Så har det blivit dags att ta farväl för denna gång. Kommer att sakna alla er därute och hoppas att vi snart ses igen!

Innan jag slutar bara måste jag få dela med mig av en underbar liten video. Två unga män tog en gång hand om en liten lejonunge och förde den sedan ut till det vilda livet. Ett år senare hälsade de forna skötarna på ute i bushen. Något av det mest rörande jag någonsin sett.

Och här en släkting till lejonet, nämligen den dyrkade och omtalade katten Frasse, passande plåtad på sin favoritplats vid mikron, där han är i strategisk närhet av kylskåpet och kattmaten.

På återseende och kram och mjau från oss!

PS. På särbons enträgna uppmaning meddelar jag härmed att det till lammläggen även serverades gräddkokt purjolök samt rotselleritärningar stekta i ankfett. Det ni!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Jihaaa tusen miljoners tack,du har nu fått mail=)

 • Välkommen tillbaka =)

 • Ses Gunilla,ha det gott 🙂 Grattis till vinnarna.Har missat tävlingen,tyvärr.Den där snutten är helt underbar!

 • Välkommen tillbaka Charlotte!Hoppas du haft det bara bra och skönt!

 • Hej Gunilla! Vilken underbar film. Snacka om rörande! Hjärtat svämmar över.

  Trevligt att återse stilige katten Frasse. Har ju sett honom på kort innan, men detta är första gången jag ser att han faktiskt liknar dig! Så mycket nu en katt kan likna en människa. Det är alltså menat som en komplimang, vilket jag hoppas du förstår 🙂 Ögonen, uttrycket, de graciösa och stilrena dragen… Det är inte helt ovanligt tycker jag, att djur liknar ”sina” människor.

  Tack för trevligt bloggande, ha det bra!

 • Cia

  Ni får helt enkelt löneförhandla fram lite extra semesterdagar till Charlotte så att ni får låna bloggen ibland 😉

 • Charlotte

  Jeanette: Tack! 🙂
  Bitte: Tack, resan var bra… efter omständigheterna.
  Cia: Vilken superidé, jag är helt för det! 🙂

 • Cia

  Glömde säga att du har en sambo värd att avguda… Han såg ut att vara en sån man bara vill tokpussa i nacken!

 • Charlotte

  Cia: Hmmm… det var ett tag sen. Tack för tipset, ska hem och ta ett nackgrepp! Var har du sett honom? 🙂