Ullared-proffsens bästa tips!

Igår kväll var jag på trevlig tjejmiddag. Efter ett tag halkade vi in på veckans tv-händelse, premiären av serien om lågprisparadiset Ullared!
Redan efter första avsnittet har försäljningen av de kultförklarade fryspåsarna ökat med 70%!

Annons

Jag har tyvärr aldrig varit i Ullared, men två av väninnorna på middagen brukar åka dit. De berättade om uttråkade män och kvinnor som förvandlas till målmedvetna&supereffektiva stridsshoppingmaskiner.
Fascinerande historier från slagfältet. Kvinnor som sprider ut sig som kommandosoldater i det gigantiska varuhuset och håller kontakt via mobiltelefoner och avger lägesrapporter typ:
”Jag befinner mig i C4, har fått närkontakt med schampo, jag bär med mig byte så det räcker till alla. Klart slut.”
Här och där i gångarna sitter övergivna och utmattade karlar med tomma blickar, köpoffer som inte orkade hela vägen och fick dumpas längs vägen för att de saktade ner attackhastigheten.

Detta måste upplevas. Nästa år hoppas jag få följa med väninnorna i deras Ullaredsbuss. Så spara några fryspåsar till mig!
Jag har redan börjat förbereda mig:
* TIPS INFÖR RESAN
* TIPS FRÅN ULLARED-PROFFS

Och här visar tv-seriens stora profiler Rosemarie och Kjell hur man faktiskt kan åka till Ullared som par och ha kul båda två.

Rosemarie njuter av att få shoppa hejvilt i två veckor…

Medan maken Kjell njuter av friluftslivet på campingplatsen

Gillar du att shoppa på Ullared eller liknande ställen?

Trevlig helg – vi ses på måndag!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Jag brukar åka till Ullared med insikten om att det ”Ska vara en trevlig utflykt. Inte handla någonting speciellt!”.
  MEN någonting oförutsägbart händer när man kliver över tröskeln: Man förvandlas till shoppinghysterisk och river och sliter i allt. Ullared förvandlar den mest shopping ointresserade till ett monster!

 • Jag kan inte annat än att fundera på om det där paret är riktigt friska. Jag menar: bo i tält (mamma, pappa, tre stora döttrar och ett litet barnbarn) i TRE veckor bara för att shoppa på Ullared! Så billigt är det inte. Och leva i tält bara för det? Tycker faktiskt de verkar behöva lite rådgivning. Speciellt han med sin rena vodka…

 • Bella.l

  Självklart,man passar på när man är där.Blir en eller två gånger om året.

 • Hej!

  Man behöver inte resa långt för att shoppa till Gekåspriser, tom lägre priser hittar ni på http://www.sunnysite.se , webshoppen, kolla själv! Och billigt frakrt är det!

 • Åker ca 4gånger om året, ett tips är att skriva en lista på vad som skall köpas, annars är det lätt att glömma nåt som är bra, när man får syn på nåt som man inte har räknat med att hitta där.Åker med ett par vänninor och det blir måmga glada skratt när vi tittar ivara.ndras vagnar

 • nj

  ÅH,jag längtar till Ullared!! Tycker det är jätteroligt att vara där och handla men tyvärr har jag inte råd att åka så ofta som jag skulle vilja!!