Utrotningshotad: Vacker tant

Vissa morgnar, när ansiktet ser ut som det legat för länge i torktumlaren, kan jag snudda vid tanken på att släta ut spåren av att vara mitt i sitt liv med en kniv.
Men så klafsar jag på lite smink och säger åt dumtankarna att gå och lägga sig i skamvrån.
Och skulle frestelsen att operera sig bakåt i tiden någon gång vara extra envis ska jag titta på den här filmen igen. Det är den spanska hertiginnan av Alba, Cayetana Fitz-James Stuart, 85 år gammal. Hon är den levande person just nu som har flest adliga titlar i världen (drygt 40) och förmodligen minst lika många plastikkirurgiska ingrepp gjorda  i ansiktet:
httpv://www.youtube.com/watch?v=XoKybYZHtD4&feature=relmfu

Annons

Tänk om det blir så i framtiden, att alla naturligt fina och vackra tanter försvinner och istället ser mormor/farmor ut så här:

Huvaligen. Då har jag hellre skrynklig.

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Red Dragon

  Spansk masmedia & TVE international fjäskar dagligen för detta supermontruösa missfoster fina adliga titlar samt Spaniens rikaste adliga privat person skall gifta ner sig med en manlig trogen vänn som avgudar denna märkliga kviina på 85 år, när hon försöker utala sig i TVE så låter det som hon har precis vaknat upp efter en 24 timmar festande & rökande kubanska
  giggarrer..fy vale ..

 • Budskapen som gör gällande att utseendet är ett av de viktigaste attributen för kvinnan är kraftfulla. Från forskningens håll står det klart att alltf.