Väder- och solbrännerapport

Tjuvlyssnat på bussen imorse. En ung tjej satt och pratade högt i sin telefon och det stod snart klart för alla ombord att det här var en nervös flicka som skulle ta studenten senare idag och befann sig i en helt sjuk bubbla av kaos.

Annons

Först avlade hon en utförlig väderleksrapport till sin kompis, man förstod att hon nagelfarit alla väderprognoser de senaste dygnen.
Studenttjejen i telefon: Det ska bli mellan 15 och 18 grader varmt, uppehåll under dagen men klockan 22.00 ska det börja regna. Men jag fattar inte varför det inte är 25 grader som det var för ett par veckor sedan, det är helt sjukt! Kaos!

Sedan övergick hon till att rapportera om hur det försämrade väderläget även orsakat en brist på önskad grad av solbränna.
Studenttjejen i telefon: Jag är vit. Eller jag är brun. Men inte brun! Jag är sådär mittemellan, det är helt sjukt! Kaos!

Hoppas allt går bra för henne idag och resten av livet – varför inte söka jobb på SMHI?

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter