Vafför poserar de på detta viset?

carpet

Vilken pose skulle du göra om du blev fotograferad på röda mattan? En fråga jag aldrig funderat på – tills jag såg ett vimmelreportage från Polarpriset igår.
Bland alla bilder med kändisar som stod rätt upp och ner fastnade blicken på en av våra mest kända kvinnliga artister – som gjorde något mycket märkligt.
Armarna rakt ut, lutad kropp, ena benet lyft… som ett litet flygplan på väg att landa.
Jag var tvungen att testa den på mig själv:

Annons

pose

Och blev inte mycket klokare. Ställningen kändes obekväm till och med i fantasin. Varför, varför, varför står man så?
Nu tror jag att vet svaret – efter att ha sett det här reportaget om Hollywood-kändisarnas favoritposer på röda mattan! Vår svenska sångerska håller såklart också på att försöka skapa sin egen signaturpose!
Precis som de amerikanska stjärnorna som kör till exempel Lilla Tekannan (med ena handen i midjan), Bensprättet (charlestonspark med ena benet), och Tillbakablicken (vända sig om och titta över axeln).
Jag föreslår att ovanstående nyskapande pose snarast möjligt tas patent på under namnet Örnen eller Snedseglaren.

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Det sprider sig! Ungarna tog klasskort nu i veckan & fick själva välja hur dom ville påååsa på kortet. Jag gruvar för att se dom…

 • Charlotte

  Ninnibeth: Oj, det hade varit kul att se, undrar om någon gör Örnen? På min tid var ordet posa inte ens uppfunnet… alla ser ut som storögda rådjur i strålkastarsken på klassfotona. Det vildaste var när klassens clown försökte göra kaninöron bakom någons huvud. Åh vad sugen jag blir på att leta fram den gamla skolkatalogen från högstadiet och frossa i nostalgi.

 • Sonen sa nå’t om ”Hårdrockare” så jag gissar gitarrsolo? Dotra slänger väl med håret & ska vara ”cool”… 😉 Verkar som om man får klura ut nå’n annan julklapp till mormor i år än inramat skolkort… 😉

 • Charlotte

  Hoppas mormor inte blir lika besviken som min kära mor när hon fick hem vårt klassfoto från 9:an, då alla klätt ut sig och spexat till det. Själv var jag rätt diskret i trollkarlshatt och cape, men allt överskuggades av en tjej i klassen som låg längst fram över knäna på alla killarna, klädd i nätstrumpor och väldigt lite tyg…