Var är barnen?

Egentligen skulle Charlottes andra bloggvikarie, Gunilla Hedenby, ta över idag men efter lite omkastningar bland semesterplaner här på Allas redaktion så blev den här veckan ”ledig för bloggande” – och då var jag snabbt framme – det är ju så himla roligt!

Annons

Hoppas ni har haft en trevlig helg! Min helg har gått i kalasets tecken. Yngsta dottern fyllde 3 år i lördags och i söndags hade hon sitt första barnkalas. Hon hade bjudit in sina närmsta vänner, som består av två killar (såklart) från dagis, min väninnas jämngamla son (en kille till) och så tvillingkusinerna (en tjej och en kille).

Och vilket party det blev! Eftersom de flesta inbjudna även hade med sig sina större syskon så var det full rulle från första stund. Medan de större barnen var kreativa i poolen (ställde rutschkanan bredvid och turades om att kasta sig hejdlöst ner i vattnet så att det stänkte över hela uteplatsen) hade jag fullt sjå med att hålla reda på alla 3-åringar.

Jag hade, som tur var, bett alla föräldrar att stanna. Och när jag för tjugoelfte gången sa ”Har ni sett var xx är? sade en av mammorna roat ”Vilken tur att vi inte lämnade dem här hos dig, du blir ju av med dem hela tiden”. Ja, det var verkligen inte lätt att hålla reda på alla yrväder.

Men kalaset blev mycket lyckat, alla fick med sig sina barn hem och min dotter var en mycket trött och lycklig liten 3-åring!

Och efter att ha plockat undan leksaker, maränger, ballonger och rutschkana (som av någon anledning nu hamnat I poolen) var jag en mycket trött och lycklig mamma…

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Anonym

  hejsan, jag hörde att kalaset var lyckad, vi träffade Molly o Arvid senare i Smygehuk dom talade mkt om godispåsen.
  ha det bra Fee

 • Cia

  Låter som med mig och kissarna…
  Jag har en ynklig 1a på futtiga 43kvm.
  OK Jag har en liten balkong också. Men trots att det är så litet så lyckas mina missar ibland trolla bort sig… Det är mysko hur de kan försvinna, nästan lika mysko som de där dammtussarna som dyker upp från någon hemligt placerad dammfabrik direkt efter det att man har dammsugit.

  Jag funderar ibland på om missarna inte extraknäcker på ovan nämnda dammfabrik, och det är där de är när de försvinner.

  Jag har dock aldrig lyckats skaffa fram bevis.

 • Sonen fyller 20 snart och då blir det kalas. Förhoppningsvis är han och hans kompisar något lugnare…
  Katten Frasse vet som väl är inte när han fyller år så där är det inga problem 🙂

 • Cia: Ja, visst är det märkligt. jag har också haft katt och den försvann också spårlöst ibland… Här är en länk till en annan skön katt som åker buss själv varje dag:

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5604630.ab

  Gunilla: Hoppas det går bra med 20-års kalaset! Frasse får väl vara med i alla fall?

 • agata

  va kul du skriver, kram