Var tog de söta små djuren vägen…

Hmm… en kvinna som öppet erkänner att hon inte tycker om djur. Och har gjort sig av med de hon haft….
Jag har inga bevis mot den här kvinnan som svarar på enkätfrågan ”Vilket husdjur skulle du helst vilja ha?” – men det spelas upp ruggiga scener i mitt huvud. Skräckfilmsmusik. Det är natt och tyst i huset. Plötsligt hörs släpandet av morgontofflor över parketten. En skugga av en kvinna med yxa i handen sveper över väggen. Hon stannar framför en hamsterbur, böjer sig ner med vilda ögon och väser: ”Du har bajsat, du är smutsig!” Tjoff…

Annons

Själv gillar jag djur, och hade tyckt det var trevligt med en hund. Men det är rätt trevligt med en sambo som kan andas också, så allergin vinner.

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter