Världens ensammaste pingvin

Vilken mardröm – att hamna på en varm och solig sandstrand mitt i sommaren! I alla fall om man är pingvin och just har simmat 6000 kilometer fel och egentligen borde vara på Antarktis istället för Nya Zeeland…

Annons

httpv://www.youtube.com/watch?v=LteWsilqeGg

Jag som har noll orienteringssinne och ofta irrar åt fel håll känner verkligen med stackars ”Happy Feet” som han döpts till. Men det verkar trots allt som historien kan få ett happy end. Pingvinen har piggnat till efter operationen, för att han förväxlat snö med sand och svalt halva stranden, och har nu även erbjudits skjuts hem till Antarktis så han slipper simma hela vägen tillbaka också…

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter