Värst på tv!

Det räcker nu, Fabian. Jag. Orkar. Inte. Mer. Står du i din röda slipover och skriker om galna priser en gång till så ska jag likt Scarlett O´Hara stå med knuten näve mot en blodröd solnedgång och svära vid Gud att aldrig gå in på Siba igen.

Annons

Jag kanske tittat på teve för mycket i helgerna men det finns reklamfilmer jag verkligen stör mig på.
Förutom Fabians gapiga värld så klarar jag inte av Vings nya slogan heller:
”Ett annat land.” Det känns alldeles för vagt för att jag ska våga boka en resa. ”Vi tar dig till ett annat land”. Jaha. Vilket då? Nordkorea? Det känns inte så semester även om det rent geografiskt ligger i annanlandet.

Det finns mycket tråkig och jobbig reklam – men den här röstades fram som den mest populära svenska reklamfilmen. Minns du Åke?

httpv://www.youtube.com/watch?v=UdU352-9MD4

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Noe

  Skönt att det inte bara är jag som är urless på Sibas reklam. Kul att se Åke igen honom hade jag förträngt.

 • Anonym

  Åke är, tillsammans med SVT:s ”Vill du också ha en snigel på ögat?” de två bästa TV-reklamerna genom tiderna. I den sistnämnda gick man ut på ett dagis och frågade ungarna vad man borde göra med sådana som inte betalar sin teve-avgift och en liten pojke drar till med ”Man borde sätta en snigel på ögat pårem!” och efter en konstpaus kommer en gravallvarlig speakerröst och säger ”Vill du också ha en snigel på ögat? Om inte, betala din teve-avgift nu. Skärpt kontroll på följande orter….”