Värsta coola tanten!

Jag fick ett pressmeddelande om vilka grannar som är värst. Överst på listan, värstinggrannen nummer ett, är den ljudkänsliga surtanten. Ursäkta mig – men är det bara kvinnor som kan bli lite lättstörda och gnälliga med åldern? Jag har minsann träffat på en och annan surgubbe också!

Annons

Jag önskar er alla en trevlig helg med ett härligt exempel på att gammal inte alls behöver vara lika med gnällig och grinig. 93-åriga Rapp-Greta Segerson från Göteborg är piggare och studsigare än de flesta i min ålder, inklusive mig själv. Kolla bara när hon hiphopar till Jolly Bob:

Ha det gott!

OCH GLÖM INTE ATT VARA MED I TATUERINGSTÄVLINGEN SOM DU HITTAR HÄR!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Godkväll i stugan denna fredag! Javisst är hon underbart cool denna rappa Greta! Riktigt härlig! Ha en fin helg du också! Kramiz

 • Jag ser det som det finns hopp. Det är aldrig för sent!

 • Tufft tant! Leve hon!

 • Hört henne i lokalradion, gäller att hänga med..

 • Fia

  Wow! Vad härligt! Där fick man en positiv förebild när det gäller att hålla sig vital.

 • Ja men logiskt sett måste det ju finnas lika många surgubbar som surtanter? Eller kanske är de inte så sura om man stannar till och pratar med dem istället för att snäsa och fräsa från två håll…. en tanke bara 😉

 • Hej på dig!

  Du har en utmaning inne hos mig. Vore kul om du antog den.

  Kramis,

 • Haha… men jag blev mindre glad över gästen utanför sovrumsfönstret, när jag senare träffade på honom i stora rabatten på framsidan…. Tur att jag har två pålitliga hundar som såg till att han hoppade ut ur trädgården fortare än kvickt. Han skulle bara våga smaska i sig mina lökar… (oj.. det lät visst lite konstigt)

 • Ja,hon é för COOL 😛 Får väl säga åt tanten som sjöngs i Djungelboken,vill va som duuu *L* Nog finns gnälliga gubbs,men,tror det är mest käringar som gnäller.Vill INTE bli en sån.Får hoppas din helg var skön och avkopplande,kram.

 • Rappa Greta hon är underbar.