Vem lider mest på familjefotot?

Bläddrar man igenom ett gammalt fotoalbum hittar man alltid något uppställt, konstigt arrangerat familjefoto där en eller flera personer verkar räkna sekunderna tills eländet är över.
Som killen ovan. Jag satsar en peng på att det inte var hans idé att klä ut sig…
Det är bara ett av många roliga kort som folk har skickat in till sajten AWKWARD FAMILY PHOTOS.

Annons

Ofta är det barnen som inte håller skenet uppe och avslöjar hur obekväm de tycker situationen är. Den här lille killen i mitten gör till exempel ingen hemlighet av hur uttråkad han är och ger Baby Blues ett ansikte:

Jag blev inspirerad att rota i mina egna fotogömmor och hittade bland annat det här kortminnet:

Jag sitter i farmors knä. Farmor fyller år. Jag vill hellre ut och leka och sneglar efter flyktvägar.

Brukar du känna dig obekväm framför kameran? Eller är du den som tar fram kameran och får andra att ställa upp sig medan du knäpper?

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • hahahaha babyn ser rolig ut 🙂 men söt

 • Det värsta jag vet är någon tar fram kameran på fester och andra tillställnigar och fotar både till höger och vänster. Oftast så är det ju roligast att fota den som säger rent ut att ”jag vill int blir fotograferad”. Dålig respekt att göra tvärsemot. Jag är inte varken fulare eller oatraktivare än någon annan men jag tycker ändå inte om att se mig själv på kort vilket många inte respekterar eftersom jag ”inte har utseendet emot mig”

 • Visst är det kul att titta på gamla foton
  (finns inte många foton på maken 🙂

 • Ann-Britt Blomkvist

  Hej! Jag tycker inte att stå framför kameran
  .

 • Jag tar alltid fram kameran.Gillar inte att bli fotograferad.Det syns ju att du vill springa iväg…

 • Fia

  Jag står helst bakom kameran. Det är så jobbigt att vara med på bild, för jag har alltid en tendens att kritiskt granska bilderna och säga: ”Jag blev inget bra på det kortet”, men i själva verket borde jag inse att kortet faktiskt visar hur jag ser ut.

 • Hehe,där måste jag gå in.Man ser på dina ögon att du kollar efter flyktvägar 😛 Ett mycket fin bild,kul att ha kvar säkert.

 • Självklart den bakom kameran.