Vilken brud ser värst ut?

Jag går i spänd förväntan och längtar efter/fasar för att se bilderna från min systers bröllop i september. Som brudtärna fick ju jag också vara med på ett hörn på några av fotona.
Att brudparet är vackert och stiligt tvivlar jag inte på. Oron är att jag ska se konstig ut och förstöra bilderna. Jag har en gnagande känsla att mitt hår stod som en vajande sockervaddstopp i havsbrisen…

Annons

I så fall får de nygifta trösta sig med att bilderna åtminstone blev bättre än när Världens sämste bröllopsfotograf var framme och katastrofklickade. När paret Day i England fick se sina bröllopsbilder var de så dåliga att de stämde fotografen – som fick betala tillbaka pengarna han fått för att föreviga deras dag. Några exempel på de urusla bilderna kan du se HÄR.

På tal om fasansfulla foton – det har stormat en del om Ralph Lauren som photoshophyvlade ner sin modell till ett skelett med jättehuvud. Klädföretaget har fått gå ut och be om ursäkt – bilden kan du se HÄR.

Så vilket är värst? En fotograf som är så klantig att han omedvetet knäpper knäppa bilder – eller ett företag som medvetet förvränger en bild till en parodi på en kvinnokropp och tror att det är så vi vill se ut? Jag vet vad jag röstar på…

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Huuu… så magert. Tur det är photoshoppat. Annars skulle man ju bli rent ut sagt orolig för den anorektiska kvinnan…

 • Bröllopsbilderna kan man i alla fall skratta åt..

 • Charlotte

  Linda: Skönt för modellen att hon inte ser ut så på riktigt, och jag hoppas att de som sett bilden inser att ingen ska se ut så där på riktigt…
  Hannele på Hisingen: Håller med dig, den andra bilden lockar fram helt andra känslor.

 • ja men jisses, nog var det en dålig fotograf till de där bilderna!
  Är övertygad om att din systers fotograf lyckats bättre 😉

 • Charlotte

  Lizaloop: Tack, jag tror det också, han verkade duktig.