Vinn detoxkur – vårstäda kroppen ekologiskt på 1 vecka!

Visst är det härligt när solen lyser – men ibland skulle man vilja dämpa ljuset lite när det träffar de dammigaste vintervrårna hemma. Jag har fuskputsat några fönster (bara tagit de stora rutorna och ”glömt” de små rutorna längst upp som knappt syns ändå…) och laddar för mer vårstädning. Snart. Kanske jag vaknar en helg och tycker att städskrubben är lägenhetens roligaste rum…
Betydligt enklare är det att vårstäda kroppen inuti – med en detoxkur som du kan vinna här!

Annons

Nu har du chansen att vinna en ekologisk och snabb reningskur för kroppen. MethodDraine Detox Express innehåller örter som stimulerar kroppens egna reningsorgan under en vecka. Kuren är uppdelad i praktiska dagsdoser enkla att ta med sig. Värde cirka 198:-. Jag har 10 kurer att tävla om.

Gör så här för att vara med och tävla:
Skriv en kommentar där du svarar på den här frågan:
Vad betyder det engelska ordet Detox?
A) Förflyttning
B) Avgiftning
C) Lagstiftning
(Obs! Jag avidentifierar ditt svar med ett X innan det publiceras.)
Senast på onsdag den 12/5 klockan 24.00 vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Iréne Sigurdh

  Svar är X.
  Var många år sedan kroppen vårstädades inuti, kändes bra då hoppas på tur

 • Barbro Sigurdh

  Svaret är X
  huset vårstädades förra veckan, min tur nu

 • Inger Myrdén

  Mitt svar: X
  Detox låter spännande.Hoppas på tur.

 • Raggarmormor

  Mitt svar är X

 • Maria Ekström

  Rätt svar är X! Låter värre än det är, men har säkert kroppen full med mindre nyttiga saker så en detox vore toppen! Ny säsong, nya krafter! 🙂

 • Susanne

  Hejsan!

  X

  Hoppas hoppas jag har en vinstlott denna gång trots att jag nästan är ute i sista minuten!
  Har aldrig gjort detta någon gång, men skulle verkligen behöva göra detta!

  Ha en fortsatt bra dag!

 • Annica

  Att avgifta kroppen, det vore toppen!
  X är rätta svaret.

 • Sandra

  Jag vill vara med och tävla!

  Detox betyder X.

 • Jag har länge velat prova på men har aldrig riktigt tagit mig tid till det! Det skulle verkligen vara kul att prova, speciellt nu när jag har börjat få problem med huden, vilket jag aldrig har haft förut, jag har hört att det även kan ha en efftekt på det!
  Rätt svar är X

 • Louise

  Vårstäda kroppen inuti- ja den var bra! Jag har provat ett annat märke för uniefär ett år sedan, och var idirekt nöjd med resultatet. Jag har hört så mycket bra från andra om Detox metoden, så det skulle ju vara kul att prova ett annat märke!

 • eva.k

  detox betyder X.
  skulle behöva städa både kropp och hus.
  trevligt om man vann till kroppen då skulle man kanske orka städa huset också.

 • Andreas Cronsell

  Mitt svar i sista minuten är: X.

  Är ute på mycket motortävlingar och får i mig en massa orent så rimligtvis så borde man rena sig inuti och det hoppas jag kunna göra på detta vis.

  Andreas Cronsell
  Trebackalånggatan 76
  281 42 Hässleholm

 • dorothea paul

  Detox betyder avgiftning! Bra med lite vårstädning av kroppen!