Vinn en duett med Susan Boyle!

susan2boyle

Jag kan inte sjunga. Och det är ingen falsk blygsamhet. Men jag är nöjd med att vara ett musikaliskt unikum som ALDRIG kan träffa rätt ton, som min mer tonsäkre sambo utnämnt mig till. Det är en slags talang det också.

Annons

För de som har sin talang åt det mer traditionellt musikaliska hållet kan jag tipsa om en tävling som pågår just nu – där man kan vinna att få sjunga duett med Susan Boyle som ju slog igenom med dunder och brak i ”Britain´s got talent” förra året.
Nu vill hon ge tillbaka och låta någon annan få chansen att bli upptäckt.
susan
Tävlingen pågår HÄR till och med 23 juli och vinnaren utses den 26 juli. För att vara med och tävla ska man ladda upp en video på Susan´s Youtube-sida där man sjunger Stilla Natt.

Här är ett par av bidragen som kommit in hittills:

httpv://www.youtube.com/watch?v=ReshgIzy1XQ&feature=related

httpv://www.youtube.com/watch?v=5efxyA7HOZg&feature=related

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter