Vinn en krypfri och torr sommar!

Äntligen fredag – och ny tävling såklart!

Den här gången kan du tävla om ett praktiskt sommarkit som skyddar dig mot insekter och hjälper dig att hålla torrt i köket!
Varje vinstkit innehåller:

En Autan Protection Plus Pumpspray som skyddar mot mygg i upp till 8 timmar, bitande flugor i upp till 5 timmar och minskar risken för fästingbett i upp till 4 timmar + en Autan Protection Plus Stift som har samma effekt men appliceras direkt på mindre hudområden. Värde cirka 200:-

Annons

+

Ett paket med fyra Wettex-trasor – en svensk klassiker som fyller 60 år i år! Värde cirka 20:-

Jag har 5 vinstpaket att tävla om.

Gör så här för att vara med och tävla:
*
Skriv en kommentar där du svarar på frågan: ”Vilket sommarinsekt gillar du minst – och varför?”

Senast på onsdag 1/7 klockan 24.00 vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Hoppas alla får en härlig helg i solen! Efter att ha varit en vardaglig innemänniska, som kastat avundsjuka blickar genom kontorsfönstret på det frigående folket, ser jag fram emot att få bli helt ute i helgen.
Ha det gott – så ses vi på måndag!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Maud

  Alla insekter som stör mig när jag vill sola eller fika ute.

 • Kerstin Bruunell

  FÄSTINGAR – Jag tycker dessa insekter är de värsta som finns. Både för egen del och de djur jag håller på med. De är äckliga bara att titta på och har de sen bitit sig fast är de äckliga att ta loss. Även att de kan sprida sjukdommar. URK.

 • Ingela Nordström

  Jag gillar flugor minst, pga att dom absolut trots att dom kan ha hur stora ytor som helst ska vara på kroppen. Jag slår bort dom & vips är dom tillbaka. VARFÖR!!!

 • Inga

  FÄSTINGAR. Verkligen äckliga kryp som man inte ensa märker förrän de har borrat in sig i en, för att inte tala om min hund som blir fruktansvärt ledsen när de ”anfaller” henne.

 • Jag avskyr MYGGEN, för dom kan förstöra massor! Dom kan förstöra en trevlig grillkväll tex, tänk att man sitter i trädgården med massor av god mat och ett gäng inbjudna gäster! MYGGEN anfaller och gästerna får panik, hur kul är det! Vi måste gå in och sätta oss, vi får äta inne stänga fönster och alla dörrar, Skita i kubbspelet och så får man ta fram kortleken i stället! Nej fram för ett myggfritt Sverige!Dom kommer även insmygande på natten och kan förstöra nattsömnen om dom vill. Men ha en trevlig sommar alla glada människor!

 • A.K

  Jag avskyr insekterna, de är otrevliga och jobbiga på alla dess olika vis! Jag fiskar ofta på somrarna, och den som irriterar mig mest då brukar vara bromsen.

 • MariaA

  Bromsarna är min skräck. Går inte att komma undan och bits så otäckt. Men förutom de flygande insekterna har jag ett ständigt obehag inför de åttabenta. Funderat på att gå en ”fobikurs”.

 • Anette M

  SPINDLAR. Jag är livrädd för dom. Är värsta sommarplågan.Tur att jag har två katter som tar dom inne. Så sommaren vore perfekt om inte spindlar fanns.

 • Normalt sett skulle mitt svar bli spindlar då jag är livrädd för dem men just idag tänker jag svara krusbärsstekeln eftersom dess vidriga små ilgröna larver har totalt ätit upp mina vackra krusbärsbuskar.=(

 • Åh jag skulle verkligen behöva det där, myggor är värst tycker jag, bor NÄRA ja man kan säga I SKOGEN där vi har mycket mygg vissa tider och jag har tydligen jättegott blod så mig sticker dom så jag ser ut som om jag har röda hund varje år.

 • nj

  MYGG!!! Varenda j…a mygg är BARA på mig. Vi kan sitta hur många som helst ute hemma men det är bara en som myggen är på.Nämligen MIG!!! Jag verkligen avskyr mygg,tänk vad sommarkvällarna skulle vara härliga om inte myggen fanns…..:)

 • Sofie

  Urk för fästingar. Finns massor och man blir ju rädd att barnen ska bli sjuka av de små utsugarna. Vistas man ofta ute i naturen med så hittar man ju de små rackana ibland på sina små liv.

 • Yvonne

  Myggen helt klart! Inte nog med att de suger ens blod och lämnar kliande sår så gnäller de i öronen så fort de får chansen. En enda liten mygga kan förstöra en hel natts sömn, usch.

 • Cilla

  Myggor! Jag får alltid nya stora kliande bett varje kväll, medan min sambo inte har ett enda. Är jag kanske för söt för mitt eget bästa..?;) Kram!

 • Monica

  Mygg är nog det jag ogillar mest. Envisa, närgångna rackare! Däremot är jag ganska cool när det gäller getingar. Trots att jag blev stucken i örat som barn och ville gå med mössa på mig fast det var sommar. 🙂

 • Åsa w

  kan med de flesta insekter och kryp men är så äcklad av fästingar, vi har hund som ibland får så stora som sugit klart och sedan släpper på golvet är livrädd att min 1 åring ska äta upp en,
  sen gillar jag inte myggbett de kliar och blir så stora på mig och våran minsting….

 • Miranda

  Jag hatar myggen! Dessa äckliga, låtande, flygande varelser som förstör hela sommaren. Man kan inte ha fönster eller dörrar öppna utan nät och dessutom så verkar dom dyka upp tidigare och tidigare varje år!

 • Tina

  Jag håller med som så många andra här att myggen är värst! Vad man än försöker göra så gör myggen säkert sällskap. På kvällen finns det ingen chans att kunna sitta utomhus om man inte har ett myggtält på gården. Nää, jag hatar mygg!

 • Ingela Sjögren

  Tvestjärtarna har jag panik för. När vi tältade en sommar, så öppnde jag en väska med kläder. Där var fullt med tvestjärtar, vi skakade varje plaggmen det var läbbigt.

 • Snabba Ville

  Urk för fästingar, usch för broms och andra irriterande, stickande, blodsugande och sjukdomsbärande kryp…men… If you can`t beat them, join them… Repellerande medel? absolut…
  Glad sommar!

 • Jag måste säga att jag inte alls gillar fästingar, de är små, lömska och älskar dessvärre mig. Jag har redan haft 2st och då har jag inte ens varit i närheten av skog och högt gräs, ser de mig så hoppar de på mig *snyft*

  Jag har länkat här

  http://molnboanna.blogg.se/2009/june/myggmedel-mm.html

 • Vilken bra tävling =)
  Jag ogillar myggor/knott då jag är allergisk och det är verkligen jätte jobbigt,dom sätter sej oftast på mina ögon så att dom svullnar upp och det kliar.

  När jag var liten så kunde inte mamma ha mig ute på kvällarna då jag blev så dålig utav mygg/knott..

 • Jag vill gärna vara med och tävla!
  Detta märke har jag inte testat förut, så det vore spännande att prova.

  Jag avskyr framför allt mygg! De gillar mig och omringar mig totalt. Dessutom får jag sådana rejäla bett som kliar i evigheter och lämnar fula märken efter sig. Blä!

 • Jag verkligen avskyr fästingar. bara veta att de biter sig fast och STANNAR DÄR! ursch! Sen kan de ju faktiskt bära med sig sjukdommar oxå

  Hästflugor/älgflugor är ochså riktigt obehagliga! biter sej fast framförallt i hårbotten

 • Barbro

  Fästingar gillar jag inte. Det är lömska små djur som gömmer sig i gräset och anfaller alla. Biter sig fast på ställen där det inte går att nå dem. För att inte tala om de farliga sjukdommar de sprider, fy och tvi!!

 • Här i norrland dräller det av MYGG i skogarna och även där vi har stugan.Även fästingarna har vandrat hit upp.Need protection 😉 En Autan Protection Plus Pumpspray vore kalas för mig,men inte för krypen!

 • muffins

  Jag tycker att FÄSTINGARNA är de värsta krypen året om. De är små och kommer in överallt,biter sig fast och kan göra både människor och djur mycket svårt sjuka.USCH..

 • Gia

  Fästingar är mitt hatobjekt nr 1 bland de obehagliga sommardjuren. Inte för att jag själv har drabbats ännu (peppar,peppar…..) men för att det är så jobbigt att plocka loss dem från mina 2 katter.

 • Åsa

  Fästingar!!! Usch vilket farligt djur, fast det är så litet. Min cockerspaniel får massor av fästingar i pälsen när vi är ute och går. Hon har fått Frontline som gör att fästingarna dör när de suger på henne. Men hjälp de dör inte om de suger på mig!