Vinn ett snyggare jag – och gå på festival!

Det har varit lite si och så med solskenet denna sommar. Som tröst lottar vi ut två set med brun utan sol-crémer, hårfärgning och spray. Dessutom kan du vinna boken Skönhetsbibeln, fullspäckad av fiffiga tips på hur man får fram sitt snyggaste jag.

Annons


1. Skönhetspaket Bok. Jag har bläddrat igenom Skönhetsbibeln och kan med gott samvete säga att Karina Ericsson Wärn har lyckats med sin ambition att täcka hela området skönhet. Kul läsning och sköna tips!

2. Skönhetspaket Brunett. Hjälp solen på traven med SunDial brun utan sol från Hawaiian Tropic. Här ingår också supersnabba Excell10 crémehårfärgning från L´Oreal och hårsprayen Senso touch effect från Schwarzkopf.

3. Skönhetspaket Blond. Du får Sublime Bronze, en brun utan sol-créme som är särskilt avpassad för benen, plus hårsprayen Elnett Limited Edition, båda från från L´Oreal, samt hårfärgningen Blonde för mellanblont till mellanbrunt hår från Schwarzkopf.

Gör så här för att tävla:

Skriv en kommentar där du berättar vilket vinstpaket du vill ha + svarar på frågan ”Är du ett hårfår som är rädd för att testa nya hårgrepp eller en frisör-wannabee som ständigt byter frissa och färg? Eller något mittemellan?”

Senast på onsdag, den 19/8 klockan 24.00 vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Själv är jag definitivt ett hårfår – har haft samma frisyr sedan jag var 25…

TRÄFFA ALLAS OCH THORLEIFS PÅ MALMÖFESTIVALEN!

I dag går startskottet för årets Malmöfestival och vi på Allas räknar med en ny succé när vi för tredje året i rad satsar på dansband. Möt Guldklavenprisade Thorleifs, ta chansen att vinna fina priser i våra utlottningar och passa på att ställa frågor till oss i vårt tält på Gustav Adolfs torg!

Dagens skratt: Det skulle kunna hända mig!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Ida

  Jag sätter mig alltid i frisör stolen och ger totalt fria händer. Sen har vi ju alltid en diskussion, men jag följer alltid hennes råd. Hennes ord väger alltid tyngst.

 • Andrea

  Jag försöker förgäves att få min frissa att göra som jag vill, men det går bara inte! Jag byter frissa – och det blir samma sak, alla vill göra mig till en snäll, oförarglig varelse, själv vill jag se vild och farlig ut!

  Om jag vinner vill jag gärna ha paket 2.

 • Ida

  Jag sätter mig alltid i frisör stolen och ger totalt fria händer. Sen har vi ju alltid en diskussion, men jag följer alltid hennes råd. Hennes ord väger alltid tyngst.

  Vill vinna skönhetsbibeln!

 • Jag är nog ett riktigt hårfår med riktiga fårlår, hahaha! Jag förändrar inte mycket i min frisyr, men jag är nöjd och glad för det! Sedan älskar jag att byta hårfärg, det är kul! Jag skulle gärna vilja vinna paket nr2! Ha det så jättbra alla underbara människor!!

 • Caroline

  Jag är jättefeg när det gäller att ändra mitt hår, klippte av det en gång men aldrig igen!:)
  Om jag vinner vill jag gärna ha paket nr 1.

 • Marie

  Gud jag är nog ett hårfår! 😀
  jag vågar inte byta färg och är försiktig med hur jag vill ha mitt hår. ska erkänna att jag en gång blev övertalad (av MAMMA!!) att göra nåt kul jag tänkte färga håret….det slutade med uppklippt hår med under färgat hår! jag fegade mitt under klippning! men snyggt blev det måste jag erkänna…

  om jag vinner vill jag ha skönhetsskit brunnet! efterssom jag vågar inte blondera mig haha

 • Jag är något mitt emellan. Går inte allt för ofta till frisören men när jag väl är det får hon/han oftast fria händer 🙂

  Vill gärna vinna paket 1.

 • 2. Skönhetspaket Brunett

  Jag är nog ett mellanting. I perioder provar jag allt av frisyrer och färgningar jag kan men just nu är jag i en spara fas där jag vill ha långt men dröjer nog bara någon månad tills jag vill färga om och klippa det igen.

 • Jag skulle vilja vinna Skönhetsbibeln för jag struntar i om jag är brun.

  Sen är jag en sån som ständigt är på jakt efter den bästa frisyren och bästa hårfärgen, går till nya frisörer och mixtrar med hårfärger för att få det perfekta någongång.

 • Jag tycker om att ständigt testa nya frisyrer
  är alltså en wannabee
  Ibland har jag kort hår och ibland har jag långt hår.
  Men jag har aldrig gjort slingor,färga eller tona.

  Är väldigt nyfiken på paket nummer tre.

 • annelie berglund

  Skönhetspaket blond.

  Jag är nog typisk mitt i mellan. Avskyr om det inte syns att jag klippt mig, samtigt avskyr jag också om skillnaden blir så stor att jag inte känner igen mig. Antar att jag är svår att ha som kund 😉

 • Ella,

  Skönhetsbibeln vore en toppen present för mig..
  Frissa och frisyrer är för mig lite panik, har svårt att lita på frisörer.. Kan bero på att jag som liten blev jagad av en bastant frissa med saxen i högsta hugg..nej, nej, mor min ställer upp ibland färgar blont, färgar brunt, klipper hit, klipper dit, . Med bibeln i min hand, kan jag få både ideer och tips. Man måste våga..

 • Maria

  Dottern min har fått en toppenpraktik, hon har höga ambisioner och en enorm vilja. En skönhetsbibel vore som handdsken i hennes hand, Praktiken handlar om utseende, skönhet och stil.
  Stil har hon. Frisyr och hår ändrar sig lite då och då, men vackrast är hon som naturen skapt henne, med ett vackert brunt hårsvall–
  Bara en mor

 • trisse

  pris nr 3 vore en given succé
  så här efter sommarens bravader
  bland blommor och blader
  och massor av salta bad och stänk
  behöver håret lite extra blänk

 • Jag är gärna med och tävlar, har länkat här

  http://molnboanna.blogg.se/2009/august/skonhetspaket.html

  Jag skulle vilja vinna boken.

  Jag gillar att gå till frisören men nackdelen för mig är att jag inte äger någon fön och inte vet hur man använder hårspray/mousse etc

  Jag ber alltid dem att klippa i någon frisyr som inte kräver något annat än att man duschar och borstar så är det klart.

  Gissningsvis är jag nog lite mittemellan, borde egentligen be dem klippa mig i något som jag passar i och sen får de visa hur jag skall få till det snyggt.

 • Assi

  jag vill vinna hårpaket brunett och jag är nog ett hårfår haha 🙂

 • Eftersom jag är ett riktigt hårfår så vill jag vinna paket Brunett. Ska då gå från blondin till brunett, äntligen!

 • jag är nog den som ständigt byter hårfärg, frisyr.. testar mig fram med olika hårfärger för att se vad jag passar i, men nu har jag kommit fram till att jag trivs bäst i brunt hår 🙂 likadant med frisyren, har just nu i axellängd och försöker spara ut det, men jag kommer förmodligen tröttna på att vänta så det blir förmodligen en ny frisyr igen! typiskt mig. jag hade iaf velat vinna paketet för brunetter.

  det hade verkligen varit superkul att få vinna detta paket och jag hade blivit enormt glad och tacksam! Jag håller verkligen tummarna nu och tackar för chansen! =)

  kram linnea

 • Anna

  Halloj!

  Jag är verkligen en tåkig hårtyp. Klipper tom mig själv…med kökssax 🙂 Fast….det verkar ingen märka! Är en riktig fegis, vad jag behöver är nog en ny frilla! Ha det!