Vinn friskvård för kärleken!

Dags för tävling igen! Den här gången har du chansen att vinna ett väldigt speciellt spel – där tur i kärlek och tur i spel går hand i hand…

1. Relationsboxen är ett nytt relationsspel från LoveLab där både du och din partner kan vinna ett bättre förhållande! Spelet vänder sig till vanliga par i alla åldrar som vill komma varandra närmare och utveckla sin relation med hjälp av olika övningar inom till exempel Kommunikation och Närhet.
Ett exempel på en övning är att sitta mitt emot varandra och berätta vad du tycker allra mest om hos din partner: ”Vad jag uppskattar mest hos dig är…”
Spelet är värt cirka 495:- och jag har 3 spel att tävla om.

Annons

2. Om du är singel eller kanske nykär kan du istället välja att vinna boken ”Tankar om glädje och vardagslycka” av Görel Kristina Näslund – om positiv psykologi och hur man blir lyckligare.
Värde cirka 207:-. Jag har 1 bok att tävla om.

Gör så här för att vara med och tävla:
Skriv en kommentar där du berättar om du helst vill vinna spelet eller boken + svarar på den här frågan: ”Vad är romantik för dig – gå hand i hand i solnedgången, röda rosor, komma hem till ett nystädat hem eller något helt annat?”

Senast på onsdag den 30/9 klockan 24.00 vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Jessica

  Jag glömde: Jag vill vinna spelet.

 • Att ständigt förälska sej i samma man/kvinna efter många år tillsammans är för mej romantik ~ ett bevis på att man tar hand om och vårdar sej själva och varandra.
  Det kan vara en blomma, en uppskattad gest eller att man på en middag med vänner med läpparna formar orden: ”Jag älskar dej” med tyst mimik.

  Ett relationspel skulle jag önska mej, Tack!

 • Ia

  För mej är romantik t.ex. en överraskande blombukett en helt vanlig dag och en kram genast på morgonen då man stigit upp. Om jag skulle vinna så väljer jag helst boken.

 • Boken vill jag gärna vinna och mest romantiskt just är när maken skickar små kärleks SMS till mej, på finska (han är svensk) 🙂

 • Bella

  Romantik är att sitta/ligga under bar himmel en riktigt stjärnklar natt.

  Om jag vinner vill jag ha spelet.

 • Det mest romantiska jag vet är när min man smyger upp på morgonen och går och köper/fixar frukost som han sedan väcker mig med.

  Vi älskar ju båda att spela spel, så vi vinner helst spelet.

  MVH

  Cecilia

 • Inger Hedberg

  Jag skulle vilja vinna spelet.
  Min sambo och jag har varit i alla dalar och på alla berg. Gått igenom kriser och upplevt saker tillsammans. Dom minnena som vi bär med oss har förhoppningsvis stärkt oss ytterligare och tanken är att spelet skulle bli ännu ett kul minne under kommande år. Man måste vårda varann och kunna kommunicera och förlåta. Samt SKRATTA:)!! Göra saker lite speciellt för varann. Den där extra uppmärksamheten…Inte glömma vad man har.
  Inger

 • Romantik kan ju vara så himla mycket. Men en väldigt romantisk sak var när jag var en riktig pms kossa, sur och grinig. Min dåvanade kille skulle åka och jobba. Efter en stund fick jag ett sms, ”kolla i postlådan” stod det. Där ute låg det 2 stora choklad kakor… romantiskt eller hur?? Ha en bra helg. Kram