Vinn härlig kryssning för 2!

VINN EN KRYSSNING!

Nu har du chansen att vinna en kryssning för två personer inklusive buffé och frukost med Viking Line. Allt du behöver göra är att berätta för oss vilket som är ditt drömresemål.

1:a pris
Värde ca 3100 kr!

Helsingforskryssning från Stockholm för 2 personer i utsides A-hytt, 2 Viking-Buffet middagar och 2 frukostar i Viking-Buffet. Ni får två nöjeskvällar ombord och en dag i trendiga Helsingfors.

Annons

2-6:e pris
Värde ca 1700 kr!

Kryssning med Cinderella från Stockholm till Mariehamn för 2 personer i utsides A-hytt, (måltider ingår ej).

Obs! Resan måste göras innan den 30 juni 2010.

Gör så här för att vara med och tävla:
Skriv vilken som är din drömresa i kommentarsfältet här på bloggen eller skriv ner ditt tävlingsbidrag på ett vykort tillsammans med namn och adress och skicka till: ”Drömresan”, Allas, 205 35 Malmö.

Senast den 27 april klockan 24.00 vill vi ha ditt bidrag. Lycka till!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Allas kommer att publicera vissa av bidragen.

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Min drömresa är att få komma tillbaka till paradiset, till Maldiverna. Fantastiskt ställe! Hurtigrutten har oxå varit en dröm i många år =)

 • Min drömresa går till L.A då min stora dröm är att bli tatuerad av Kat von D som är min stora idol! När jag ändå är i USA skulle jag även passa på att bila runt i staterna omkring så att jag får se så mycket som möjligt av detta land. USA är fascinerande och hur mycket är egentligen som i filmerna?

 • Kristin

  Mitt drömresemål är Japan. Jag skulle gärna vilja besöka ett land där medellängden är lika kort som jag 🙂 Älskar också japansk mat och harmoni!

 • Min drömresa skulle nog vara Kroatien eftersom jag har aldrig varit utomlands. Har bara varit i Norge & Danmark eftersom min far inte kunde engelska. Men jag vill gärna iväg dit och se deras kultur och få träna min engelska mer.. Och få äta deras mat som de erbjuder. Mums!

 • Oj vad svårt, man vill ju åka överallt! Men en av mina drömresor är att åka till Kambodja. Jag har sett många vackra ställen i olika artiklar, men tänk att få åka dit! Det vore en riktig dröm det 🙂

 • suss

  Drömresan, ja den kan ju gå till hur många ställen som helst! Men, just nu så skulle jag vilja åka tillbaka till Egypten, för att besöka pyramiderna utanför Kairo och göra ett nytt besök i Luxor med omnejd. Åh, man riktigt hör historiens vinslag när man är där…….. Njutning med stort N.
  = )

 • suss

  Oj, historiens vingslag skulle det ju vara, och inte vinslag!!
  Vinslag, ja det kan man kanske få nån annanstans….

 • Lena

  Min drömresa är till Goudalopöarna tillsammans med min familj. Det skulle vara spännande.

 • Min drömresa är att någon gång under sommaren få se Norges kust och åka Hurtigrutten som måste vara något speciellt

 • Britt

  Har just nu två önskeresor.
  1. Malaysia
  2. Fd Route 66, gärna på mc men kanske bekvämare med bil.

 • min drömresa är att åka till hawaii med familjen, en tur till island eller en tjejvecka till californien =)

 • Jane

  Drömresan vore just nu EuroDisney med barnen, annars till Australian för att hälsa på min släkt så de får träffa mina barn och make, sen USA så makens familj får träffa våra 3 barn och mig för första gången.

 • Jessica

  Mitt dröm resemål är till Usa där man kan se så mycke nytt som man alsrig har sett tidigare, Skulle vara så roligt att se alla skyskrapor i verklighet och se Hollywood skylten live och inte bara på tv och uppleva en massa saker och samtidigt åka förbi andra länder och upp täka havet och vita stränder och madame tussauds i london . Det är mina drömmars resa att få åka ut i världen och se saker jag aldrig tidigare har upplevt!

 • Raggarmormor

  Min drömresa har funnits länge och jag har svårt att tro att det någonsin blir av men drömma får man. Det är att komma till Memphis Graceland jag är en Elvis tok, jag har mitt eget Graceland hemma hos mej, jag har ett Elvis-rum med alla möjliga Elvis saker. Min käre make vågar inte åka till USA, och jag skulle vilja dela drömmen med han. Skulle ni göra repotage om Elvis någon gång så hör av er. Kramar

 • Barbro Petersson

  Mitt dröm mål finns överallt där man åker båt. KLarälven, Göta kanaloch skärgårdarna i Stockholm och Åbö. MIn härligaste resa var med min dotter, ett dygn i aususti 2007 i en halvfull båt åkte på kryss till till Åbo. Kanon fint väder, lugnt och varsin ljud bok gled vi fram mellan kobbar ovh öar. nte ens Mauritsius(där jag varit) slog detta dygn. Vill uppleva det igen. Tack o hej Barbro

 • Jag tävlar åt min mamma och pappa som firar 40 årig bröllops dag i juni. Jag kan inte åka i från då jag har en liten bebis. Men jag skulle gärna skicka i väg dem för jag vet inte vad man ska köpa till dem. De skulle verkligen uppskatta det.

  Mitt älsklingsställe (resemål) ligger här i hembygden, och det heter Skärås, i Bjuråker. Varför ska man glömma bort sin hembygd oftast så blir man hemma blind och glömmer bort det som finns nära till hands.

  Naturen,luften,lugnet,vackert med bergen och sjöarna.
  JA vad mer ska jag skriva…Jag älskar det!!

  Hoppas att jag nu vinner vinsten, så jag kan glädja min far och mor.

  Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.
  [email protected]

 • Min drömresa går till Nya Zeeland. Det är en dröm som har vuxit fram ända sedan jag såg Sagan om ringens första del. Landskapet är dramatiskt och vackert och klimatet behagligt. Den resan skulle passa mig och jag sparar allt jag kan för att ta mig dit så småningom.

 • Min drömresa är Garden Route i Sydafrika. Jag har varit i Sydafrika men dock inte där. Har hört att det ska vara enormt vackert! En annan dröm är Transsibiriska järnvägen mellan Moskva och Vladivostok. Säkert grymt obekvämt men vad man skulle få uppleva mycket och vilka vyer men skulle få se! En dag kanske…

 • Inger Fransson

  Min drömsemester: Skulle vara att få hyra en pråm
  (båt)och åka på dom engelska kanalerna.Lägga till
  vid små byar,stanna och handla i lokala affärer, dricka en öl på den lokala puben,färdas i sakta lunk och bara njuta av atmosfären.Skulle vilja uppleva det med mina barn och deras respektive.Såg ett program för många år sedan om det, hur man kunde hyra båt (pråm) och sen resa på kanalerna,tänkte då, att det vore en dröm.Den drömmen finns ännu kvar, många år senare. Men vem vet,man ska ha drömmar, och den kanske slår in någon gång.
  Inger Fransson Norrköping

 • Tina Hagstedt Eriksson

  Min drömresa är att åka hurtigrutten och götakanal Jag bara älskar att åka båt och detta är två destinationer jag ännu ej upplevt
  Tack och hejsan

 • sara

  Hej!
  Jag kollade nyss på filmen ”trubbel i paradiset”.
  Har du sett den filmen? Om inte.. se den! Själva filmen kanske inte är så bra men stället de åker till, ja.. det är definitivt ett paradis.
  Det stället är mitt dröm resemål. Jag är inte säker men hört att det spelats in på Bora-Bora, så det är helt klart ditt jag vill bege mig om jag hade fått åka var som helst i hela världen.

 • erika

  oj min dröm resa, jag ahr flera men det är nog att åka till sydamerika eller till asien. skulle jag vinna denna tävling så skulle jag ge mamma och hennes man vinsten på deras bröllopsdag (1 år)

 • Marie

  Kina! Alltid velat gå på Kinesiska muren i en värld som känns väldigt långt ifrån Sverige.

 • katrin

  min dröm resa är med caribien crusier