Vinn hårminskande deo och läckra askar!

Nu är det tävlingsdags igen! Den här gången kan du vinna ett välfyllt vinstpaket som gör dig fräsch både under armarna och i munnen.

I paketet ingår:

3 nya deodoranter från DoveHairMinimising Anti-Perspirant som vårdar dina armhålor och ger 24 timmars skydd samtidigt som den gör att armhålorna känns och ser hårfria ut längre. Vid regelbunden användning blir håret mjukare, finare och mindre synligt, vilket innebär att du slipper raka dig lika ofta. Innehåller naturliga extrakt och 1/4 fuktighetskräm.
Du får en spray med doften Wild Rose, en roll-on med doften Wild Rose och en roll-on med doften Nature.

Annons

+


4 retrodesignade plåtaskar från Läkerol som fyller 100 år i år! Askarna är extra speciella eftersom de inte går att köpa i butik. Du får fyra askar med tabletter i olika smaker. Visste du förresten att Björn Borg var det stora affischnamnet för Läkerol under 1980-talet, och att smaken Salvi har varit populärast i Skandinavien sedan 1995?

Jag har FEM VINSTPAKET att tävla om!

Gör så här för att vara med och tävla:
Skriv en kommentar där du svarar på frågan ”Hur skulle du reagera om du inte fick raka armhålorna i sommar – lugna puckar eller panik?”

Senast på onsdag 17/6 24.00 vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Nu ska jag snart försöka ta mig hem i ruskvädret. Här har det plötsligt blivit höst med snålblåst och ösregn. Det känns som en kväll att kura i soffan med filt&film.
Resten av helgen ser ljusare ut som tur är. Det kanske rent av blir sommar igen – aldrig har väl en comeback varit så efterlängtad…

Ha en helt härlig helg så ses vi på måndag!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Jag skulle plocka dem med pinsett.. eller klippa dem.. eller vad som helst, bara de skulle bort 🙂 Så panik verkligen, man är så van vid att armhålorna är hårfria.

 • Hej! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Hur jag skulle reagera om jag inte fick raka armhålorna i sommar är PANIK! Haha mja, kanske beror lite på vädret också men en dag på stranden med orakade armhålor skulle kännas ganska ofräscht.

  Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/june/vinn-harminskande-deo-och-lackra-askar.html#comment

  Och här är min mailadress: [email protected]

  Ha det så bra! =)

 • Jag skulle helt klart få panik, jag skulle inte lyfta på armarna på hela sommaren om jag inte fick raka mig under dom! Lyfter du på armen och har på dig ett linne och har en stor tofs där, helt klart att folk tittar och fnissar! Jag hoppas verkligen på denna underbara vinst så att jag blir tofsfri under mina armar! Annars kanske jag blir kallad tofsvippan!! HA`HA

 • Man vill ju säga lugna puckar, jag bryr mig inte om vad andra tycker om mina håriga armhålor.. Men om sanningen ska fram så är det snarare PANIK!

 • Jag behöver inte raka mig under armarna. Har så lite hår.Men jag vill gärna vara med och tävla ändå.

 • LottaB

  För mig är det lugnt. Men jag förstår att de får panik som måste bära långärmat för att dölja sin hårväxt under armarna. Själv skulle jag önska mig antiperspirant till huvudbotten (haha, kanske inte HairMinimizing), håret under armarna hindrar ju med sin krusighet den eventuella svetten från att rinna men det är INTE kul varken att bli svettig i huvudbotten eller när svetten rinner därifrån ner i ögonen och man tillika har glasögon. I det läget känner jag mig väldigt ofräsch men det skulle trots det aldrig falla mig in att raka huvudet, av någon underlig anledning.

 • Ann Ohlsson

  Minns när jag allra första gången rakade under armarna med pappas rakapparat och sedan tog på rakvatten….. Numera finns det så bra hyvlar! Hade jag varit tvungen hade jag väl använt t-shirt i sommar. Men panik? Inte alls.
  Ha en trevlig sommar (med eller utan hår under armarna)!

 • wanja andersson

  Hmmm intressant fråga…jag vill gärna tro att det skulle vara lugna puckar men det skulle det nog inte bli…

 • jag skulle få panik. går jämt runt med linnen på sommaren, skulle nog inte se särskilt fräscht ut om dte stack ut massa hår då 😉

 • Det hade kanske inte varit jättekul att ta på nya ärmlösa klänningen, men då fick man väl slänga på en liten kofta…
  Ingen panik här inte, det finns mycket värre saker man kan få stå ut med. Det kanske regnar hela sommaren. Då är det ju inget problem med lite hår under armarna!
  Alltså lugna puckar här!

 • Elin

  Ingen panik och inget vrål,
  med nya goda läkerol,
  Under sommaren kan jag vara fräsch het,
  ingen vet att jag har en hemlighet,
  Det varken syns eller luktar någonting,
  Med min nya Hairminimising!

 • “Hur skulle du reagera om du inte fick raka armhålorna i sommar – lugna puckar eller panik?”

  Svar:

  Lite både oxh, de e väldigt ofräscht, men samtidigt orkar jag inte hålla efter när man har massa annat att göra.
  men om jag måste välja – ”Panik”.

  Även om det tar en massa tid att raka, så tror jag nog att det e värt det, särskilt när man kommer i en ärmlös klänning eller till ett party. Om man skulle ha orakat – gissa vem som skulle bli utfryst då!?
  Tyvärr e ju dagens samhälle så – rakar man inte e man äcklig. Och de e ju lite äckligt, men det e ju naturligt i a f!

 • Malin

  jag vill vara med! Jag hade fått panik… helt ärligt. Jag svettas jättemycket när det är varmt och med t-shirt på blir det blött under armhålan. Om jag inte hade rakat mig under armarna och haft linne på mig hade jag vägrat lyfta armarna… det känns betydligt bättre när jag rakat mig.

 • LouiseL

  jag skulle nog inte bry mig så mycket! jag tycker inte om att visa mina armar så värts mycket så jag går mest i 3/4 eller långärmade tröjor. och om någon skulle ifrågasatt varför jag inte rakade mig hade jag bara sagt att det var ett experiment! Att inte få raka sig hade varit lite jobbigt men jag hade klarat mig fint! :)lugna puckar!

  kram louiseL

 • Anja

  Full panik. Skulle känna mig väldigt ofräsch.
  Resten av sommaren skulle jag använt T-shirt.eller långärmat.

 • Maria

  jösses va bra om detta fungerar.. då slipper man ju allt bestyr med rakhyvlar och lödder 😛

 • Jag skulle inte få panik. Jag fryser ganska ofta så att gå i långärmat i sommar skulle inte vara några problem. =)

 • Maja L

  Lugna puckar bara min vinst skickar snabbt 🙂
  Ska faktiskt använda den på låren också, längst upp mellan stortårna. Där ogillas faktiskt behåringen mera (räcker inte med shorts, haha) och svettavsöndringens doft är direkt vedervärdig. Är så avundsjuk på dem vars egna naturliga kroppsdoft är relativt neutral.

 • Lite hår under armarna hade värmt mig MEN (Ett sort MEN!) jag hade ändå fått panik. Jag hade inte visat mig på stranden under hela sommaren och absolut inte vågat använda linne. Det känns och ser fräschare ut renrakat. Och vem vill inte se fräsch ut i sommar så säg?

 • Jönsson

  PANIK!

  Lite svett har ingen dött av men av hår har säkerligen många! Mitt hår växer som gräs efter regn och utan rakhyvel hade jag väll liknat den skäggiga damen. Jag hade inte behövt använda kläder då jag hade kunnat linda mitt armhår runt mig likt en tub-topp och ingen hade vågat komma i närheten av mig.

  Så Nej tack. Raka mig under armarna kommer jag fortsätta med och ingen kommer kunna sätta stop för det!

  /Jönsson

 • Helen

  Panik är milt sagt….enda hårväxten som är okej för mig är på huvudet och en snygg karls bringa 😉

 • Jag skulle få panik!
  Jag skulle gå fullt påklädd hela sommaren isåfall..
  Skulle inte alls vilja visa mig.

 • Ingrid

  PANIK! Eftersom jag är hudterapeut hade det inte gjort så bra reklam för mitt arbete.. 🙂

  Nu håller jag tummarna, speciellt för Läkerolaskarna. Jag har ett par från 90-årsjubileumet på en söt hylla och de skulle gärna vilja få fint sällskap.. 🙂

  Kram!

 • Frida

  Hmmm… PANIK! Jag är 16 år, och i den här åldern är det INTE accepterat att ha håriga armhålor, då skulle man klassas som en utstickande bohem/hippie/pundare och som allmänt udda. Och det vet ju alla, att sticka ut och vara unik är strängt förbjudet? (skratt) Nej, men allvarligt, jag skulle inte vara bekväm i det och jag tycker en len armhåla är mycket mysigare… 🙂
  Kram Frida

 • Eleonor Hållbus Dahlin

  Det skulle vara lungt eftersom jag är gravid i 7:e månaden så alla stirrar ändå på min mage och inte mina armhålor!!

  /Eleonor

 • Michael

  Tänk vad folk skulle undra om jag hade rakat armhålorna, nej men jag hoppas kunna vinna detta paket till min fru – hon skulle bli så glad!

  /Micke

 • Mats

  Jag har inte planerat att raka mig i sommar, tycker män ska ha lite hår!

 • Birgit Mattsson

  Hjälp vad skulle man höra utan sin hyvel – kanske delta i Robinson eller bli medlem i FI!!!

  /Biggan

 • Kajsa

  Lugna puckar! Det bästa vore om alla kunde välja såna saker helt själva, men det kan vara svårt att fatta ett självständigt beslut i en värld med så starka normer och ideal. HELT lugn skulle jag i ärlighetens namn kanske inte vara med en massa hår under armarna, men jag tror att det är en vanesak.

  PS. Alla minns väl Julia Roberts på röda mattan, vinkandes med en stor tofs under armen!?

 • KMD

  Att inte få raka sig en sommar är kanske inte det jag drömmer om, men inte går jag under för det. Det är ju inte som att jag odlar en heltäckande päls under armarna.

 • martina h

  hejsan. oj vilken fråga. om jag skulle vara hemma själv typ så skulle det vara cool-lugnt. men så fort jag kom utanför huset så skulle jag bli nervör att någon såg håret under armarna. och på grund av det så skulle jag nog svettas jättemycket, och på så sett få lökringar att oroa mig för istället.

 • Hur skulle du reagera om du inte fick raka armhålorna i sommar – lugna puckar eller panik?
  Svaret blir lugna puckar eftersom när jag var i Tanzania i ett halv år tog jag en rakningsfriperiod, jag längtade innerligt efter ordentligt hårsvall under armarna som jag skulle kunna stoltsera med. Tro min besvikelse när fjanthåret på ett halvår inte såg så mycket mer ut än efter en vecka. Så jag tar det lugnt eftersom jag redan kommit över chocken över min överdådigt fjantiga hårväxt.

 • Jag skulle nog få panik och gå med långarmade tröjor för att ingen skulle kunna se mina armhålor.

 • miamaria

  Ingen fara, långarmat bara, fast det vore en mara, jag vill ju ren vara, inte vara med de luddigast skara, så med lite medel blir hålorna så bara. precis så mjuka som de ska vara, så då kan jag till stranden fara, och vara med min kompis Sara, Sara den underbart rara

 • Både och, Panik för att man vill vara fräsch men lugn för att jag skulle kunna skylla på att jag nyss blivit mamma och inte har tid med sånt! =D

 • Jennifer Qvick

  ”Lugna puckar”?!
  Knappast tjejen!
  Armhåletofsar:
  Värsta grejen!
  Första sommar´n
  På många år
  Jag i paniklångärmat går!

 • CHERRY!

  panik – på stranden
  lugna puckar – annars haha