Vinn hudvård inifrån som syns utanpå!

Brrr, hujeda mig vad kallt det är! Som ett första steg mot det obligatoriska nya livet har jag gått till jobbet den här veckan.
Imorse var det dags för tredje morgonpromenaden och den blev minst sagt rask. Av ren rädsla för att frysa fast i marken eller förfrysa nästippen, som var den enda opåpälsade kroppsdelen som stack ut, pinnade jag på som bara den. I vanliga fall tar det ungefär 30 minuter att gå hit – idag raskade jag som en trimmad räv över isen och klockade in på 20 minuter blankt.
Fördelen med att vara ute i kylan är att man ser väldigt frisk ut när man kommer in. Rosorna som slagit ut är så stora att de inte får plats på kinderna utan blommar ut i hela ansiktet som en praktfull rosenrabatt.

Annons

Ett annat sätt att få fin hy kan du tävla om här:

EVELLE är en ny slags hudvård med näring från insidan som påverkar utsidan. Tabletterna innehåller bland annat Vitamin C och E, blåbärsextrakt och Bio-Marint komplex från djuphavsfisk. Tillsammans ska ingredienserna motverka rynkor och hålla huden stark och smidig. Och som en extra bonus ska Evelle även kunna göra håret glansigare och fylligare, och stärka naglarna.
Jag har 3 förpackningar att tävla om – värda cirka 449:- styck.

Gör så här för att vara med och tävla:
Skriv en kommentar där du svarar på frågorna: ”Vilket är kroppens största organ?” och ”Vilken del av din kropp är du mest nöjd med?” (Jag kommer att maskera rätt svar på första frågan med ett X innan kommentaren syns på bloggen.)

Lycka till! Senast på onsdag den 13/1 klockan 24.00 vill jag ha ditt svar.

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Louise

  Kroppens största organ är X.
  Det får bli hjärtat som jag är mest nöjd med, och
  det är därför att det är så varmt och gott!!

 • My

  X är kroppens största organ!
  Jag är mest nöjd med min mage/midja, för att min mage är platt och fin, och min midja är smal och ger mig lite fina former! 🙂

 • Selma

  Heej!

  Jag vill gärna vara med och tävla! 🙂

  Kroppens största organ är X.

  Jag är nog mest nöjd över mina ögon, de är ganska ovanliga. Ganska stora med långa ögonfransar och med ögonfärg som ändrar färg beroende på ljuset. 🙂

  Håller tummarna nu! ^^

  Kraam