Vinn hudvård med papaya&granatäpple!

Äntligen fredag – och äntligen ny tävling!
Den här gången har du chansen att förlänga sommarkänslan med ett härligt hudvårdskit från Natuvive. Du kan välja mellan två fruktigt fräscha varianter:

1. Natuvive Essentials Papaya med naturligt vårdande papayaolja paketet innehåller en bodylotion, en duschkräm, en deodorant och en handkräm. Värde cirka 275:-

Annons


2. Natuvive Essentials Pomegranate med uppfriskande granatäpple – paketet innehåller en bodylotion, en duschkräm, en deodorant och en handkräm. Värde cirka 275:-

Gör så här för att vara med och tävla:
*
Skriv en kommentar där du berättar vilket av paketen du helst vill vinna + svarar på den här frågan ”Vilken är din bästa hemmaskönhetskur – där du använder ingredienser som till exempel finns i kylskåpet eller skafferiet?”

Senast på onsdag den 9/9 klockan 24.00 vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Nu är det dags att ta helg. Jag ska bland annat ägna mig åt att fila på talet jag ska hålla på bröllopet nästa helg (iii, nerverna fladdrar redan runt i maggropen) och så ska jag ta första steget mot höstmys, plocka fram fonduegrytan och laga shabu shabu.
Hoppas ni också har något/någon som håller er varma och mysiga i helgen – vi ses på måndag!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • maria sundkvist

  jag fixar hemmagjorda slingor och mjuka armbågar med citron! pensla på pressad cirton på hårslingor och sätt sig på balkongen och sola en stund- vips så har du en ny frisyr! och ta de 2 överblivna (urpressade) citronhalvorna och gnugga dem på armbågarna så håller de sig lena hela hösten!!

  Håller tummarna för papayapaketet =)

 • Min bästa skönhetskur för peeling använd olivolja med salt eller annan kräm du har hemma med lite salt huden blir len som en barnrumpa.
  För fötterna använd olivolja sätt på strumpor eller platspåsar på fötterna låt verka över natten.
  Om jag vinner önskar jag 1. Natuvive Essentials Papaya

 • Mitt bästa tips mot torr och fnasig hud är kallpressad rapsolja, både i badet och i maten. Genom att ha lite extra olja i maten så hjälper det kroppen innifrån, super på bebisar med, funder bättren babyolja. Men även perfekt till vuxna!

  Jag skulle vilja vinna set 2, granatäpple!

 • mariat

  Mitt bästa tips är:

  Avokadoinpackning för håret
  Gröp ur en mogen avokado och massera in i håret, men undvik hårbotten. Täck håret med aluminiumfolie, en het urkramad frottéhandduk och sätt en duschmössa över. Inpackningen ska verka 30 minuter innan man tvättar och sköljer ur.

  Om jag skulle vinna så vill jag gärna ha granatäpple setet.

 • Vinner jag vill jag gärna vinna paket nr:1. Det bästa skönhetstipset som jag tar ifrån mitt kylskåp är helt enkelt färsk gurka! Skiva några skivor till trötta eller ledsna ögon, det gör en enorm verkan! Billigt och enkelt! Kramisar

 • lina

  Jag har två tips; det ena är olja i håret och hårbotten. Det är super om man har torrt hår och torr hårbotten som kanske kliar, flagar eller på annat sätt är en pain in the ass. Värm gärna olja lite i vattenbad eller i micron, men var försiktigt för het olja är inte kul att få på sig. Jag brukar använda raps eller mandelolja men det kan man ju bestämma själv. Gojsa in det i hår och/eller hårbotten och låt det sitta i nån timme eller över natten. Och tricket för att få ut det är att INTE skölja håret först utan ha i schampo i torrt oljigt hår, massera och sedan tillsätta lite vatten i taget. Skölj ur och scamponera igen och sedan balsam…underbart.

  Och till ansiktet; smeta på honung, låt sitta ett tag skölj av och voila, fin fin hy.

  Jag skulle helst vilja vinna papaya setet, men egentligen spelar det ingen roll eftersom båda låter så fina.

 • Åh vilka härliga produkter! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Om jag vinner så skulle jag helst vilja vinna Pomegranate setet! =)

  Min bästa hemmaskönhetskur är att mosa en avokado i mixern och sedan använda det som hårinpackning! Håret blir lent, glansigt, starkt och lättutrett. =)

  Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/september/vinn-ett-hudvardskit-fran-natuvive.html#comment

  Ha det så bra!
  /Jessica

 • Hej!
  Jag vill vara med och tävla! 😀

  Svar till din fråga:
  När jag har ansiktsmask då brukar jag skära upp tunna skivor med gurka och ha dom på ögonlocken. Jätteskönt ^^

  Om jag vann då skulle jag vilja ha paket:
  1. Natuvive Essentials Papaya

  Kraam
  H

 • Susanne

  Bästa för torrt och slitet hår, blanda avacado och barnägen babyolja och låt sitta i håret i minst 10 min. Gör under och ger håret fantastisk glans! Lätt pch enkelt med ingredienser man alltid har hemma.

  Jag vill vinna 1. Natuvive Essentials Papaya

 • Anna

  Jag lägger lite olivolja i en skål i kylen så det stelnar lite sedan har man en bra handkräm/lotion.
  Om jag vinner önskar jag set 2 med granatäpple.

 • Ingrid

  För mina trista naglar så är helt vanligt matolja det bästa!
  Papaya vore nog bra…..

 • Lillan

  Gör egen pizzadeg. Då får du garanterat mjuka händer.
  Vilket paket som helst går bra.

 • LM

  Kylskåpskalla tepåsar är bra mot trötta och svullna ögon.
  Paket nr 1

 • Solbritt

  Ta lite öl ibland och tvätta håret med, det blir så glansigt och fint. Vill gärna vinna papayapaketet.

 • Rosanna

  Denna blogg är bra. Jag är missnöjd med produkter från Barnängen. Dom var bättre tidigare. Dom försöker säkert tjäna mera pengar och köper in billig och dålig råvara. Jag tycker Barnägen är dåliga. Jag får utslag av deras deo. Min kompis får också utslag av deras deo. Det fick vi inte tidigare. Deras schampo ger mig klåda. Varning för Barnängen deo och andra produkter. KRAM