Vinn kalender med klös och vinterns varmaste filt!

Ny tävling – och vilka toppenpriser du har att välja mellan!


1. Vinterns varmaste filt – en värmepläd från OBH Nordica. Har inbyggda värmeslingor som snabbt värms upp och kan ställas in på nio olika temperaturer. Värde cirka 1195:-. Jag har 1 pläd att tävla om.

Annons

2. Allas-krönikören Anna-Lena Brundin är ambassadör för Södertälje Katthem och allt överskott från hennes väggkalender ”Södertälje Katthem proudly presents: Everybody loves pussy” – där kända komiker fotograferats tillsammans med gulliga katter – går till behövande katter där. Kalendern är värd cirka 80:- och jag har 20 kattkalendrar att tävla om.

Gör så här för att vara med och tävla:
*
Skriv en kommentar där du berättar vilken av vinsterna du skulle vilja vinna + svarar på frågan ”Vad blir du varm av i vinter?”

Senast på onsdag den 25/11 klockan 24.00 vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Carl

  Jag blir varm av glöggdrickande och pepparkaksätande med min underbara sambo!

  Men på natten är det kallt, med dragiga fönster i studentlägenheten. Då skulle en varm och skön pläd göra susen!

 • Johannes

  Jag vill vinna kattkalendern så att min kisse kan få titta på lite andra katter 🙂 Förutom kissen så håller glöggen mig varm på vintern 🙂

 • Pia Hellström

  När jag såg filten tänkte jag på min sons sambo. Den skulle jag vilja ge till hennne! Dom bor i en kall och dragig studentlägenhet och hon fryser jämt. Själv blir jag varm och glad när jag ser dem, unga, kära ocg lyckliga.