Vinn kom i form-hjälp!

Så här års brukar det ofta bli trög uppförsbacke att hålla eventuella nyårslöften om ett sundare liv. Därför tänkte jag ge er chansen att vinna lite hjälp på traven.
Välj bland följande peppande priser:

Annons


1. Anna Skippers dubbel-cd ”Din Viktcoach” ger dig verktyg att komma igång med nya kost- och motionsvanor. Jag har 2 skivor att tävla om.


2. Boken ”Viktminskning 50+” av Kristina Andersson ger dig kunskap om hur den mogna kroppen funkar och hur extrakilona försvinner. Jag har 1 bok att tävla om.


3. Boken ”Träningsbibel för mammor” av Camilla Porsman ger information om hur du tränar roligt och säkert när du väntar barn eller nyligen blivit mamma. Jag har 1 bok att tävla om.


4. Boken ”Bränn fett” av personlige tränaren Matt Roberts hjälper dig att hitta formen, vikten och hälsan på åtta veckor. Jag har 1 bok att tävla om.


5. Boken ”Bli stressfri – motion mot stress” av Camilla Porsman ger praktiska tips om hur man får tillbaka energin i vardagen. Jag har 1 bok att tävla om.


6. Cd-skivan ”Övervikt handlar om känslor” av Heléne Nord är mental träning för att nå ett hälsosamt sätt att leva och äta. Jag har 1 skiva att tävla om.


7. Pocketboken ”Vardagsmotion – Vägen till hållbar hälsa” innehåller råd om hur du steg för steg kan börja röra mer på dig i vardagen. Jag har 1 bok att tävla om.


8. Boken ”Träna Hemma: Fettförbränning” av Oscar Nilsson hjälper dig att komma igång med att träna hemma framför teven eller medan maten puttrar på spisen. Jag har 1 bok att tävla om.

Gör så här för att vara med och tävla:
Skriv en kommentar där du berättar vilken av vinsterna du helst skulle vilja ha + svarar på frågorna:
1. Är det sant eller falskt att man kan punktförbränna fett genom träning, alltså att minska fett enbart på till exempel midjan eller låren?
(Jag maskerar ditt svar på den här frågan med ett X så det inte syns öppet. Men svaret är alltså inte X även om det står X i alla kommentarer…)
2. Vad är ditt bästa knep för att leva sunt och må bra?

Senast på onsdag 24/2 klockan 24.00 vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Jag skulle helst vilja vinna boken “Bli stressfri – motion mot stress” eller “Vardagsmotion – Vägen till hållbar hälsa”

  Svar:
  1. X
  2. Mitt bästa må-bra tips är att dricka mycket och vistas mycket utomhus och i solen – det ger verkligen energi!

 • Alma

  Jag vill ha Anna Skippers bok Din viktcoach!

  1. X

  2. Mitt bästa hälsotips är att lyssna på din kropp. Ät när du är hungrig, sluta när du är mätt, sov när du är trött osv. Kroppen har alltid rätt!

 • Jag vill tävla om bok nummer 5!
  1. X
  2. mitt bästa tips är att inte bry sig så mycket om utseendet och mest bara må bra, bra mat, bra motion osv. Sen om man verkligen vill börja träna måste man ändra sin tanke från ”åh, nej nu måste jag till det svettiga äckliga gymet igen. vill bara ligga hemma, men jag måste!” till ”Woo, idag så får jag träna, det är ju egentligen inte så farligt med tanke på vad resultatet blir! Sen när jag kommer hem kommer jag att vara stolt över mig själv och kunna ligga en stund i soffan framför tv:n utan att känna skuldkänslor! :D” ^^

 • Sandra

  Hej! Jag vill tävla om Anna Skippers “Din Viktcoach”.
  1. X
  2. Mitt bästa tips är att planera, t.ex. för en vecka, vad man ska tillreda för mat. Det är också bra att ha en matlista med till affären som man följer till punkt och pricka.

 • Heej

  Jag skulle cilja vinna pris 4 ”Bränn fett”
  1. X
  2. Det tips som jag skulle ge är att:
  Konditionsträning i kombination med styrketräning
  Och att man ska äta så nyttigt man kan att hålla sin ifrån godis och chips. Svårt för vissa men man måste.

 • 1.X
  2. Vad är ditt bästa knep för att leva sunt och må bra? Jag lagar mat och köper inte något färdiglagat. Även bröd bakar jag så att vi slipper alla konserveringsmedel. Försöker även att undvika alla produkter med E-siffror som färgämnen tex. Utöver detta dricker jag mycket vatten och tränar dans och yoga. Det gör också mycket att vara positiv och glad. Då orkar man så mycket mer.

  Om jag vinner skulle jag vilja ha bokpaket nr 3. “Träningsbibel för mammor”.

 • Anki

  vill vinna ALLA (d.v.s. ”vilken som helst”!) UTOM ”Träningsbibel för mammor”!!
  1. X
  2. Tips…. ja, vardagsmotion,sluta äta direkt då man börjar bli mätt,ät frukt o inte godis,tänk positivt ……men först o främst behöver man ju MOTIVATION……o det är ju den jag hoppas få vinst som hjälper mej med!!

 • ia

  1. X
  2. Mina bästa knep för att leva sunt och må bra är att äta regelbundet, inte ”kylskåpsäta hela tiden. Jag äter mycket grönsaker, frukter, fisk, kyckling, nötter, dricker mycket vatten. Jag går på gym en gång i veckan och utöver det stavgår eller cyklar jag minst en halv timme per dag. Det gör att jag orkar så mycket mer och det inverkar även på mitt humör positivt.
  Om jag vinner så skulle jag helst vilja ha boken av Kristina A, om 50+

 • Anita Setterlund

  Då jag har åldern och kilon vill jag gärna vinna Viktminskning 50+
  1 X
  2 Promenerar varje dag oavsett väder

 • Anita

  Då jag har åldern och kilon vill jag gärna vinna Viktminskning 50+
  1 X
  2 Promenerar varje dag oavsett väderlek

 • Bella

  Jag vill vinna boken Fettförbränning att ge till mina mamma som vill gå ner i vikt men har för mycket värk i kroppen för kunna träna aktivt så denna boken kanske kan hjälpa lite grann iaf.
  1. X
  2. Mitt bästa knep är att dra in på kolhyderater.
  (Tex inte äta massa pasta till kvällsmat varje dag som jag gjorde förr men rasade i vikt när jag slutade), träna minst 1 gång i veckan och äta supernyttiga saker som spenat. Riktig powerboost för kroppen!

 • Jag skulle vilja vinna ; 1. Anna Skippers dubbel-cd “Din Viktcoach” ger dig verktyg att komma igång med nya kost- och motionsvanor.

  1: X
  2: Frukt ovh vatten samt att skratta och vara positiv är mina hälsotips, Promenader är också viktigt samt regelbundna måltider!

 • Jag skulle vilja vinna: Boken “Träna Hemma: Fettförbränning” av Oscar Nilsson!
  1: X
  2. M ina tips är att om man är sugen på t e x godis m.m. så kan man göra en smoothie för sockersuget istället! Träna minst 1 gång i veckan så du kommer igång, sen kan du öka det!
  Ett litet tips är att När man kommer hem så istället för att tänka att ”nej, det är så kallt ute, jag struntar i att gå ut” ” Det är mycket skönare att ligga på soffan” m.m. m.m. Så ta på dig kläderna och bara dra ut innan du hinner tänka!
  Nu håller jag tummarna!
  Kram

 • Ljung

  1. svaret är X
  Att belöna mig själv. Det kan vara att umgås med trevliga människor. Motionera med det jag tycker om. Äta och dricka det jag tycker om. Med andra ord ta kontroll över mitt liv.
  Om jag vinner skulle det vara trevligt med boken ”Bränn fett”.

 • 1. X
  2. Till skillnad från alla andra som skrivit sina bästa knep och verkar vara på god väg mot eller redan lever ett sunt liv, så vet jag inte riktigt något bra knep. Jag är en matälskande latmask som skulle behöva den här motivationen för att sätta igång. Det bästa knepet jag kan komma på är att omge sig med människor som man mår bra av att vara med, mår man inte bra psykiskt så mår man inte bra fysiskt heller.

  Jag skulle vilja vinna boken ”Bränn fett”, det skulle betyda jättemycket och att hitta formen på 8 veckor lät inte helt fel.

  Tack på förhand!

 • Mia

  Vinst nr 5 skulle jag vilja vinna om jag vinner.
  1) X
  2) Äta regelbundet och bra mat, sova mycket och vara ute och göra det man tycker är roligt 🙂

 • Maria

  1. Svar: X
  2. Lagom ar bast! 🙂

  Jag skulle helst vilja vinna boken vardagsmotion!

 • Katarina J

  Hejsan!

  Jag vill gärna vinna: Cd-skivan ”Övervikt handlar om känslor” av Heléne Nord

  1. X

  2. Mitt knep är att gå, gå och gå, äta riktig mat på fasta tider, sova ordentligt.

  Vänliga hälsningar
  Katarina

 • Åh vilka bra priser! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Om jag vinner så skulle jag gärna vilja vinna boken ”Bränn fett”!

  Svaren på frågorna är:
  1. X!

  2. Mitt bästa knep för att leva sunt och må bra är
  att dricka mycket vatten, få tillräckligt mycket med sömn, äta regelbundet och nyttigt och att röra på sig minst 30 min om dagen! =)

  Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2010/february/vinn-kom-i-form-hjalp.html#comment

  Hoppas på tur!
  /Jessica

 • Caroline L

  Jag vill gärna vinna bok nr.5 Svar:X
  Plocka svamp.Tiden går otroligt fort och jag blir förvånad när jag inser hur långt jag gått. Skötsel av min stora trädgård gör gott för både kropp och själ. Gosa med katten är underbart.

 • Vill gärna vara med och tävla om bok nr 7 vardagsmotion

  1 X

  2 Mitt bästa må bra tips är raska promenader varje dag, äta sånt man tycker om med en massa grönsaker och så ska man dricka en massa vattten

  Kram Linda

 • Erja Berggren

  1 X
  bok nummer 2 låter bra.
  Jag försöker att promenera bara vädret tilllåter
  annars har jag en crosstrainer minst 30 min varje dag

 • mathilda

  hej gud vilken perfekt tävling för mig
  1.X
  2.jag har inget tips det är det därför jag behöver den här boken bränn fett
  men att ta ett äpple istället för en kaka är väll ett bra tips

  har börjat simma och det skulle var kul att få några tips för att för bränn lite fett runt midjan

  skulle vara jätte kul att få
  vinna denna underbara bok brännfet

 • Kerstin

  1. X
  2. Jag skulle bli glad för vilken vinst som helst ovan. Mitt knep för att leva sunt och må bra är att alltid ha en positiv syn till livet och om det inte alltid går så tränar jag på att bygga min självkänsla.