Vinn lyxigt kroppspaket och familjekul!

Äntligen fredag – och ny tävling! Den här gången kan du välja mellan de här toppenpriserna:

1. Skäm bort din höstkropp med en ekologisk bodylotion från Estelle&Thild med aloe vera och shea butter. Värde cirka 175:-. Dessutom får du boken ”Hawaiinsk massage” av Johnny Holm och Liselotte A. Gröhn med grunderna i lomilomi-massage och en medföljande instruktions-CD. Värde cirka 198:-.
Jag har 1 kroppspaket att tävla om.

Annons


2. Om du bor på hyfsat avstånd från Södertälje, eller har vägarna förbi, har du chansen att vinna en rolig familjeutflykt till Tom Tits Experiment! Pedagogiska och spännande experiment för alla mellan 2 och 102 år. Jag har ett paket med fyra fribiljetter (som gäller till och med 31/12 2009) att tävla om. Värde cirka 600:-.

Gör så här för att vara med och tävla:
*
Skriv en kommentar där du berättar vilken av vinsterna du helst vill vinna + svarar på den här frågan ”Gillar du att få massage – och vilken sort är i så fall favoriten: klassisk, energimassage, fotmassage av mannen i soffan eller något helt annat?”

Jag vill ha ditt svar senast onsdagen den 21/10 klockan 24.00. Lycka till!

Ha en superhärlig helg! Ett av mina projekt är att rota fram vinterjackan i källarförrådet, det börjar bli rackarns kyligt ute. Jag ska vaddera och rusta mig så jag kan ta en lång och härlig höstpromenad och njuta av färgbomberna som exploderat i parken, utan att darra som ett huttrande asplöv.
Vi ses på måndag!

Digitala Rosa Bandet 2009 - Charlotte Silfverberg

Bröstcancerfonden – Digitala Rosa Bandet 2009

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Hejsan!

  Jag vill vara med och tävla. Jag gillar massage om det kommer från min sambo eftersom då kan jag slappna av och varför just sambon är för att jag har komplex för min kropp.

  Jag har aldrig fått ”riktig” massage hos någon utbildad så jag har ingen aning om vad som är bäst men jag gillar när sambon masserar mig på vanligt viss, som man har sett på TV osv. 🙂 och fotmassage är underbart! 🙂

  Vinner just jag så önskar jag mig fribiljetter till Tom Tits. Kul för barnen + att jag själv gillar Tom Tits. 🙂

  Mvh Rebecca

 • annica

  Massage av kärlekens händer är den bästa för min nacke,rygg och axlar.Min man är inte till salu för han är duktig även på fotmassage

 • Elin

  Jag skulle gärna vilja vinna kroppspaketet! Jag älskar att få ryggmassage med oljor eller någon gott doftande lotion. Underbart!

 • Jag skulle vilja vinna kroppspaketet. och den bästa massagen är när min man masserar mina fötter i soffan, när jag har jobbat.

 • Jag skulle väldigt gärna vilja vinna paket nr1.
  För det skulle jag ha mkt stor användning för.
  Ärligt så har jag aldrig faktiskt aldrig varit på riktig massage. Bara fått massage av vänner,familj och pojkvän. Så jag måst nog säga att hemma massage av pojkvännen är det jag gillar.
  När man har haft en jobbig dag,ont i kroppen man lägger sig ner bara tar de lungt och får en härlig massage..
  Kram

 • Jag är gärna med i denna tävling! 🙂
  Jag skulle helst vilja vinna 1 kroppspaket.
  Jag älskar att få massage och min favorit är coconut oil massage i thailand! Duktiga massörer och en underbar lukt av cocosolja gör susen för vilken kropp som helst!

 • Jag låter nog konstig och tråkig , men jag är inte överdrivet förtjust i att få massage. Nu kan jag väl inte säga att jag har provat på så många olika , men det är inte riktigt ”my cup of tea…
  Därför vill jag helst vinna biljetterna till Tom Tit och dit skall jag traska med mina upptäcktssugna barn..

 • christina olsson

  Kroppspaketet vore underbart att få vinna till min trasiga nacke o rygg.

 • mimma

  Tävlar om kroppspaketet.
  Jag har en sån där taggig brödkavel, men den sitter på hjul i en ställning, så jag kan använda den på golvet, då jag sitter framför datorn och jobbar eller när jag hinner ta en paus. Den är välgörande för fötterna och hjälper till att få igång blodomloppet, när man som jag tvingas sitta mycket stilla och känner av stressen.

 • Emelie

  Jag skulle vilja vinna kroppspaketet!
  Jag tycker mest att hand massage är det bästa haha 🙂

 • Jag vill helst vinna kroppspaketet.Jag är ingen massagefantast, möjligen ansiktsmassage.

 • Ann Aspholm

  Efter en misshandel mitt i stan sommaren 2006 drabbades jag av ryggskott i 2½ år. Det enda som hjälpte var naprapaten och massage, massage, massage och åter massage.
  Tyvärr återkommer ryggvärken och då skulle det vara perfekt med kroppspaketet och klassisk massage av syrran.

 • Ljung

  Kroppspaketet. Tack.
  Ansiktsmassage. Åker ofta till Polen och får ansikts- och kroppsmassage. Ansiktsmassag är underbart.

 • Lena

  jag vill gärna vinna kroppspaketet. Min favorit är ryggmassage, då jag ofta får ont i ryggen av olika anledningar.

 • Jag skulle naturligtvis vilja vinna massagepaketet.
  Med min sjukdom är massage en av de få sakerna som används i behandlingen. utan regelbunden massage krampar musklerna så illa att de går sönder. Så här får mina assistenter massera varje arbetspass. Detta kanse vore något får dem…

 • Gudrun Löfgren

  Hej, jag önskar vinna kroppspaketet!
  Arbetar som högstadielärare och känner mig mer eller mindre stressad hela dagarna, mycket på grund av hög arbetsbelastning och hög ljudvolym, men också p g a att hela tiden tvingas ta sekundsnabba beslut i både korridorer och klassrum. Tänk att sedan få komma hem, tända ett ljus och slå sig ner i soffan med Frasse (katt)och få lite massage på de spända axlarna av maken. Det gör att man klarar en dag till.
  Hösthälsningar från Gudrun

 • stonelake

  Jag skulle gärna vilja vinna kroppspaketet. Den bästa massagen är den Du kan få av någon på jobbet, ordentlig knådning av t.ex. axlarna mitt under brinnande jobb, kanske bara ngn. minut, men ack så skönt och rätt, just då.

 • Stira

  Kroppspaketet vore nice!
  All slags massage är bra men favoriten är något högst otippat – hårSPA…! Grymt skönt och lyxigt när någon pysslar om håret en hel timme.

 • Maria Karlsson

  Bästa massagen är efter en arbetsdag i soffan, där fötterna och benen får sig en omgång. Vi skulle däremot behöva lite mer inspiration i massagevrden. så priset kroppsvård skulle locka mig väldigt mycket!

 • Andreas graflind

  Jag gillar faktiskt taktilmassage bäst.
  Jag vill gärna vinna Fribiljetterna så jag kan ta med familjen på äventyr.

 • suss

  Jag vill gärna vinna kroppspaketet.
  Massage är så skönt för axlar, nacke och rygg när man suttit för länge i fel arbetsställning framför datorn. Då är massage riktigt, riktigt skönt! För många år sedan testade jag på zonterapi, men jag är så himla kittlig under fötterna så det var inte så bra, jag fnissade hysteriskt hela tiden…
  = )

 • Jag älskar att få hårbottenmassage hos min frisör. Jag ryser i hela kroppen o blir riktigt pigg efteråt. Därför vill jag vinna Tom titsbiljetter!
  Mvh Gunilla

 • Bästa massagen är ju helt klart när 8-årige sonen säger att han ska massera mig; klämmer mig på axlarna två gånger, se’n fläker ut sig på sängen & säger ”Nu är det min tur, mamma!” och se’n blir jag sittandes där masserandes honom i en halvtimme… 😉

  Fast det är klart, en rejäl fotmassage när man varit på språng hela da’n gör ju att man spinner som en lagårdskatt också…

  Vill helst vinna Tom Tit’s paketet – bjuder jag familjen på det så lär jag få massage i en månad av den tacksamma familjen! 😉

 • Annele

  Jag vill helst vinna paketet med fyra fribiljetter. Bästa massagen är klassisk massage av maken (såå klart) helst med olja som värmer och luktar gott på samma gång..

 • Anna

  Hej!

  Jag skulle gärna vilja vinna kroppspaketet.

  Jag älskar ALL massage! Klassisk, energi-, fot- t.o.m. sagomassagen som min 6-årige son lärt sig i skolan. Måste jag välja måste jag nog ändå säga att en hederlig klassisk, skandinavisk massage ger allra bäst effekt!

  Tack för mig.

 • maria

  JAG ÄLSKAR MASSAGE!Vem gör inte det!
  Det är så avkopplande att alla borde få det minst 1 gge i veckan för att må bra i både kropp o själ.
  Både vuxna o barn!
  därför önskar jag att jag vann kroppspaketet.
  Till Tom Tit´s har jag tyvärr alldeles för långt!
  Hoppas Hoppas!

 • Sandra Linder

  Jag vill gärna vinna kroppspaketet. Jag älskar att få massage, taktil massage passar mig väldigt bra eftersom den är så mjuk, lugnande och läkande. Även underbar för att värma ett lite fruset hjärta i höstmörkret!

 • Cecilia

  Jag vill helst vinna kroppspaketet!

  Jag föredrar thailändsk massage! Billigt o underbart, men tyvärr kostar det en del att åka dit…

 • Jag vill vinna paket 1.
  Jag har aldrig gått på någon ”riktig” massage så det kan jag inte uttala mej om .Men visst är det skönt när killen masserar ryggen ibland

 • Jag skulle vilja vinna kroppspaketet.När vi tittar på tv brukar min man massera axlarna och ryggen. Det är så skönt efter en dags slit på jobbet som gör axlarna stela.Skulle vara kul att få prova på något nytt.

 • Anja

  Jag vill vinna paket 1.
  Jag älskar massage, gärna ett fotmassage hemma i soffan. Tyvärr bjuder jag sällan igen. Har också en arbetskompis som är utbildad massör, som ibland behöver öva. Självklart ställer jag upp….
  Hon ser på oss om vi har ont och passar ibland på att ge en underbar massage som minskar stelheten/värken.

 • A-K

  Jag gillar all massage, men bindvävsmassagen gör mig speciellt gott. Den kan göra jätteont, men driver ut slaggprodukter och går på djupet. Paket nr 1 skulle göra mig välmående, och paket nr 2 glad. Självklart uppskattar jag båda delarna, så överraska mig gärna! 🙂

 • Åh vinner jag vill jag gärna vinna paket 1, för jag ÄLSKAR massage!
  Min favorit massage är helt klart en Indisk massage, den är enormt avslappnande och helt underbar! Man går på rosa moln efteråt.Pröva den gärna! :))))

 • Lotta

  Måste man välja en sorts massage?! Thai-massage i ett soligt Thailand, helkroppsmassage hos en duktig massör, fotmassage i soffan av mannen, hårbottensmassage hos frisören – allt är ju toppenskönt!

  Jag har 24 mil till Tom Tits och har bara hört talas om det, det skulle vara jätteskoj att testa!

 • ulla

  jag vill vinna kroppspaketet
  jag gillar halvkroppsmassage och ryggmassage

 • IA

  Hej !

  Jag älskar all form av beröring, det bästa är när alla sinnen får vara med och smaka.För massage kan vara så mycket det är bara fantasin som sätter gränser.

  Jag vill vinna biljetterna !

 • Åsa

  Jag skulle hemskt gärna vinna ett kroppspaket. Jag älskar all sorts massage och kan nog kalla mig massageberoende! Har just gått igenom en graviditet då jag inte kunde ta emot någon massage och har nästan haft abstinensbesvär för detta. Den klassiska massagen då någon tar i med hårdhandskarna för att lösa upp alla onda knutar är det bästa.

 • Carina

  Jag skulle vilja vinna kroppspaketet.Massage är perfekt i alla former .Bäst när sambon masserar en hemma i lugn och ro.Då kostar det ingenting och man kan slappna av totalt och bara låta kroppen och tankarna flyta iväg