Vinn ny spännande deckare!

lantz

I veckans Allas har vi en intervju med den nya deckardrottningen Åsa Lantz som sålt sin första deckare till fjorton länder redan! Så vi är riktigt stolta över att Åsa specialskrivit en novell ”Hon såg ut som en älskad” för oss, som kommer i nummer 27.

Annons

Nu har du också chansen att vinna Åsas debutdeckare ”Vart tog den söta lilla flickan vägen?” . Jag har 3 ex att tävla om.

För att komma till tävlingen TRYCK HÄR!

Jag önskar alla en riktigt härlig midsommar! Själv ska jag frossa i sill på längden och tvären (läste att fler och fler väljer grill framför sill på midsommar – där sätter jag bestämt ner traditionsfoten och säger nej!)  och jaga bort de sista virusbacillerna i halsen med en nubbe. Vi ses vi på måndag!

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter