Vinn raffigt rött järn!

strykjarn

Ta chansen och testa om det blir roligare att stryka med ett knallrött strykjärn! Jag har två röda och raffiga strykjärn från OBH Nordica att tävla om, med tre meter knallröd sladd och automatisk avstängningsfunktion.

Tävlingen hittar du när du TRYCKER HÄR!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Åh, jag hatar, hatar, hatar att stryka, och nu när mitt strykjärn håller på att dö så är det ännu tråkigare… Det var den första ”apparat” som jag & maken köpte tillsammans – för ganska precis 15 år se’n.
  Jag ska genast tävla! 🙂

 • Lena Ahlberg

  Svar B

 • annelie H

  måste säga att den var URSNYGG. Älskar rött. Är helt galen i rött. Färg överhuvudtaget lyser upp till varon. Härligt.